oude pagination!1 Recensies: Folders.nl - AppWereld
Folders.nl

Folders.nl

van WePublish B.V.
  • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Laatst bijgewerkt: 24-03-2020
  • Gratis! · iOS 8.0 + · 68.4 MB · Versie 1.0.10
  • Geen inhoud

    Ik kan sinds de nieuwe app geen folders meer lezen . ... hij zecht altijd oeps er ging iets mis ....

    1 / 5  door Goudstyle · Versie: 1.0.10
    29/03/2020
  • Feedback optie doet het niet

    De optie om zelf te bepalen wat er in het overzicht staat. Ik word nu plots lastiggevallen door de postcodeloterij als notificatie en in het overzicht. omdat zij daarvoor betalen, moet de app-gebruiker het per se zien. zo loont het inderdaad om een nieuwe app te laten bouwen. als het niet verandert ben ik weer weg!
    Reactie op reactie ontwikkelaar:
    Raar dat ik dan toch een notificatie krijg van postcodeloterij terwijl het niet als mijn favoriet ingesteld staat? App gebruikers worden zo lastiggevallen door de partijen met het grootste marketingbudget ipv een gekozen favoriet.

    1 / 5  door 88sn11 · Versie: 1.0.10
    27/03/2020
  • Favorieten werken niet

    Overzichtelijke app, maar mijn favorieten doen het helaas niet. Al van alles geprobeerd. Jammer want zo moet je elke keer de krantjes opzoeken, zonder een overzichtelijke lijst met je favoriete krantjes. Ik heb de iPhone X en gebruik de meest recente iOS

    3 / 5  door Noekie1996 · Versie: 1.0.10
    24/03/2020
  • Werkt niet

    Ik had eerst de spotta app, werkte helemaal top, toen is het overgegaan naar folders, zoekopdracht werkt niet, ik krijg niet alle folders te zien, ik heb hem eraf gegooid.

    1 / 5  door Emma6 · Versie: 1.0.10
    24/03/2020
  • Duidelijk en overzichtelijk

    Erg fijn om alle folders bij de hand te hebben. Snelle zoekfunctie en makkelijk in gebruik. Keep the good work up

    5 / 5  door Folders4life · Versie: 1.0.9
    22/03/2020
  • Favorieten werken niet

    Overzichtelijke app, maar mijn favorieten doen het helaas niet. Al van alles geprobeerd. Jammer want zo moet je elke keer de krantjes opzoeken, zonder een overzichtelijke lijst met je favoriete krantjes

    3 / 5  door Noekie1996 · Versie: 1.0.9
    22/03/2020
  • Slecht

    Waarom kan ik geen afstand vanaf mijn woonplaats ingeven. Door de veelheid aan folders raak ik het overzicht kwijt en pak weer steeds vaker naar de papierfolders

    1 / 5  door Cornelia56 · Versie: 1.0.9
    20/03/2020
  • Moet nog wel verbeterd worden

    Ik vind het jammer dat spotta niet gewoon gebleven is, iedereen wist wat hij daar aan had. Bij deze app moet ik twee keer de folder naam intypen. De eerste x klik ik op de folder en dan gaat die weer naar zoekfunctie en moet ik het weer intypen (ik heb iOS)

    3 / 5  door Mss Luku · Versie: 1.0.9
    17/03/2020
  • 16/3 update In- uitzoomen is een drama op iPad Air.

    16-3-2020
    N.a.v. Uw e-mail vraag de zoom-problemen zijn op een iPad Air met voor dat apparaat de laatste iOS 12.4.5.
    De naam “Runner” is snel na mijn klacht aangepast waarvoor dank 1 ster erbij.
    10-3-2020
    Nu na de update heet de app ineens “Runner” waar slaat dit op.
    Heb er weer een ster afgehaald
    2-3-2020
    Als je een pagina wilt vergroten of verkleinen gaat dit zeer moeizaam.
    Je moet al in het midden op het scherm tussen de twee pagina’s beginnen anders gaat het helemaal fout, maar ook daarna verloopt het bekijken erg moeizaam.
    Soms lukt inzoomen gewoon helemaal niet en uitzoomen gaat zeer traag.
    Deze klachten heb ik alleen bij deze folders app, en niet bij andere apps daar gaat dit soepel.
    Terug van 5 naar 2 sterren.

