Dominant Mind Bordspel

Dominant Mind Bordspel

van Peaksel
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 08-04-2021
 • Gratis! · iOS 10.0 + · 226 MB · Versie 2.4
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (1.936)
4.5
Alle versies (1.936)
4.5

Dominant Mind Bordspel van Peaksel is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 10.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Kun je de code ontcijferen? Daag jezelf uit en verbeter je logisch denkvermogen met dit leuke denkspel. Begin nu met je hersengymnastiek!
Bent u op zoek naar hersen spelletjes voor kinderen en volwassenen? Dominant Mind Bordspel is een iOS versie van een van de meest populaire bordspellen van de moderne tijdp!
Daag jezelf en vrienden met deze beste bordspel app vandaag. Dit is een logica spelletjes voor kinderen en volwassen die afgespeeld kunnen worden als gemakkelijk gasten te ontvangen tijdverdrijf spelletjes of verslavend hersen training spelletjes. Downloaden de beste bordspel nu; plezier hebben in dezelfde tijd als je oefent je geest en logisch denken met deze spel!
Dominant Mind Spelregels:
Dominant mind is een spel bedenken die wordt gespeeld op een bord met het decoderen van een scherm dat vier gekleurde pennen, het doel is om denk dat de code en opnieuw de verborgen rij in deze bordspel. Onder het schild zijn er acht horizontale rijen waar de speler codebreker in staat is om denk dat de kleur en het plaatsen van de overdekte pinnen. Aan de rechterkant van elke horizontale rij zijn er gaten haringen waar de software voor de feedback codebreker voorzien na elke poging gedaan denk dat de code:

• zwarte pen geeft juiste kleur speld juiste plaats
• witte pen geeft juiste kleur pin op de verkeerde plaats
• geen pin geeft verkeerde kleur en plaats

De codebreker krijgt slechts een pin voor elke overdekte kleur dat ze het goed raad. Als er twee pinnen van dezelfde kleur achter het schild, en de speler denk dat er drie pinnen van diezelfde kleur, kan de speler nog steeds alleen maar twee pinnen geven juiste kleur.
Zodra de feedback is voorzien in de Dominant mind bordspel de codebreker heeft een nieuwe poging om denk dat de kleur / plaatsen en breekt de code, met de hulp van de feedback en logisch denken.

Als het aantal rijen te geven dat u slechts acht pogingen om denk dat de code in deze hersen spelletjes hebben, je zal worden punten toegekend wanneer je denk dat de kleur rechts en extra bonuspunten als je kraak de code.

Spelen spelletjes bedenken en nog wat hersen training:
Mensen hebben altijd al geïnteresseerd om de geest uit te dagen met spelletjes bedenken en de hersenen te oefenen met hersen training spelletjes. Onze hersenen zijn een spier en net als elke andere spier die het nodig heeft oefening te ontwikkelen en fit te houden; downloaden dit beeld beste spel als je wilt wat hersen training te krijgen en leuke hersen spelletjes voor kinderen en volwassenen!
Deze bordspel is een mobiele en tablet versie van een van de meest bekende klassieke bordspellen.

Informatie voor Dominant Mind Bordspel is het laatst vergeleken op 16 apr om 18:59. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 2.4

Hi, there. We appreciate all your comments and suggestions as they help us improve. This time, we've just made minor changes so that you can play the game without any hiccups. Enjoy!

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Dominant Mind Bordspel iPad app afbeelding 1
 • Dominant Mind Bordspel iPad app afbeelding 2
 • Dominant Mind Bordspel iPad app afbeelding 3
 • Dominant Mind Bordspel iPad app afbeelding 4
 • Dominant Mind Bordspel iPhone app afbeelding 1
 • Dominant Mind Bordspel iPhone app afbeelding 2
 • Dominant Mind Bordspel iPhone app afbeelding 3
 • Dominant Mind Bordspel iPhone app afbeelding 4
Categorieën: Games, Gezin, Onderwijs, Onderwijs

Recensies

OK game

The game is ok, I missed the instructions and I didn't like the fact that the colors were repeated

2 / 5  door Cheeringe
19/02/2021
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie