Scotland Yard Master 4+

Ravensburger Verlag GmbH

    • 4,0 • 1 beoordeling
    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

*** De app voor het bordspel “Scotland Yard Master” voor 2 – 6 spelers vanaf 10 jaar (alleen bruikbaar samen met het bordspel!)***

“Scotland Yard Master” is de nieuwe verdere ontwikkeling van de wereldberoemde bordspel-klassieker “Scotland Yard” welke in 1983 tot spel van het jaar is gekozen.

Samen met het bordspel biedt de app een compleet nieuwe en nog spannendere spelbeleving. Met deze nieuwe techniek zitten de detectives Mister X nog dichter op de hielen. In de digitale regelkamer vindt u alle belangrijke informatie: met welke vervoersmiddelen is Mister X tot nu toe gegaan?, wanneer moet hij zich weer laten zien? welke speciale acties kunnen worden gebruikt? U kiest bijvoorbeeld de plaatsbepaling en richt de camera van de smartphone of tablet op de vier over het speelbord verdeelde zendmasten. Groene, gele of rode radiogolven laten zien, of Mister X zich in de buurt bevindt of niet. Een andere mogelijkheid is de getuigenondervraging bij beroemde gebouwen van de metropool. Weer komt de camera in actie en laat Tower Bridge, Houses of Parliament of St. Paul’s Cathedral in 3D verschijnen. Getuigen verraden of Mister X zich daar bevindt of kort geleden hier was. Bovendien kunnen de detectives zijn mogelijke locaties bepalen, door zijn zetten tot nu toe te analyseren, of de verwijdering tussen Mister X en de volgende zendmast meten. Maar wie denkt dat Mister X al in de val zit, heeft te vroeg gejuicht. Met de nieuwe vluchtmogelijkheid, de helikopter, is hij slimmer dan ooit. Bovendien kan hij het spel voortijdig winnen, door twee van de vijf vastgestelde ontmoetingspunten te bereiken.

De innovatieve combinatie van bordspel-klassieker en digitaal speelplezier garandeert een boeiende belevenis voor de hele familie!

Nieuw

Versie 2.3

Kleine bugfixes en optimalisatie

Beoordelingen en recensies

4,0 van 5
1 beoordeling

1 beoordeling

Shockyboy-71 ,

Leuke app om gameplay te verrijken

Leuk om op deze manier het spel nog wat extra mogelijkheden te geven. Na een iOS update was weer een update van het spel nodig om camera toegang te krijgen, maar dat had de ontwikkelaar snel geregeld.

Reactie van ontwikkelaar ,

We hebben net een nieuwe versie van de app uitgebracht, installeer die en de problemen met de camera zouden verholpen moeten zijn.

Aanbevelinggoed ,

Prima app. Maar kan beter. Lees

Dit is een uitstekende app. Aflees werkt bij mij prima. Ook de camera.
AANBEVELING graag ook Mr. X ALS CPU dan kun je de App. Ook alleen spelen !!!! Als detective. Dit kan wel met de normale App[zonder master] Nu moet altijd een speler MF. X zijn.

Plaese make also the possibility that i can choose Mr. X as CPU toen i can play alone this app.

Thanks. Adrie[73 years old]

hola padre ,

Hola madre

Jo jci jj heche jr hr h rvurcrhwecnuwrec

App-privacy

De ontwikkelaar, Ravensburger Verlag GmbH, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruiks­gegevens
  • Overige gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

GraviTrax
Games
Weerwolven 1 nacht
Diensten
Disney Lorcana TCG Companion
Naslagwerken
Take It Easy
Games
Ravensburger Puzzle Junior
Games
memory®
Games

Suggesties voor jou

LabCom
Diensten
Catan Assistent
Diensten
ANIO watch
Diensten
Random Generator - Spin Wheel
Diensten
Mijn Waterstanden
Diensten
easyVerein - Vereinsverwaltung
Diensten