Scotland Yard Master

Scotland Yard Master

van Ravensburger Digital GmbH
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 06-02-2019
 • Gratis! · iOS 9.0 + · 236 MB · Versie 2.1
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (1)
5
Alle versies (22)
4

Scotland Yard Master van Ravensburger Digital GmbH is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 9.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

*** De app voor het bordspel “Scotland Yard Master” voor 2 – 6 spelers vanaf 10 jaar (alleen bruikbaar samen met het bordspel!)***

“Scotland Yard Master” is de nieuwe verdere ontwikkeling van de wereldberoemde bordspel-klassieker “Scotland Yard” welke in 1983 tot spel van het jaar is gekozen.

Samen met het bordspel biedt de app een compleet nieuwe en nog spannendere spelbeleving. Met deze nieuwe techniek zitten de detectives Mister X nog dichter op de hielen. In de digitale regelkamer vindt u alle belangrijke informatie: met welke vervoersmiddelen is Mister X tot nu toe gegaan?, wanneer moet hij zich weer laten zien? welke speciale acties kunnen worden gebruikt? U kiest bijvoorbeeld de plaatsbepaling en richt de camera van de smartphone of tablet op de vier over het speelbord verdeelde zendmasten. Groene, gele of rode radiogolven laten zien, of Mister X zich in de buurt bevindt of niet. Een andere mogelijkheid is de getuigenondervraging bij beroemde gebouwen van de metropool. Weer komt de camera in actie en laat Tower Bridge, Houses of Parliament of St. Paul’s Cathedral in 3D verschijnen. Getuigen verraden of Mister X zich daar bevindt of kort geleden hier was. Bovendien kunnen de detectives zijn mogelijke locaties bepalen, door zijn zetten tot nu toe te analyseren, of de verwijdering tussen Mister X en de volgende zendmast meten. Maar wie denkt dat Mister X al in de val zit, heeft te vroeg gejuicht. Met de nieuwe vluchtmogelijkheid, de helikopter, is hij slimmer dan ooit. Bovendien kan hij het spel voortijdig winnen, door twee van de vijf vastgestelde ontmoetingspunten te bereiken.

De innovatieve combinatie van bordspel-klassieker en digitaal speelplezier garandeert een boeiende belevenis voor de hele familie!

Informatie voor Scotland Yard Master is het laatst vergeleken op 9 dec. om 18:12. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 2.1

Bedankt dat je deze app gebruikt. In de update hebben we het volgende veranderd:

- Wat kleine bugs verholpen en verbeteringen aangebracht
- Een Engelse vertaling toegevoegd (Ja, we hebben naar jullie geluisterd :) )

We zijn hard aan het werk om jullie app-ervaring beter te maken. Als je problemen ervaart of vragen of suggesties hebt over deze app, neem dan via de mail contact op met ons ondersteuningsteam via support@ravensburger-digital.com.

Als je deze app leuk vindt, laat dan een beoordeling achter!

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Scotland Yard Master iPad app afbeelding 1
 • Scotland Yard Master iPad app afbeelding 2
 • Scotland Yard Master iPad app afbeelding 3
 • Scotland Yard Master iPad app afbeelding 4
 • Scotland Yard Master iPad app afbeelding 5
 • Scotland Yard Master iPhone app afbeelding 1
 • Scotland Yard Master iPhone app afbeelding 2
 • Scotland Yard Master iPhone app afbeelding 3
 • Scotland Yard Master iPhone app afbeelding 4
 • Scotland Yard Master iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Diensten, Strategie, Games, Bord

Recensies

Lijkt bij dubbele stappen niet altijd goed te werken

Geen problemen met camera.
Bij 3D zet-optie van Mister X, kan je niet goed zien welk nummer je kiest. Je kan ook niet goed zien of je het vervolgens goed gegaan hebt. Bevestiging van zet zou fijn zijn.
Maar het opvallendste is dat de registratie van dubbele zetten niet goed lijkt te verlopen. Mogelijk in combinatie met een blinde zet/‘onhul-ronde’. Dan gaat het volgens ons niet goed.
Verder wel spannend spel. Gelukkig is het spel ook zonder iPad leuk.

3 / 5  door Marije S
18/03/2018
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie