CamToPlan - meten met camera

CamToPlan - meten met camera

van Tasmanic Editions
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 21-06-2020
 • Gratis! · iOS 11.0 + · 45.6 MB · Versie 3.6
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (284)
4.5
Alle versies (284)
4.5

CamToPlan - meten met camera van Tasmanic Editions is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 11.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 17 jaar.

Meet alles met CamToPlan! Horizontaal en verticaal! Lengte, afstand, oppervlakte van elk oppervlak ... Meet alles met deze virtuele liniaal en meetlint dankzij toegevoegde realiteit.

Het meten van een lengte is nu gemakkelijker dan met een lasermeter of een ander meetinstrument. U tekent uw meetlijnen in 3D dankzij de camera rechtstreeks op de video van uw telefoon of tablet. U exporteert uw plannen in PDF, PNG of DXF. CamToPlan is de AR-meet-app die uw maatregelen van cam ... naar ... plan brengt!

Voor persoonlijk of professioneel gebruik, meet altijd als een professional. Dankzij Virtual Reality (VR) kunt u vloeren, afmetingen van muren, ramen, deuren of een hele woning in enkele seconden meten. Geen meetlint of liniaal meer nodig!

Deze app heeft oneindige toepassingen voor iedereen:
- Persoonlijk gebruik: de app voor meten van lengte voor de klusjesman die van DIY houdt!
- Vastgoedprofessionals (makelaar, binnenhuisarchitect of ontwerper, architect, topograaf, energieadviseur ...): met deze app kunt u een plattegrond van een huis, appartement, een specifieke kamer van een flat maken.
- Werknemers in de bouw kunnen het gebruiken om snel taken te meten: betonlegger, tegellegger, tapijtlegger, schilder, gipsplaataanbrenger, stukadoor, bouwer, timmerman, elektricien, loodgieter, leidekker...
- Voor tuinman, tuinarchitect, zwembadbouwers en onderhoud, graafmachine, grondverzet, grondwerker: deze app werkt ook buiten
- Professionals in kostenraming: deze app voor lengtemeting kan prijsschattingen maken, het zal een geweldige assistent zijn voor kwantiteitmeter, prijsstudie-technicus, econoom ...
- Bouwnijverheid: voorman, werfleider of ingenieur kan zijn meetlint en liniaal laten liggen om een ​​snelle meetcontrole uit te voeren

Hoe werkt deze meet-app?
Het is afhankelijk van ARKit by Apple. Algoritmes voor machinaal leren combineren de gegevens van apparaatsensoren (versnellingsmeter, gyroscoop...) met odometrie die de video van de camera in real-time analyseert en vertrouwt op visuele details van afbeeldingen, om de omgeving te scannen en de positie en rotatiehoek van het apparaat te vinden.

NB:
- u kunt meten in metrische (meter, centimeter) of Engelse eenheden (voet, inch)
- de app meet afstanden horizontaal (= op de grond) en verticaal!
- het is niet nodig om het meubilair uit de ruimte te verwijderen voor metingen. De toepassing bepaalt de kruising tussen de vloer en het doelwit, zelfs als deze verborgen is.
- De toepassing kan problemen hebben met sommige soorten tegels.
- De nauwkeurigheid is niet gegarandeerd.
- u kunt bewegen tijdens het uitvoeren van metingen om dichter bij uw richtpunt te komen, voor maximale precisie, zelfs als het niet zichtbaar is en berekend wordt door extrapolatie.

CamToPlan Premium =
+ Geen advertenties
+ Verticale modus
+ Expertmodus
+ Bewerken en Exporteren ontgrendelen
+ Toegang tot al uw tekeningen

CamToPlan Premium is een terugkerend abonnement. U kunt een gratis proefabonnement of abonnement elk moment opzeggen door naar de accountinstellingen in de App Store te gaan. Een abonnement met een gratis proefperiode zal automatisch worden omgezet in een betaalabonnement tenzij het ten minste 24 uur voor het einde van de gratis proefperiode wordt opgezegd. Het abonnement wordt automatisch verlengd tenzij het ten minste 24 uur voor het einde van de huidige periode wordt geannuleerd. Uw Apple ID-account krijgt de rekening voor het verlengen binnen 24 uur voordat de huidige periode ten einde komt.

Gebruiksvoorwaarden: http://misc.tasmanic.com/camtoplanterms2.html
Privacybeleid: http://misc.tasmanic.com/iosctppolicy2.html

Informatie voor CamToPlan - meten met camera is het laatst vergeleken op 8 jul. om 12:21. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Regelmatig/Intense volwassen/suggestieve thema’s.

Nieuw in versie 3.6

we improved the onboarding workflow

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • CamToPlan - meten met camera iPad app afbeelding 1
 • CamToPlan - meten met camera iPad app afbeelding 2
 • CamToPlan - meten met camera iPad app afbeelding 3
 • CamToPlan - meten met camera iPhone app afbeelding 1
 • CamToPlan - meten met camera iPhone app afbeelding 2
 • CamToPlan - meten met camera iPhone app afbeelding 3
Categorieën: Diensten, Productiviteit

Recensies

Fantastisch

Erg handig, en gebruiksvriendelijk! Fijn dat het zo eenvoudig is om oppervlaktes te meten

5 / 5  door Xennth
03/08/2019
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie