Fitbit

Fitbit

van Fitbit, Inc.
 • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 15-09-2020
 • Gratis! · iOS 12.2 + · 296 MB · Versie 3.30
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (2.233)
3.5
Alle versies (2.233)
3.5

Fitbit van Fitbit, Inc. is een iPhone app met iOS versie 12.2 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Ga voor een gezonder, actiever leven met Fitbit, 's werelds toonaangevende app voor het registreren van je dagelijkse activiteiten, work-outs, slaap en meer. Gebruik de app afzonderlijk om dagelijkse activiteiten en hardlopen te registreren op je telefoon of koppel de app aan een van Fitbits vele trackers en de Aria slimme weegschaal met wifi voor een compleet overzicht van je gezondheid, inclusief stappen, afstand, verbrande calorieën, slaap en gewicht.

REGISTREER ACTIVITEIT: Houd nauwkeurig je stappen en afstand bij met MobileTrack wanneer je je telefoon bij je hebt. Om de hele dag statistieken te registreren zoals verbrande calorieën, actieve minuten en slaap, koppel je de app met een Fitbit tracker.

LOOP SLIMMER: Registreer tempo, tijd en afstand met MobileRun wanneer je hardloopt en wandelt. Je kunt bovendien je muziek afspelen, spraaksignalen ontvangen en de gps van je telefoon gebruiken om je routes in kaart te brengen. (Continu gebruik van gps op de achtergrond kan de batterijduur aanzienlijk verkorten.)

REGISTREER WORK-OUTS: Gebruik je Fitbit tracker om je training te registreren en bekijk vervolgens in de app je statistieken, de invloed ervan op je dag en hoe je prestaties verbeteren.

MEET JE HARTSLAG: Gebruik een Fitbit tracker met PurePulse™ om hartslaggegevens te analyseren in de app. Volg het verloop van je hartslag, verminder stress en bekijk de resultaten van je work-outs. Bekijk je hartslag in rust om te zien hoe je conditie zich ontwikkelt.

BEHEER EENVOUDIG JE VOEDING: Voer snel calorieën in met onze streepjescodescanner, calorieschatter en uitgebreide voedingsdatabase met meer dan 350.000 levensmiddelen. Bekijk je maaltijdengeschiedenis in één oogopslag en krijg meer inzicht in je voeding.

MEET HYDRATATIE: Houd eenvoudig bij hoeveel water je drinkt om zeker te weten dat je voldoende gehydrateerd bent tijdens work-outs en gedurende de dag.

STEL JEZELF DOELEN: Stel doelen in voor gewicht, voeding en beweging en start een voedingsschema om op het juiste spoor te blijven. Vervolgens krijg je een visueel overzicht van je vooruitgang met kleurrijke, eenvoudig te lezen tabellen en grafieken.

INZICHT IN JE SLAAP: Stel slaapdoelen in en gebruik een Fitbit tracker om na te gaan hoeveel tijd je wakker, onrustig of rustig slapend doorbrengt.

DRAADLOOS SYNCHRONISEREN: Fitbit trackers synchroniseren je statistieken met computers en meer dan 200 toonaangevende apparaten, zodat je je vooruitgang voortdurend draadloos kunt volgen.

BEHEER JE GEWICHT: Maak draadloos verbinding met de Aria slimme weegschaal om je gewicht, BMI, percentage vetvrije massa en lichaamsvet te registreren en om je gewichtsverloop van de afgelopen periode te bekijken.

Ga voor meer informatie over producten en diensten van Fitbit naar www.fitbit.com.

Fitbit Premium:
- Beschikbare maandelijkse en jaarlijkse plannen die verslavende programma's, audio- en videoworkouts en geavanceerde inzichten ontgrendelen.
- De betaling wordt in rekening gebracht op uw iTunes-account nadat uw gratis proefperiode is verlopen, indien van toepassing.
- Abonnement wordt automatisch verlengd tenzij automatisch vernieuwen is uitgeschakeld ten minste 24 uur vóór het einde van de huidige periode.
- Het account wordt binnen 24 uur voorafgaand aan het einde van de lopende periode in rekening gebracht voor verlenging en identificeert de kosten van de verlenging.
- Abonnementen kunnen door de gebruiker worden beheerd en automatische verlenging kan worden uitgeschakeld door na aankoop naar de accountinstellingen van de gebruiker te gaan.
- Elk ongebruikt deel van een gratis proefperiode, indien aangeboden, zal worden verbeurd wanneer de gebruiker een abonnement op die publicatie koopt, indien van toepassing.
- Fitbit Servicevoorwaarden: https://www.fitbit.com/legal/terms-of-service
- Fitbit Privacybeleid: https://www.fitbit.com/legal/privacy-policy

Informatie voor Fitbit is het laatst vergeleken op 28 sep. om 06:52. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 3.30

*Probleemoplossingen en prestatieverbeteringen

Schermafdrukken

 • Fitbit iPhone app afbeelding 1

Recensies

Tevreden Fitbit gebruiker

Met veel plezier gebruik ik de fitbit.
Het heeft mij geholpen om beter en anders naar slapen te kijken.

5 / 5  door Tevreden Fitbit Gebruiker
15/09/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Thing
  27/08/20 13:58 · Versie 3.28

  27-8-2020 versie 3.28

  Ter Info
  Ik was het ook zo zat sinds de laatste update (na een week) en ik heb maar even gebeld naar fitbit. Mocht er straks iemand zich afvragen of ze er wat mee hebben gedaan, dan kan je altijd naar deze datum refereren.

  Ook heb ik ze gewezen op deze website zodat ze ervaringen van gebruikers kunnen lezen zodat ze er wat mee kunnen doen. Ik hoop dat de ontwikkelaars wat oude functies terug zetten zoals ze waren, want de gebruikersinterface is er niet op vooruit gegaan.

  Verder heb ik niks tegen updates, alleen wel als het functionele wijzigingen zijn waar de gebruiker niet van op de hoogte is gesteld.

  (ik ben zelf ook programmeur en niks is zo vervelend als iemand iets wijzigt en de gebruiker weet niet wat er gewijzigd is. Ik had na de update nog geen eens een melding gezien/ontvangen dat bepaalde onderdelen functioneel veranderd waren en/of gereset waren).


 • Tony
  15/04/20 15:58 · Versie 3.18


  Have my Fitbit updated to version 3.18. Unfortunately, the Fitbit no longer syncs. Had contact with support and I'm not happy that they can view all my data. Why privacy. In addition, I have to look in the help. However, they do not solve it. My bluetooth from the iPad sees the Fitbit but the app doesn't see the Fitbit. Fitbit doesn't want to fix anything despite repeated requests. Very poor service from Fitbit. Never a Fitbit again.

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie