door Marcel Bank

Jets - Flying Adventure Review

Thursday 21 May, 2015 om 18:46 door Marcel Bank
Jets - Papercraft Air-O-Batics

Het nieuwe spel van de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij is een runner met de vorm van een papieren vliegtuigje. Met als doel het vliegtuigje in de lucht te houden en deze te navigeren door een kartonnen Amsterdam waar van alles gebeurd is het al snel makkelijk te vergeten dat er ook missies te voltooien zijn.

Zoals veel runners maakt Jets gebruik van banen maar neemt het wel een stapje verder. Zo hangt het aantal banen af van de omgeving, ook is het mogelijk omhoog of omlaag te gaan. De besturing om dit gedaan te krijgen is simpel en spreekt voor zich, veeg gewoon de kant op die het vliegtuigje op moet gaan om naar de gewenste baan te wisselen.

Jets is een goed uitgewerkte runner in de vorm van een papieren vliegtuig die je dient te navigeren door een kartonnen Amsterdam.

Het spel is onderverdeeld in missie's, of spel modi, waar de volgende vrij is te spelen door genoeg in de vorige gedaan te krijgen. Zo zul je bijvoorbeeld beginnen met het verzamelen van postzegels, wat direct de normale valuta wordt in het spel. Eenmaal genoeg postzegels kan je doorgaan naar het verzamelen van tulpen, een modus die niet te vergelijken is met zijn voorganger, vervolgens is het zaak klokken te verzamelen voor extra tijd en zo komen er steeds nieuwe modi die het iets uitdagender maken.

Ook Jets komt natuurlijk met alle power-ups die je bij een runner mag verwachten, zoals een magneet, hier in de vorm van een stofzuiger, een schild ter bescherming en een multiplier. Ook de premium valuta is zoals menig freemium, een goedje waar je weinig zelf van zult verdienen. Het enige wat een beetje afwijkt is het gebrek aan nieuwe locaties, iets wat we volgens de applicatie binnenkort kunnen verwachten, sterker nog, spelers mogen op Facebook laten weten welke omgeving er moet komen.

Jets is weinig vernieuwend maar heeft de belangrijkste punten voor een succesvolle runner er fijn in weten te werken. Vooral de meerdere hoogtes en een hoeveelheid banen afhankelijk van de obstakels maakt het lekker uitdagend. De missie's en power-ups zijn leuke extra's en ook de extra's te verdienen door gebruik te maken van KLM in het echte leven is er leuk in verwerkt. Daarnaast is de mogelijkheid het tegen vrienden op te nemen helemaal een plus, alhoewel een Game Center optie hier ook wel erg bij zou passen.

Beoordeling: 4 / 5
 • Jets - Papercraft Air-O-Batics iPad app afbeelding 1
 • Jets - Papercraft Air-O-Batics iPad app afbeelding 2
 • Jets - Papercraft Air-O-Batics iPad app afbeelding 3
 • Jets - Papercraft Air-O-Batics iPad app afbeelding 4
 • Jets - Papercraft Air-O-Batics iPad app afbeelding 5
 • Versie:
  1.1
 • Huidig:
  1.3.0
 • Categorie:
Reageren is niet meer mogelijk.

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie