Deze pagina's worden niet langer bijgewerkt.

Reviews

 • Pineapple Pen Review

  Sunday 16 Oct, 2016 om 16:26
  Pineapple Pen

  Het doel in Pineapple Pen is simpel, met een pen moet je de bewegende appels en ananassen, of beide tegelijk, weten te spiesen, hier krijg je punten en muntjes voor. De ananassen en appels bewegen op verschillende snelheden. Om te slagen is de enige benodigde eigenschap dan ook een goede timing.

  Met de verdiende muntjes kan je andere soorten pennen kopen. Elke nieuwe pen kost 200 muntjes. De meerwaarde van deze optie is wat mij betreft te verwaarlozen. De andere pennen zorgen er namelijk niet voor dat het spel makkelijker wordt, het heeft slechts een visuele waarde, welke ook minimaal is.

  Lees meer
 • Dan The Man Review

  Thursday 13 Oct, 2016 om 23:08
  Dan The Man

  Deze nieuwe platform game, van de makers van onder andere Fruit Ninja, is een aangename verrassing. In eerste instantie lijkt de game vrij simpel, daar komt echter verandering in naarmate het spel vordert. De besturing is eenvoudig wat het spel ook geschikt maakt voor de wat jongere gamers.

  Om te weten wat het verhaal achter de game is zul je de storymode moeten bekijken van elk level. Het werd mij niet helemaal duidelijk. De bottomline is dat je je vriendinnetje Josie moet redden en hiervoor heel wat gevechten moet winnen met Dan.

  Lees meer
 • Sketchman Review

  Wednesday 27 May, 2015 om 14:50

  Samen met Miniclip heeft Ketchapp onlangs de platform runner Sketchman gelanceerd en deze is dan ook al een kleine week of 2 in de App Store te vinden. De basis is vrijwel identiek aan de meeste andere runners waar het uiteindelijke doel is om zo ver mogelijk te komen.

  De besturing spreekt voor zich, het scherm heeft 2 enorme knoppen die transparent over het scherm doorlopen waarmee spelers kunnen springen en schieten. Springen is al snel noodzakelijk bij allerlei verschillende obstakels, optioneel zijn deze ook kapot te schieten, een functie die af en toe behoorlijk handig is bij tegenstanders. Verder loopt het geschetste mannetje 100% automatisch in een oplopend tempo en hangt het al snel af van jouw reactiesnelheid.

  Lees meer1
 • Jets - Flying Adventure Review

  Thursday 21 May, 2015 om 18:46

  Het nieuwe spel van de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is een runner met de vorm van een papieren vliegtuigje. Met als doel het vliegtuigje in de lucht te houden en deze te navigeren door een kartonnen Amsterdam waar van alles gebeurd is het al snel makkelijk te vergeten dat er ook missies te voltooien zijn.

  Zoals veel runners maakt Jets gebruik van banen maar neemt het wel een stapje verder. Zo hangt het aantal banen af van de omgeving, ook is het mogelijk omhoog of omlaag te gaan. De besturing om dit gedaan te krijgen is simpel en spreekt voor zich, veeg gewoon de kant op die het vliegtuigje op moet gaan om naar de gewenste baan te wisselen.

  Lees meer
 • Vier Letters - Raad het Woord Review

  Tuesday 28 Apr, 2015 om 17:34

  Vier Letters is een nieuwe titel van Nederlandse bodem waarin het je doel is zo snel mogelijk woorden te raden met 4 voorgeschotelde letters. Voor elk goed woord ontvang je 4 nieuwe letters om deze opnieuw te combineren, des te meer woorden, des te hoger je score.

  In een net uiterlijk gestoken liggen er dan ook meteen 4 letters klaar zodra je de "Play" knop aanraakt, vervolgens zaak om deze in de juiste volgorde aan te tappen om een woord te maken. Met de voorgeschotelde letters zijn vaak meerdere combinaties mogelijk waarvan de exacte hoeveelheid netjes wordt aangegeven, denk bijvoorbeeld aan mogelijke woorden als stam, mast en mats. Ben je snel dan is de tijd terug te verdienen waardoor je eindeloos kan doorspelen.

  Lees meer
 • Discover O Review

  Monday 27 Apr, 2015 om 08:37

  Discover O is een simplistisch spelletje bestaande uit een alsmaar kleiner wordend gekleurd balletje. Doel is om deze bal continue in de richting van de bijpassende kleur van de omsluitende cirkel te vegen alvorens deze verdwijnt.

  In eerste instantie is dit vrij eenvoudig, de kleuren zijn merkbaar anders en het duurt even voordat het balletje oplost, maar al snel neemt het tempo toe en zijn kleurverschillen slechts subtiele verschillen in tinten. Veeg je de bal naar de verkeerde kleur of reageer je te laat en verdwijnt de bal dan is het game over, waar je vervolgens de keuze krijgt verder te gaan of opnieuw te beginnen.

  Lees meer
 • Does not Commute Review

  Sunday 26 Apr, 2015 om 12:03
  Does not Commute

  Na enkele hoog beoordeelde applicaties heeft Mediocre onlangs Does not Commute uitgegeven. In deze speelse titel is het zaak om allerlei bestuurders van verschillende voertuigen naar hun bestemming te krijgen.

  Het begint als een snelle rit naar je eindbestemming maar na een voertuig zover te krijgen wordt de tijd teruggedraaid en zul je het bij een volgende voertuig moeten doen. Gezien je volgende rit in hetzelfde tijdvak afspeelt moet je als speler op alle vorige voertuigen die je naar de juiste bestemming hebt gebracht gaan letten. Na genoeg voertuigen naar hun bestemming te hebben gebracht komt er een bestuurder die graag naar een volgende omgeving wilt, waarna je het nogmaals kan proberen.

  Lees meer