    2 / 5  door Hdvg2013 · Versie: 1.0.9
    16/03/2020
  • Feedback optie doet het niet

    De optie om zelf te bepalen wat er in het overzicht staat. Ik word nu plots lastiggevallen door de postcodeloterij als notificatie en in het overzicht. omdat zij daarvoor betalen, moet de app-gebruiker het per se zien. zo loont het inderdaad om een nieuwe app te laten bouwen. als het niet verandert ben ik weer weg!

    1 / 5  door 88sn11 · Versie: 1.0.9
    15/03/2020
  • Gaat er niet op vooruit

    Folders laden gaat echt slecht, pagina's openen niet de folders. Als ik een zoek opdracht geef en ik kijk in de ene folder en wil naar andere folder moet ik opnieuw zoekopdracht invullen. Als je wil vergroten gaat de app al snel naar webpagina van de winkel, die vervolgens niet opent, maar een fout melding geeft.
    Nog ff en ik kan me sticker van de brievenbus halen

    1 / 5  door Edwin1975 · Versie: 1.0.9
    13/03/2020
  • Geen mediamarkt

    Helaas bevat de app minder electronica winkels zoals mediamarkt, waardoor het voor mij minder aantrekkelijk maakt om de app te gebruiken. Hierom app verwijderd.

    2 / 5  door Jukke93 · Versie: 1.0.7
    09/03/2020
  • Super handig!

    Mooie, duidelijke en overzichtelijke app. Heb zelf altijd de spotta app gebruikt. Nieuwe functies zijn heel gebruiksvriendelijk. Service is ook super. Waren wat onduidelijkheden aan het begin, maar ben goed te woord gestaan!

    5 / 5  door Bryanovic94 · Versie: 1.0.7
    04/03/2020
  • Handige app

    Mooie overzichtelijke app waar je alle folders kunt bekijken. Met de zoekfunctie kun je alle aanbiedingen vinden en weet je gelijk waar je het product moet kopen.

    5 / 5  door Lars · Versie: 1.0.7
    02/03/2020
  • Super app

    Een erg fijne app! De app is handig en gemakkelijk in gebruik. Alle folders zijn up to date en het boodschappenlijstje is ook een erg handige functie!

    5 / 5  door Sbtw1 · Versie: 1.0.7
    02/03/2020
  • In- uitzoomen op een pagina is een drama

    Als je een pagina wilt vergroten of verkleinen gaat dit zeer moeizaam.
    Je moet al in het midden op het scherm tussen de twee pagina’s beginnen anders gaat het helemaal fout, maar ook daarna verloopt het bekijken erg moeizaam.
    Soms lukt inzoomen gewoon helemaal niet en uitzoomen gaat zeer traag.
    Deze klachten heb ik alleen bij deze folders app, en niet bij andere apps daar gaat dit soepel.

    2 / 5  door Hdvg2013 · Versie: 1.0.7
    02/03/2020
  • Luisteren naar feedback

    Het knotje voor de favorieten staat meteen in het beginscherm. Had dit aangegeven en ze doen er ook wat mee. Erg fijn.

    5 / 5  door Steven N L · Versie: 1.0.7
    01/03/2020
  • Help! Ik wil Spotta terug

    Drama deze app. Instabiel, laadt de folders niet of niet goed. Snel maar de “Alle Folders”-app installeren.

    1 / 5  door Nv S1070 · Versie: 1.0.7
    01/03/2020
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie