Cooking Dash™

Cooking Dash™

van Glu Games Inc
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 20-03-2019
 • Gratis! · iOS 8.0 + · 211 MB · Versie 2.19.4
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (93)
4.5
Alle versies (1.720)
4.5

Cooking Dash™ van Glu Games Inc is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 8.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Flo kookt erop los om beroemd te worden als sterrenkok in dit nieuwe tijdmanagementspel – COOKING DASH!

Ontwikkel je vaardigheden terwijl je heerlijke gerechten van het menu bereidt, kookt en serveert in elk van de exotische restaurants… voor een live publiek! Hoor ze joelen en juichen terwijl jij winst probeert te maken in elk van de spannende afleveringen. Gekke gasten, wereldberoemde vips en razendsnelle keukenactie en roem wachten op je!

Blink uit als kok om de eindaflevering te winnen en deel te nemen aan de Stijlbeproeving om snoezige huisdieren en outfits te winnen!

KOOK EROP LOS EN WORD EEN STER!
Houd de razendsnelle chaos in de hand terwijl je door de keuken stuift om gerechten te bereiden voor knotsgekke gasten! Verdien bergen fooi voor de uitstekende service en zorg dat je winst maakt! JIJ BENT VOORBESTEMD OM EEN WERELDBEROEMDE TV-KOK TE WORDEN!

HONDERDEN AFLEVERINGEN OM TE VOLTOOIEN!
Ladingen kookplezier in shows bij verschillende unieke restaurants, zoals Tafeltje-dek-je met een Las Vegas-thema, de knotsgekke Tacotrein en het exotische Avontuurlijke happen; en er komt nog veel meer aan !

VERZAMEL EN UPGRADE!
Wil je succesvoller en beroemder worden? Geef je winst uit aan upgrades voor ingrediënten en apparatuur in je restaurant! Upgrade naar glimmende fornuizen, luxe bereidingstafels en meer, zodat al je gasten een driesterrenservice krijgen

PRIJZENRADEN!
Maak kennis met Weldon Brownies nieuwe spelshow - Draai en win! Draai elke dag gratis aan het prijzenrad om prijzen te winnen als goud, voorbereidingsrecepten, vip-kaartjes, Autochefs, outfits, huisdieren en meer!

OUTFITS EN HUISDIEREN
Steek Flo in de leukste outfits met een thema voor elke show en geef dieren de opdracht om gerechten automatisch te serveren!

EINDAFLEVERING!
Wil je jouw vaardigheden testen? Voltooi expertdoelen op elke locatie in de eindaflevering, alleen voor experts! Voltooi elke locatie met 4 of meer sterren om te ontgrendelen!

STIJLBEPROEVING!
Beproef je geluk in het Stijlbeproeving-evenement van een locatie, telkens weer met andere locaties. Ben jij goed genoeg?

BEREID HEERLIJKE RECEPTEN VOOR MEER GASTEN!
Maak speciale recepten in de bereidingskeuken en trek gasten aan met hun lievelingseten! Zo word je beroemder en beroemder, en vind je coole items en speciale krachten om de kas te spekken met megawinsten en om uiteindelijk een ster te worden!

WORD SUPERBEROEMD!
Voer de vlammen van je faam terwijl je je EIGEN SHOW start, waar alleen de grootste vips komen om JOU te zien en te genieten van je waanzinnige kookkunsten! Voor jou gaat het alleen om VOEDSEL en ROEM terwijl je de hipste etentjes ter WERELD organiseert, voor MILJOENEN KIJKERS! Het is een ware droom voor elke tv-kok!!

SPEEL MET VRIENDEN!
Wissel cadeaus uit en neem het op tegen je vrienden om de allerbeste te worden!

WAAR WACHT JE NOG OP?!?
Laat zien wat je allemaal in je mars hebt en vul de magen - en kwetsbare ego's - van de gasten en vips! Download vandaag nog het GRATIS spel Cooking Dash®. DIT IS HET ALLERLEUKSTE DASH-SPEL OOIT

COOKING DASH ondersteunt nu iPhone X in breedbeeld! Zie je favoriete locaties in al hun glorie!

LET OP:
- Je kunt dit spel gratis spelen, maar je kunt ook extra items kopen voor echt geld, dat we van je iTunes-account afhalen. Je kunt in-app aankopen uitschakelen door de instellingen van je apparaat aan te passen.
- Koop met beleid.
- Er verschijnen advertenties in dit spel.
- In dit spel kunnen gebruikers interactief zijn met anderen (bijv. in chatruimten, via spelerschat of berichten). Links naar sociale netwerken zijn niet bedoeld voor personen jonger dan 13 jaar.
- Je hebt een netwerkverbinding nodig om te spelen.
- Je hebt een netwerkverbinding nodig om bepaalde functies in te schakelen/bepaalde content toegankelijk te maken.
- Ga voor meer informatie over het gebruik door Glu van je gegevens naar ons privacybeleid: www.Glu.com/privacy
- Als je een probleem hebt met dit spel, kun je contact met ons opnemen via www.Glu.com/support

Informatie voor Cooking Dash™ is het laatst vergeleken op 18 aug. om 08:29. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 2.19.4

Problemen verholpen en andere verbeteringen doorgevoerd in de prestaties van de game

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Cooking Dash™ iPad app afbeelding 1
 • Cooking Dash™ iPad app afbeelding 2
 • Cooking Dash™ iPad app afbeelding 3
 • Cooking Dash™ iPad app afbeelding 4
 • Cooking Dash™ iPad app afbeelding 5
 • Cooking Dash™ iPad app afbeelding 6
 • Cooking Dash™ iPad app afbeelding 7
 • Cooking Dash™ iPad app afbeelding 8
 • Cooking Dash™ iPhone app afbeelding 1
 • Cooking Dash™ iPhone app afbeelding 2
 • Cooking Dash™ iPhone app afbeelding 3
 • Cooking Dash™ iPhone app afbeelding 4
 • Cooking Dash™ iPhone app afbeelding 5
 • Cooking Dash™ iPhone app afbeelding 6
 • Cooking Dash™ iPhone app afbeelding 7
 • Cooking Dash™ iPhone app afbeelding 8
Categorieën: Games, Strategie, Amusement, Arcade

Recensies

RAD

Ik vind dit een heel leuk spel. Maar ik kan al een tijdje geen rad meer draaien. Hij telt wel alle keren die ik heb gewonnen op en er staat dus gratis draai 5x op de éen en 3x op de ander, maar als ik erop klik gebeurt er niks... frustrerend

4 / 5  door Shilaataa
23/04/2019
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie