Microsoft Authenticator

Microsoft Authenticator

van Microsoft Corporation
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 09-01-2021
 • Gratis! · iOS 11.0 + · 117 MB · Versie 6.5.15
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (7.299)
4.5
Alle versies (7.299)
4.5

Microsoft Authenticator van Microsoft Corporation is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 11.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Aanmelden is eenvoudig, gemakkelijk en veilig wanneer u Microsoft Authenticator gebruikt. Gebruik uw telefoon, niet uw wachtwoord, om u aan te melden bij uw Microsoft-account. U hoeft alleen uw gebruikersnaam in te voeren en vervolgens de melding goed te keuren die naar uw telefoon wordt verzonden. Uw vingerafdruk, gezichts-id of pincode zorgen voor een tweede beveiligingslaag in dit verificatieproces van twee stappen. Hierna hebt u toegang tot al uw Microsoft-producten en -services, zoals Outlook, OneDrive, Office en meer.

Microsoft Authenticator ondersteunt ook meervoudige verificatie voor werk, school en niet-Microsoft-accounts. De app biedt een tweede beveiligingslaag na uw wachtwoord. Wanneer u zich aanmeldt, voert u uw wachtwoord in en vervolgens wordt u gevraagd voor een aanvullende manier om te bewijzen dat u het bent. Keur de melding goed die is verzonden naar Microsoft Authenticator of voer de verificatiecode in die is gegenereerd door de app. 

Soms wordt u door uw werk of school gevraagd Microsoft Authenticator te installeren bij het openen van bepaalde bestanden, e-mailberichten of apps. U moet uw apparaat bij uw organisatie registreren via de app en uw werk- of schoolaccount toevoegen. Microsoft Authenticator biedt ook ondersteuning voor verificatie op basis van certificaten door uitgifte van een certificaat op uw apparaat. Hiermee weet uw organisatie dat de aanmeldingsaanvraag afkomstig is van een vertrouwd apparaat en kunt u probleemloos en veilig toegang krijgen tot aanvullende Microsoft-apps en -services zonder u steeds te hoeven aan te melden. Omdat Microsoft Authenticator ondersteunt biedt voor eenmalige aanmelding, hoeft u zich niet opnieuw aan te melden bij andere Microsoft-apps op uw apparaat nadat u uw identiteit hebt bewezen.

Informatie voor Microsoft Authenticator is het laatst vergeleken op 18 jan. om 01:46. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 6.5.15

Er wordt constant gewerkt aan nieuwe functies, het oplossen van problemen en prestatieverbeteringen. Zorg ervoor dat u over de nieuwste versie beschikt voor optimale verificatieresultaten.

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Microsoft Authenticator iPad app afbeelding 1
 • Microsoft Authenticator iPad app afbeelding 2
 • Microsoft Authenticator iPad app afbeelding 3
 • Microsoft Authenticator iPhone app afbeelding 1
 • Microsoft Authenticator iPhone app afbeelding 2
 • Microsoft Authenticator iPhone app afbeelding 3
Categorieën: Productiviteit, Diensten

Recensies

Mfa prompt with multiple accounts

I have multiple accounts activated in different o365 tenants. Now i get a mfa prompt all of a sudden. But for which account?

3 / 5  door Miburr
06/01/2021
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie