Backgammon ⋙

Backgammon ⋙

van Come2Play
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 07-08-2019
 • Gratis! · iOS 9.0 + · 101 MB · Versie 2.127.355
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (8)
5
Alle versies (662)
4.5

Backgammon ⋙ van Come2Play is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 9.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 12 jaar.

***Speel het beste backgammonspel met Backgammon Live!*** Probeer uw vaardigheden uit met mensen van over de hele wereld in dit klassieke bordspel (bordspellen). Het backgammon bordspel, gespeeld voor duizenden jaren, is altijd een van de beste spellen geweest om te spelen met vrienden.

Doe mee met miljoenen andere spelers in een van de beste online strategie-bordspellen! Verbeter uw vaardigheden terwijl u steeds uitdagendere spellen speelt tegen steeds uitdagendere opponenten. Speel tegen spelers van over de hele wereld in backgammon live wedstrijden (live wedstrijden)en toon aan dat u beschikt over de vaardigheden om te spelen als een professional!

***Backgammon Live*** Wij weten dat het spelen van de leukste spelletjes (leuke spelletjes)nog leuker is als u speelt tegen uw vrienden – daarom kunnen onze spelers spelen tegen uw Facebook vrienden (facebook vrienden)in een 2 player game!

***Bereik de top***
U kent de backgammon spelregels niet (backgammon spelregels)? Backgammon Live leert u hoe u backgammon speelt zodat u voorbereid bent op een op een (een op een ) wedstrijden terwijl u speelt tegen vrienden of willekeurige personen van over de hele wereld. Bereik de top van de ranglijsten door deel te nemen aan multiplayer toernooien en tegen uw Facebook vrienden (facebook vrienden).

***Borden en dobbelstenen***
Reis over de wereld en voeg wat kleur toe aan dit klassieke spel! Speel op verschillende backgammon-borden met unieke thema's van over de hele wereld! Van New York tot Paris, Hawaii tot Istanbul, Backgammon Live geeft u het wereldse gevoel waar u naar zocht. Gooi de dobbelstenen om meer speciale items te ontgrendelen, waaronder verschillende soorten dobbelstenen, van hout tot regenboog!

***Test uw vaardigheden!***
Backgammon Live is niet het gemiddelde backgammonspel, met verschillende uitdagende borden om aan te tonen dat u een winnaar bent! Test uw snelheid met ons Nitro Board, waar u 20 seconden hebt om uw zet te maken. Probeer Hyper Backgammon uit, waar elke speler start met slechts drie stenen.

Informatie voor Backgammon ⋙ is het laatst vergeleken op 18 aug. om 08:24. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Regelmatig/Intense simulatie van het gokken.

Nieuw in versie 2.127.355

Our new update is here and it includes some bug fixes, making our app more stable for you.
Come back every day for an exciting new challenge and surprise!
Let's Play!

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Backgammon ⋙ iPad app afbeelding 1
 • Backgammon ⋙ iPad app afbeelding 2
 • Backgammon ⋙ iPad app afbeelding 3
 • Backgammon ⋙ iPad app afbeelding 4
 • Backgammon ⋙ iPad app afbeelding 5
 • Backgammon ⋙ iPhone app afbeelding 1
 • Backgammon ⋙ iPhone app afbeelding 2
 • Backgammon ⋙ iPhone app afbeelding 3
 • Backgammon ⋙ iPhone app afbeelding 4
 • Backgammon ⋙ iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Games, Casino, Amusement, Bord

Recensies

Top

Uiteraard de computer geeft de stenen , maar tactisch ben je de beste als je het goed speelt , Doosparadox van Bertrand ff googlen 3x6 achter elkaar is normaal de belasting dienst gebruikt het om de oplichters er uit te halen
JAVASTA

5 / 5  door Javasta
11/03/2019
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie