Minecraft

Minecraft

van Mojang
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 03-09-2019
 • € 7.99 · iOS 8.0 + · 285 MB · Versie 1.12.1
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (499)
4.5
Alle versies (25.562)
4.5

Minecraft van Mojang is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 8.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 9 jaar.

De Village & Pillage Update is hier! Maak nieuwe community's, overleef nieuwe dreigingen en verken gloednieuwe dorpen!

De Better Together-update is er! Verken reusachtige multiplayerservers rechtstreeks vanuit het spelmenu en speel met vrienden op allerlei verschillende apparaten.

Skins, textures en mashup-pakketten van de community! Kom meer te weten op minecraft.net/marketplace.

Verken willekeurig gegenereerde werelden en bouw fantastische dingen, van eenvoudige hutten tot grandioze kastelen. Speel in het speltype Creatief met onbeperkte grondstoffen of sla in het speltype Survival aan het graven en maak wapens en pantsers om de gevaarlijke mobs van je af te houden.

Creëer, verken en overleef in je eentje of samen met vrienden op mobiele apparaten of Windows 10.

Informatie over het automatisch verlengbare Minecraft Realms-abonnement:
Minecraft bevat nu de optie om Minecraft Realms te kopen. Realms is een maandelijkse abonnementsservice waarmee je je eigen Minecraft-wereld kunt creëren die altijd online is.
Momenteel kun je kiezen twee abonnementsopties, afhankelijk van hoeveel mensen je tegelijkertijd in je wereld wilt laten spelen. Een wereld voor jou en 2 vrienden kost 3,99 USD (of lokaal equivalent) per maand en een wereld voor jou en 10 vrienden 7,99 USD (of lokaal equivalent) per maand.
Je kunt Minecraft Realms samen met 10 vrienden gedurende 30 dagen uitproberen. Elk niet-gebruikt deel van de gratis proefperiode vervalt wanneer de gebruiker een abonnement koopt.
Je betaling wordt in rekening gebracht via je iTunes-account en het abonnement wordt automatisch verlengd tenzij de automatische verlenging ten minste 24 uur voor het einde van de huidige periode uitgeschakeld wordt. Je account zal binnen 24 uur voor het einde van de huidige periode belast worden met de betaling voor de verlenging tegen de abonnementsprijsoptie die je eerder geselecteerd hebt.
Je abonnement kan door de gebruiker worden beheerd en automatisch verlengen kan uitgeschakeld worden door na aankoop naar de accountinstellingen van de gebruiker te gaan. In de game vind je bovendien een knop die je naar deze instellingen brengt. Indien je je abonnement annuleert nadat je abonnement is geactiveerd, ontvang je geen restitutie voor de resterende actieve periode van het abonnement.

Dit zijn de links naar ons privacybeleid en de gebruiksrechtovereenkomst:
- Privacybeleid: https://account.mojang.com/terms#privacy
- Gebruiksrechtovereenkomst: https://account.mojang.com/terms

Informatie voor Minecraft is het laatst vergeleken op 15 okt. om 17:39. Aankopen verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Soms/Mild animatiegeweld of fictief geweld.

Nieuw in versie 1.12.1

Wat is er nieuw in 1.12.1:
Diverse bug fixes

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Minecraft iPad app afbeelding 1
 • Minecraft iPhone app afbeelding 1
 • Minecraft iPhone app afbeelding 2
 • Minecraft iPhone app afbeelding 3
 • Minecraft iPhone app afbeelding 4
 • Minecraft iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Games, Avontuur, Simulatie

Prijsgeschiedenis

7.995.99

Recensies

Super

Super leuk ik zou het alleen leuk vinden als er iets meer dorpen zijn en als er wat meer beroepen zijn voor dorpsbewoners en dat wolven als je ze getemd hebt vlekken krijgen of zoiets

5 / 5  door Fcktyytgtuj
10/10/2019
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • van Linden Magda
  van Linden Magda
  29/09/17 10:53 · Versie 1.2.1

  Heb mincraft op mijn iPad mini geinstalleerd voor mijn kleinzoon maar het is wel heel frustrerend dat het spel er na enkele seconden steeds uitvliegt en daar wordt hij heel boos om, is daar niks aan te doen? graag antwoord en een oplossing aub.

 • Anas
  Anas
  18/01/16 18:49 · Versie 0.13.1

  Dit duurt veel te lang ik wil de update met paarden en ezels heksen whiter op computer en playstation zijn ze al uit oop volgens mij op iPhone en iPod.Weet iemandt waaneer de volgende update komt?

 • Tessa Bosma
  Tessa Bosma
  30/01/15 18:34 · Versie 0.10.4

  Echt leuk joh maar jammer dat het zo lang duurt voor de nieuwe update. Hij moet echt komen

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie