Photomath

Photomath

van Photomath, Inc.
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 23-08-2020
 • Gratis! · iOS 11.0 + · 83.6 MB · Versie 7.0.1
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (3.096)
5
Alle versies (3.096)
5

Photomath van Photomath, Inc. is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 11.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Leer hoe je wiskundige problemen oplost, huiswerkopdrachten controleert en studeert voor aankomende examens en toelatingsexamens met 's werelds meest gebruikte wiskundeleerhulpmiddel. Meer dan 100 miljoen downloads en miljarden van problemen worden elke maand opgelost! Photomath is GRATIS en werkt zonder wifi.

HOE HET WERKT
Scan direct de afgedrukte tekst EN handgeschreven wiskundige problemen met de camera van uw apparaat of typ en bewerk vergelijkingen met onze wetenschappelijke rekenmachine. Photomath legt elk wiskundig probleem uit in eenvoudige, gemakkelijk te begrijpen stappen, zodat u kernconcepten echt kunt begrijpen en de dingen met vertrouwen kunt beantwoorden.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN
Scan leerboek (print) EN handgeschreven problemen
Wetenschappelijke rekenmachine
Stapsgewijze uitleg voor elke oplossing
Meerdere oplossingsmethoden
Geen internetverbinding nodig om te gebruiken
30+ ondersteunde talen
Interactieve grafieken

WISKUNDIGE ONDERWERPEN
Elementaire wiskunde/pre-algebra: rekenkunde, gehele getallen, breuken, decimale getallen, krachten, wortels, factoren
Algebra: lineaire vergelijkingen/ongelijkheden, kwadratische vergelijkingen, stelsels van vergelijkingen, logaritmen, functies, matrices, grafieken, polynomen
Trigonometrie/Precalculus: identiteiten, kegelsneden, vectoren, matrices, complexe getallen, reeksen en series, logaritmische functies
Calculus: limieten, derivaten, integralen, curve schetsen
Statistieken: combinaties, faculteiten

Ons interne team van ervaren wiskundeleraren werkt ook samen met leraren over de hele wereld om ervoor te zorgen dat we in onze wiskunde motoren de meest effectieve, eigentijdse docentenmethoden gebruiken.

Aanbevolen door Huffington Post, Forbes, TIME, CNN, EdSurge, Guiding Tech, The Verge, TechCrunch en meer.

Suggesties, opmerkingen of vragen? E-mail ons op support@photomath.net

Volg ons!
Facebook: facebook.com/Photomathapp
Twitter: @Photomath

Photomath is en zal altijd gratis te gebruiken zijn, maar je kunt je leerproces een boost geven door te upgraden naar Photomath Plus. Photomath Plus biedt oplossingen voor volledige tekstboeken en probleemreeksen met woordproblemen! Momenteel alleen beperkt tot de VS en specifieke tekstboeken.

De betaling wordt bij de bevestiging van de aankoop in rekening gebracht op uw Apple ID-account. Het abonnement wordt automatisch verlengd, tenzij het ten minste 24 uur voor het einde van de lopende periode wordt geannuleerd. De verlenging van uw account wordt binnen 24 uur voorafgaand aan het einde van de lopende periode in rekening gebracht. Je kunt je abonnementen beheren en annuleren door na aankoop naar je accountinstellingen in de App Store te gaan. Aanbiedingen en prijzen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Voor meer informatie:
Gebruiksvoorwaarden: https://photomath.net/en/termsofuse
Privacybeleid: https://photomath.net/en/privacypolicy

Informatie voor Photomath is het laatst vergeleken op 25 sep. om 16:08. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 7.0.1

NIEUWE wiskundige gebieden ondersteund! Photomath lost nu eerste orde differentiaalvergelijkingen, matrixen en andere nieuwe zaken op. Update nu en zit minder lang vast, leer beter en claim je tijd terug voor andere dingen in je leven.

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Photomath iPad app afbeelding 1
 • Photomath iPad app afbeelding 2
 • Photomath iPad app afbeelding 3
 • Photomath iPad app afbeelding 4
 • Photomath iPhone app afbeelding 1
 • Photomath iPhone app afbeelding 2
 • Photomath iPhone app afbeelding 3
 • Photomath iPhone app afbeelding 4
Categorieën: Onderwijs, Productiviteit

Recensies

Top✌

Dit is het beste app allertijden. Ik heb geen ads gekregen misschien wel drie ofzo naar niet vaak. Ik heb deze app op een toets gebruikt en heb er uiteindelijk een 7,8 voor gehaald! Echt een top app sowieso een aanrader

5 / 5  door Yasmin
08/09/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie