Folders.nl

Folders.nl

van WePublish B.V.
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 24-03-2020
 • Gratis! · iOS 8.0 + · 68.4 MB · Versie 1.0.10
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (145)
3.5
Alle versies (145)
3.5

Folders.nl van WePublish B.V. is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 8.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 12 jaar.

Vind voordeel snel met de Folders.nl app!
Wij zijn dé shoppinghulp waarmee je geen aanbieding meer mist. Met de Folders.nl app bekijk je alle nieuwste reclamefolders en beste aanbiedingen snel en gemakkelijk op je smartphone of tablet!
Stel alerts in als producten in de aanbieding zijn of wanneer er een nieuwe reclamefolder van jouw favoriete winkel online staat om nooit meer een interessante aanbieding te missen.

Op Folders.nl vind je alle folders van alle grote winkelketens tot aan de folders van de lokale winkels bij jou in de buurt. Zoek snel door de reclamefolders naar aanbiedingen van winkels zoals Lidl, AH, GAMMA, Karwei, Dirk, Prenatal, Kruidvat, HEMA, Etos, Aldi en Action. Of zoek specifiek naar bepaalde aanbiedingen zoals luiers, bier, wasmiddel, vaatwastabletten & koffie of merken zoals Heineken, Coca Cola, Omo & Flexa en kom gelijk bij de folder uit met de beste aanbieding.

Shop je het liefst bij een bepaalde winkel, of zoek je veel voordeel van een bepaalde categorie? In de Folders.nl app kan je alle winkels en categorieën toevoegen aan je favorietenlijst om zo nooit meer een aanbieding te missen van je favoriete winkel of bepaalde categorie. Zo filter je eenvoudig winkels en folders ook op categorieën zoals supermarkten, drogisterijen, bouwmarkten, speelgoedwinkels, elektronicawinkels.

Ook handig is onze nieuwe boodschappenlijst functionaliteit. Maak je eigen boodschappenlijstjes en voeg per lijst de producten toe die je nodig hebt. Wij zoeken gelijk de aanbiedingen voor je uit de folders, zodat je precies weet waar je naartoe moet voor het beste voordeel. Zo blijf je altijd op de hoogte wanneer en waar aanbiedingen zijn. Zet aanbiedingen als luiers, cola, verf en bier op je lijstje en wij monitoren waar en wanneer ze in de aanbieding zijn.

Mis dus nooit meer voordeel van je favoriete winkel of merk.
Altijd bij de hand, up-to-date en met het grootste assortiment aan folders!

Natuurlijk blijven wij onze app optimaliseren zodat jij nog sneller en makkelijker aanbiedingen kunt scoren. We zijn dan ook benieuwd naar jouw mening! Heb je een vraag of suggestie? Stuur een mail naar feedback@folders.nl

Folders.nl is powered by Spotta.

Informatie voor Folders.nl is het laatst vergeleken op 9 jul. om 23:08. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Soms/Mild alcohol-, tabaks- of drugsgebruik of referenties ernaar.

Nieuw in versie 1.0.10

We hebben een speciale update winkle-update melding toegevoegd om alle bezoekers op de hoogte te brengen van de laatste stand van zaken.

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Folders.nl iPad app afbeelding 1
 • Folders.nl iPad app afbeelding 2
 • Folders.nl iPad app afbeelding 3
 • Folders.nl iPad app afbeelding 4
 • Folders.nl iPhone app afbeelding 1
 • Folders.nl iPhone app afbeelding 2
 • Folders.nl iPhone app afbeelding 3
 • Folders.nl iPhone app afbeelding 4
 • Folders.nl iPhone app afbeelding 5
 • Folders.nl iPhone app afbeelding 6
Categorieën: Eten en drinken, Winkelen

Recensies

Jammer

App deed het in het begin goed staat nu alleen maar pagina’s te laden maar laat niks zien dus schiet niet op

2 / 5  door Gnoompje84
21/06/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie