Spectre Camera

Spectre Camera

van Chroma Noir LLC
  • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Laatst bijgewerkt: 15-04-2019
  • € 3.49 · iOS 11.0 + · 15.1 MB · Versie 1.1.2
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (9)
4
Alle versies (55)
4.5

Spectre Camera van Chroma Noir LLC is een iPhone app met iOS versie 11.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

"Spectre maakt het nemen van [lange sluitertijd-foto's] in één klap zo eenvoudig, dat je meteen vergeet hoe ingewikkeld het tot nu toe was. De fraaie, doeltreffende interface doet ook meteen vergeten hoe krachtig Spectre onder de motorkap is." — Nu.nl

Dit is Spectre, de nieuwe app van de makers van Halide, een van de top-cameraapps in de App Store.

Spectre gebruikt kunstmatige intelligentie om iedereen in staat te stellen om prachtige foto's te maken met een lange sluitertijd. Dit was altijd enorm moeilijk: van gerommel met een statief tot het raden van de hoeveelheid licht die je nodig hebt. Dat is allemaal verleden tijd: Spectre zorgt altijd voor een geweldige opname.

WAT JE KAN DOEN

• MENSEN LATEN VERDWIJNEN: Spectre kan je helpen om toch mooie foto's te maken van beroemde plaatsen met hordes toeristen. Stel simpelweg een langere belichtingstijd in en neem een opname om de mensen te laten verdwijnen. Zo kan je al die speciale plaatsen die je bezoekt fotografen zoals jij ze écht ervaart.

• RIVIEREN VAN LICHT: S'nachts gebruikt Spectre kunstmatige intelligentie om automatisch van modus te veranderen en lichtsporen te trekken over je foto's. Zo kan je een drukke straat s'nachts veranderen in een ware rivier van licht.

• PRACHTIG WATER: Neem foto's van watervallen, fonteinen en de zee met prachtige zachte watereffecten, die normaliter worden gemaakt met dure professionele fotocamera's.

LIVE FOTO'S EN VIDEO

Spectre's intelligente iPhone-camera sluiter neemt honderden foto's gedurende een periode van een paar seconden, en slaat ze vervolgens op in een Live Foto. Dat betekent dat je na de opname een ander beeld kan kiezen als je foto, live-foto-effecten kan toepassen en zelfs de foto kan gebruiken als geanimeerde wallpaper!

EINDELOZE INTELLIGENTIE

Spectre zit bomvol technologie die ontwikkeld is door het team die Halide heeft gebouwd.

'Machine learning scene detection' om de juiste sluiter te selecteren. Computer vision zorgt voor stabiele opnames die scherp zijn zonder een statief. Zo krijgt Spectre altijd het beste resultaat.

ONTWORPEN VOOR MENSEN

Spectre is buitengewoon zorgvuldig vormgegeven en ontworpen. De interface is aangenaam overdag en in weinig licht. Schitterende fluorescente high-lights geven het een unieke stijl. De typografie in de app is volledig op maat gemaakt door de Nederlandse typograaf en vormgever Jelmar Geertsma.

HIGH-TECH SHOWCASE

Gebouwd met de allernieuwste technologie. Spectre laat zien waar de beste en nieuwste aspecten van iOS en de iPhone toe in staat zijn. Dit zijn maar een paar van de technologieën die we in Spectre gebruiken:

- DCI-P3 Wide Color Pipeline
- Live Photos
- Metal Graphics Acceleration
- Statief Detectie
- Siri & Opdrachten
- AI Stabilization
- Machine Learning & CoreML
- Computer Vision

COMPATIBILITEIT:

Spectre's automatische sluiterdetectie werkt alleen op iOS 12. AI-Stabilization werkt alleen op iPhone 6S en nieuwere iPhones.* Voor de beste ervaring raden we een iPhone 8 of nieuwer aan.

Op de iPhone 6 neemt Spectre foto's op met een lagere resolutie.

* (Volledige lijst van iPhones die werken met Spectre's stabilisatie: iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR)

OVER ONS:

Wij zijn Ben en Sebastiaan. We zijn twee vrienden (waaronder één Nederlander) die in Californië wonen en een enorme passie hebben voor het bouwen van supertoffe fotografieapps.

We hopen dat Spectre enorm bevalt! We horen graag van je, mocht je nou klachten, lof, of ideeën hebben. Je kan altijd direct contact met ons opnemen (en ja, dat mag in het Nederlands!) via support@halide.cam. Twitter kan ook: daar zijn we @halidecamera. Op Instagram zijn we te vinden op @halideapp.

Vergeet niet je prachtige plaatjes op social media te delen met de hasthag #SpectreShot, zodat we ze ook kunnen delen met onze fans!

Informatie voor Spectre Camera is het laatst vergeleken op 23 mei om 20:30. Aankopen verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.1.2

Wow, jullie hebben Spectre's eerste week een enorm success gemaakt! Heel erg bedankt. We staan te trappelen om deze grote update uit te brengen — mede gemaakt met behulp van jullie feedback.

AI Stabilisatie is nu beschikbaar op meer iPhones! De iPhone 7, 7 Plus, 6S, 6S Plus en SE krijgen nu betere en scherpere foto's zonder een statief! Hou de telefoon stabiel, wacht tot er 'STABLE' staat onder het kleine iPhone-icoontje, en neem een opname.

Wanneer je s'nachts (of overdag) lichtsporen fotografeert was er voorheen minimale stabilisatie. Dat hebben we flink verbeterd, en het is nu makkelijker om stabiele foto's te maken met lichtsporen. Dat was behoorlijk wat werk, maar het was de moeite (en het afwachten) waard.

We hebben de resolutie van de video van het hele opnameproces verhoogd. Dat betekent met name meer detail als je een video van je opname deelt. Wist je dat nog niet? Yep, als je je opname deelt in Spectre door op het film-strip icoontje te tikken is het een video.

Voor onze visueel beperkte gebruikers hebben we veel werk gestoken in het verbeteren van onze ondersteuning van VoiceOver.

Tot slot hebben we een hele paasei-mand aan bugfixes in deze update gestopt. Kleine dingetjes: metadata van afbeeldingen is nu beter en laten nu onder andere de belichtingstijd zien. We hebben een heel stel crashers gefikst. En hier en daar is het nog wat knapper en scherper gemaakt.

Ben je tevreden met deze update? Hebben we je problemen gefikst? Of ben je gewoon een enorme fan van Spectre? Je doet ons een enorme deugd als je een review achterlaat op de App Store. Het helpt echt enorm!

Mochten we toch iets over het hoofd gezien hebben, laat het ons dan direct weten. We helpen je graag, zelfs in het Nederlands. Email ons: support@halide.cam

Tot snel!

— Ben & Sebastiaan

Schermafdrukken

  • Spectre Camera iPhone app afbeelding 1
  • Spectre Camera iPhone app afbeelding 2
  • Spectre Camera iPhone app afbeelding 3
  • Spectre Camera iPhone app afbeelding 4
  • Spectre Camera iPhone app afbeelding 5
  • Spectre Camera iPhone app afbeelding 6
Categorieën: Diensten, Foto en video

Prijsgeschiedenis

3.492.29

Recensies

HDR Mode

I always wantend a HDR mode for Halide. I am almost 99% sure that this app just takes a bunch of pictures (it is not 1 long exposure, otherwise the light should change) anyway, you guys now have the technology, please let me take multiple pictures of different exposures.

5 / 5  door James Perrone
05/03/2019
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie