Contact Informatie

Wegens enkele vernieuwingen tijdelijk geen mogelijkheid apps te reviewen.

Als u vragen heeft over apps, plaats deze dan op de desbetreffende pagina, zo kunnen andere bezoekers ook van het antwoord gebruik maken. Zijn er problemen met een app dan nemen wij graag contact met de uitgever op om een oplossing te vinden.

Indien u wilt dat er een review van uw applicatie (alleen iOS, een website is geen app) wordt geschreven voeg dan een link naar de iTunes winkel toe. Is het een betaalde app, voeg dan ook promo codes toe. Deze promo codes worden niet gebruikt mocht er geen interesse zijn of tijd voor een eventuele review. Stuur a.u.b. geen "lite" versies op tenzij deze al behoorlijk uitgebreid is. Ook is er geen interesse in soundboards of vrijwel direct gekloonde applicaties (bv. Flappy Bird #350). Reviews zijn gratis.

Vanwege het grote aantal mails en persberichten dat deze kant op wordt gestuurd ben ik niet altijd in staat te antwoorden! Heeft u een promo-code verstuurt dan staat de review in de meeste gevallen binnen een week tussen de reviews.

Algemene gebruikers let op: AppWereld is een affiliate site voor iOS applicaties met geen controle over accounts, abonnementen, in-app aankopen, e.d. aangemaakt via applicaties of websites van derden. AppWereld is dan ook niet bekend met de gang van zaken of het beheer van accounts bij deze partijen en de gedragsregels die nageleefd dienen te worden door de eindgebruikers. Hulp verlenen hierbij is niet mogelijk.

E-mail: info@appwereld.nl

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie