• Zijn standaard AirPods anno 2020 nog een goede keuze?

  vrijdag 23 okt., 2020 om 21:34

  AirPods zijn misschien wel de meest populaire gadgets van de afgelopen vijf jaar. De oordoppen waar in eerste instantie sarcastisch over werd gedaan zijn bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Vooral onder de jeugd zijn Airpods een populair fashion item geworden.

  Met de duurdere AirPods Pro focust Apple zich echter ook op het luxere segment, met slimme technologieën zoals ruisonderdrukking en Adaptieve EQ. Maar zijn de 'gewone' AirPods zonder draadloze oplaadcase anno 2020 nog steeds een goede keuze?

 • eSIM nummer overzetten naar een nieuwe iPhone

  vrijdag 23 okt., 2020 om 14:16

  Sinds vorig jaar ondersteunen verschillen providers eSIM, niet alleen voor Dual-SIM, maar ook voor de traditionele simkaart. Heb je een nieuwe iPhone gekocht? Dan kun je jouw eSIM-abonnement overzetten naar het nieuwe toestel.

  Dit kan op twee manieren, direct bij het configureren of achteraf via de instellingen. Als je nog een fysieke simkaart gebruikt is het aan te raden deze eerst te installeren en achteraf de eSIM overzetten voor dual-sim.

 • Apple TV afstandsbediening gebruiken via Bedieningspaneel voor iPhone of iPad

  donderdag 22 okt., 2020 om 09:28

  Wie in het bezit is van een Apple TV kan naast de fysieke afstandsbediening ook gebruikmaken van een virtuele variant direct vanuit het Bedieningspaneel. Deze werkt volledig zelfstanding zonder tussenkomst van een speciale Apple TV Remote applicatie.

  Het paneel bevat een exclusieve afstandsbediening waarmee het mogelijk is om de Apple TV (4) HD of nieuwer te bedienen. Deze optie is standaard aanwezig en vereist geen extra software of app op je iPhone of iPad. Daarbij kan de afstandsbediening niet alleen je Apple TV bedienen, maar ook Smart TV's die ondersteuning hebben voor HomeKit en AirPlay (meer info).

 • De iPhone 12 is gelanceerd: welke versies brengt Apple precies uit?

  donderdag 22 okt., 2020 om 08:00

  De presentatie van nieuwe producten is bij Apple een feestje! Onlangs organiseerde Apple een dergelijk evenement voor de introductie van haar nieuwe smartphone: de iPhone 12. Het toestel moet de concurrentie aangaan met de Samsung Galaxy S20, die eerder dit jaar op de markt kwam.

  Welke verbeteringen heeft Apple in haar toestel doorgevoerd? Wat maakt de iPhone 12 het kopen waard? In dit artikel zetten we de belangrijkste veranderingen voor je op een rijtje. Welke van de vier modellen van de iPhone 12 spreekt jou het meeste aan?

 • HEMA smart verlichting, bedien lampen met je iPhone

  woensdag 21 okt., 2020 om 09:34

  Veel huizen zijn de afgelopen stukken slimmer gemaakt met slimme verlichting en thermostaten. Je huis slim maken kost echter veel geld en vereist in de meeste gevallen toch wel wat technische kennis. Dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn.

  Hema verkoopt sinds deze maand HEMA smart verlichting en accessoires (vanaf € 10,00) die eenvoudig te bedienen zijn met je iPhone of Android toestel.

 • iOS 14: Apps toegang geven tot het lokale netwerk

  zondag 18 okt., 2020 om 19:47

  Apple doet er alles aan om de privacy van haar gebruikers te beschermen. Niet alleen zorgen ze ervoor dat websites je minder kunnen volgen of berichten worden versleuteld. Ook worden een aantal persoonlijke gegevens en data extra beschermd. Zo moet je sinds iOS 14 en iPadOS 14 apps toegang geven om gebruik te mogen maken van het lokale netwerk.

  Steeds meer applicaties gebruiken je lokale netwerk om te zoeken naar apparaten en voorzieningen. Denk hierbij aan media-apps die willen zoeken naar AirPlay-apparaten of online speakers zoals Sonos. Dit heeft een app altijd kunnen doen zonder explicite toegang, maar sinds iOS/iPadOS 14 moeten ze eerst toestemming krijgen.

 • Volgend Apple event is mogelijk op 17 november, AirPods Studio verschijnt pas in maart

  zaterdag 17 okt., 2020 om 15:04

  Het recente Apple iPhone 12-event is nog geen week oud of de eerste geruchten over een nieuwe presentatie steken de kop op. Volgens Jon Prosser zou het eerst volgende online Apple event op 17 november zijn. Dan kunnen we de eerste Mac met Apple Silicon verwachten, ook de AirTags zouden dan mogelijk gelanceerd worden.

  Ook over de AirPods Studio, Apple premium koptelefoon heeft Prosser nieuws, deze verschijn mogelijk pas op 16 maart tijdens een speciaal Apple voorjaarsevent. Eerder gingen al de geruchten dat de koptelefoon was uitgesteld naar 2021.

 • iPhone 12 kopen bij T-Mobile

  vrijdag 16 okt., 2020 om 10:10

  Iets later dan normaal, maar daar is dan eindelijk de nieuwe iPhone 12. Hét moment voor alle fans van Apple die op zoek zijn naar het nieuwste van het nieuwste is eindelijk daar! Apple heeft weer alles in het werk gesteld om ons te verrassen met strakke designs, opvallende nieuwe features en ontzettend veel kracht.

  Met de release van de nieuwe iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max zet Apple de nieuwe standaard voor alles dat mogelijk is. Ben je nieuwsgierig naar wat de nieuwe iPhone 12 je allemaal te bieden heeft? Lees dan snel verder!

 • iPhone 12 en iPhone 12 Pro camera: alle nieuwe mogelijkheden op een rij

  woensdag 14 okt., 2020 om 19:47

  Een van dé redenen waarom de iPhone 12 en iPhone 12 Pro geweldige toestellen zijn, is natuurlijk de verzameling aan camera's. De tijd dat we met een klassieke fotocamera om de nek liepen is al lang voorbij. Niet alleen is de camera zelf vernieuwd, dankzij de A14-processor heeft Apple ook de software voor hun camerasysteem drastisch verbeterd.

  Met de zowel de iPhone 12 als iPhone 12 Pro maak je adembenemende foto's en video's. Maar wil je echt de professionele fotograaf in je naar bovenhalen? Dan is de iPhone 12 Pro Max iets voor jou. Deze heeft namelijk extra mogelijkheden en geavanceerde hardware.

 • Verschillen tussen de iPhone 12 en iPhone 12 Pro

  woensdag 14 okt., 2020 om 11:45

  De nieuwste iPhone-modellen van dit moment zijn de: de iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max. Als consument is het knap lastig welke je gaat kiezen, de iPhones lijken namelijk erg op elkaar, maar er zijn wel degelijk verschillen.

  Als eerste is de prijs, de iPhone 12 Pro is te koop vanaf €1159, de iPhone 12 Pro Max vanaf €1259. De iPhone 12 mini daarentegen is verkrijgbaar vanaf €809 en de 'gewone' 12 vanaf €909. Omdat de prijsverschillen groot zijn is het interessant om de feiten en opties naast elkaar te leggen, want de iPhone 12 heeft opmerkelijk veel gelijkenissen met de iPhone 12 Pro.

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie