Berichtenbox

Berichtenbox

van Rijksoverheid
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 17-06-2019
 • Gratis! · iOS 9.0 + · 111 MB · Versie 1.2.13
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (2.854)
4.5
Alle versies (60.990)
4.5

Berichtenbox van Rijksoverheid is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 9.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

U koppelt de app eenmalig met uw DigiD aan uw MijnOverheid-account en maakt een persoonlijke pincode aan. Hiermee opent u de app om uw post te lezen.

Met de app heeft u toegang tot de inbox, archief en prullenbak van uw Berichtenbox op MijnOverheid. U kunt berichten lezen en verplaatsen naar het archief of prullenbak. Als een bericht een bijlage heeft kunt u deze doorsturen, opslaan of openen in een andere app.

Momenteel is het nog niet mogelijk om uw voorkeuren voor organisaties die post digitaal naar u versturen aan te passen. U kunt hiervoor inloggen op de website van mijn.overheid.nl.

GEGEVENSVERWERKING & PRIVACY

De Berichtenbox app van MijnOverheid verwerkt het IP-adres, de naam en versie van het besturingssysteem van uw mobiel of tablet, het unieke kenmerk van het mobiele apparaat en de door u te kiezen 5-cijferige pincode.

Door de Berichtenbox app te gebruiken gaat u akkoord met deze verwerking, waar ook de onderstaande bepalingen voor gelden.

De persoonsgegevens van de gebruiker worden verwerkt conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de privacyverklaring op de website van MijnOverheid (https://www.mijn.overheid.nl/privacy). Regels over de verwerking van persoonsgegevens door MijnOverheid zijn opgenomen in het Besluit verwerking persoonsgegevens generieke digitale infrastructuur. Regels over de werking, beveiliging en betrouwbaarheid van MijnOverheid zijn opgenomen in de Regeling voorzieningen GDI (https://mijn.overheid.nl/wet-en-regelgeving).

MijnOverheid (onderdeel van Logius) heeft passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen getroffen tegen verlies of onrechtmatige verwerking van de persoonsgegevens van de gebruiker.

De Berichtenbox app voldoet aan beveiligingsmaatregelen die vergelijkbaar zijn met de beveiligingsmaatregelen van de website van MijnOverheid. Ook maakt de Berichtenbox app gebruik van de veiligheidsmechanismen van het besturingssysteem.

De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor de beveiliging van zijn mobiele apparaat.

Voor de Berichtenbox app kunnen zo nu en dan updates via de app-store worden gedownload en geïnstalleerd. Deze updates zijn bedoeld om de Berichtenbox app te verbeteren, uit te breiden of verder te ontwikkelen en kunnen bestaan uit oplossingen voor programmafouten, geavanceerde functies, nieuwe softwaremodules of volledige nieuwe versies. Zonder deze updates is het mogelijk dat de Berichtenbox app niet of niet behoorlijk functioneert.

MijnOverheid (onderdeel van Logius) behoudt zich het recht voor zonder opgaaf van redenen het aanbieden van de Berichtenbox app in de app-store of de werking van de Berichtenbox app (tijdelijk) stop te zetten.

Informatie voor Berichtenbox is het laatst vergeleken op 25 jun. om 03:45. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.2.13

We verbeteren de Berichtenbox-app continu. In deze versie is een kleine technische aanpassing doorgevoerd.

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Berichtenbox iPad app afbeelding 1
 • Berichtenbox iPad app afbeelding 2
 • Berichtenbox iPad app afbeelding 3
 • Berichtenbox iPhone app afbeelding 1
 • Berichtenbox iPhone app afbeelding 2
 • Berichtenbox iPhone app afbeelding 3
 • Berichtenbox iPhone app afbeelding 4
Categorieën: Productiviteit

Recensies

Graag support voor DigiD app inloggen

Onhandig dat je nog steeds met een sms moet inloggen ook als je de DigiD app hebt. Werkt verder goed.

3 / 5  door Jaap14
20/06/2019
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie