Park-line App

Park-line App

van park-line
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 06-11-2019
 • Gratis! · iOS 11.4 + · 75.6 MB · Versie 5.17.0
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (3.357)
4.5
Alle versies (3.357)
4.5

Park-line App van park-line is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 11.4 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Met Park-line parkeert u zorgeloos in meer dan 180 gemeenten in Nederland en België. Op straat via uw mobiele telefoon en in meer dan 400 parkeergarages met de Park-line Garagekaart.

Zakelijke klanten kunnen ook eenvoudig tanken en autowassen (carwash) afrekenen via de Park-line factuur. Zo heeft u al uw kosten eenvoudig per gebruiker of voertuig inzichtelijk.

PARKEREN MET PARK-LINE
Met de iPhone App van Park-line start en stopt u eenvoudig uw parkeeractie op straat en rekent u uw parkeerkosten aan het eind van de maand af via automatische incasso, creditcard of factuur.

- Zo bespaart u op uw parkeerkosten,
- U betaalt alleen voor de daadwerkelijk geparkeerde tijd,
- Gokken hoeveel parkeertijd u nodig heeft is verleden tijd,
- Nooit meer ongemak met muntgeld en pasjes.

GARAGE PARKEREN
Met de Park-line Garagekaart kunt u eenvoudig bij de slagboom of betaalautomaat uw parkeerkosten afrekenen. Park-line verzamelt de parkeerkosten op een overzichtelijke factuur.

- Zo voorkomt u ongemak met losse bonnetjes,
- Staat u niet meer in de rij,
- Heeft u een overzichtelijke factuur met uw parkeerkosten.

WAAR WERKT PARK-LINE
Parkeren | De Park-line App werkt op straat door heel Nederland in bijna alle gemeenten waar betaald parkeren is, u kunt met Park-line niet alleen parkeren in grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Antwerpen maar in vele andere gemeenten door heel Nederland en Belgie. Kijk op www.park-line.nl/waar.
Tanken | Beschikt u over een Park-line Tankkaart? Dan kunt u door heel Nederland eenvoudig tanken ongeacht of u nu tankt bij een BP, Shell, Texaco, Esso, Avia, Tango, Argos of ander tankstation.

LET OP! Om gebruik te maken van deze App dient u te beschikken over een Park-line account! Nog geen Park-line account? Via de App kunt u direct registreren, eenmalige registratiekosten bedragen € 5,- en maandelijkse abonnementskosten bedragen € 2,50. Indien u ook in garages wilt parkeren kunt u na uw aanmelding via uw Persoonlijke Pagina de Park-line Garagekaart aanvragen.

GPS
Het gebruik van de GPS functionaliteit is op eigen verantwoordelijkheid. Gebruiker kan geen rechten ontlenen aan de door de Park-line App voorgestelde parkeerzones en Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het juist invoeren en doorgeven van het zonenummer. De Park-line App geeft slechts een suggestie op basis van de GPS locatie aangegeven door de mobiele telefoon van Gebruiker. Controleer dus altijd of de gesuggereerde parkeerzone de juiste is.

Informatie voor Park-line App is het laatst vergeleken op 29 okt. om 05:08. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 5.17.0

Wist je dat we nu deel uitmaken van PARK NOW, een BMW Group en Daimler AG venture? Samen bepalen we de toekomst van stedelijke mobiliteit. Doe met ons mee!

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Park-line App iPad app afbeelding 1
 • Park-line App iPad app afbeelding 2
 • Park-line App iPad app afbeelding 3
 • Park-line App iPad app afbeelding 4
 • Park-line App iPhone app afbeelding 1
 • Park-line App iPhone app afbeelding 2
 • Park-line App iPhone app afbeelding 3
 • Park-line App iPhone app afbeelding 4
 • Park-line App iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Zakelijk, Reizen

Recensies

Voor mij een uitkomst

Heel prettige applicatie. Ben gebruiker van het eerste uur. Ben paar keer vergeten af te melden; dat was pech, zeker omdat het Amsterdam centrum betrof. Eenmaal, bij disfunctioneren van mijn phone, werd ik ergens spontaan aangemeld waar ik niet was, en ik kon het niet ongedaan maken. Dat was de app niet te verwijten; toch is men mij tegemoet gekomen in de kosten: mooi gebaar. Wel merk ik dat ik de laatste paar maanden vaak moeite heb met afmelden. Hij ‘pakt’ de afmelding niet, dit kan echt wel even duren. Dat is lastig. Maar all-in-all vind ik het een pracht-app en zeer gebruiksvriendelijk: zelfs mijn stokoude ouders gebruiken hem.

4 / 5  door Lolligebijnaam1
23/10/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie