door Anouschka Holtkamp

Dan The Man Review

Thursday 13 Oct, 2016 om 23:08 door Anouschka Holtkamp
Dan The Man

Deze nieuwe platform game, van de makers van onder andere Fruit Ninja, is een aangename verrassing. In eerste instantie lijkt de game vrij simpel, daar komt echter verandering in naarmate het spel vordert. De besturing is eenvoudig wat het spel ook geschikt maakt voor de wat jongere gamers.

Om te weten wat het verhaal achter de game is zul je de storymode moeten bekijken van elk level. Het werd mij niet helemaal duidelijk. De bottomline is dat je je vriendinnetje Josie moet redden en hiervoor heel wat gevechten moet winnen met Dan.

Dan The Man is een leuk platformspel dat lekker wegspeelt, mits je de reclames wegkoopt.

Het spel bestaat uit meerdere levels. In elk level heb je meerdere checkpoints die er voor zorgen dat je niet helemaal overnieuw moet beginnen als je game over bent. In elk level is het mogelijk 1 keer game over te gaan zonder het level vanaf het begin te moeten aanvangen. Door onderweg appeltjes te vinden door onderweg attributen kapot te slaan en door geheime plekken te vinden is het mogelijk je health aan te vullen.

De skills van Dan kun je upgraden met muntjes die je à la Mario onderweg in vrij grote getale tegen komt. Ook zijn er in de game wapens te koop, denk hierbij aan werpsterren, messen en vuurwapens. Deze wapens maken het een stuk makkelijker je tegenstanders uit te schakelen. Let op: bewaar deze tot de grotere gevechten die aangegeven worden door het woord “fight”. Anders is de kans dat je health snel opraakt erg groot.

Al met al is Dan The Man een spel dat lekker wegspeelt. Grote nadeel? De reclames welke ook tijdens het spelen van het spel opduiken. Je krijgt er wel extra’s voor in het spel maar toch. De reclames duren rond de 30 seconden en kunnen zeker je game mood bederven. Je kunt hier wel vanaf komen maar je raadt het al, alleen tegen betaling.

Beoordeling: 4 / 5
 • Dan The Man iPad app afbeelding 1
 • Dan The Man iPad app afbeelding 2
 • Dan The Man iPad app afbeelding 3
 • Dan The Man iPad app afbeelding 4
 • Dan The Man iPad app afbeelding 5
 • Versie:
  1.0.6
 • Huidig:
  1.10.60
 • Categorie:
 • Dan The Man

  Dan The Man

  5.02.287 · iOS 10.0+ · Games · Trailer

  MULTIPLAYER UPDATE Wait what?! That's right! MULTIPLAYER has finally come to Dan The Man! Our most requested feature of all time comes in the form of a classic...

Reageren is niet meer mogelijk.

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie