YouTube Kids

YouTube Kids

van Google LLC
  • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Laatst bijgewerkt: 17-10-2019
  • Gratis! · iOS 9.0 + · 212 MB · Versie 4.42.2
  • Good but too many foreign languages

    You should make an option to select the languages of movies that are going to be shown. If you guys make that i would rate it 5 stars.

    4 / 5  door Caspar B1 · Versie: 4.36.2
    14/09/2019
  • YouTube kids review

    Een geweldige app voor de allerkleinsten. Doet wat het moet doen. Niks op aan te merken.

    5 / 5  door Miguel Reviews · Versie: 4.36.2
    05/09/2019
  • Netjes maar ruimte voor verbetering

    App werkt degelijk, maar bv. Enzo Knol kan niet gevonden worden met de YouTube kids app.

    4 / 5  door Chin Chen · Versie: 4.30.6
    16/08/2019
  • Gewoon slecht

    Ik moest Youtube kids gebruiken(ik ben geen ouder ik ben een kind van tien) dit is juist voor kleuters an peuters niet voor kinderen boven 6 jaar je kunt gewoon waarschuwen dat het alleen voor kleine kinderen is. Ik geef jullie 0 sterren sinds het zo slecht is. Is ik moest kiezen zou ik dat app vergoed verwijderen maar mijn ouders geven me straf ik weet voor hoelang en dat is voor altijd in dat tijd wil ik dat jullie deze walgelijke app verbetert. De mensen wie dit app heeft gemaakt delete het van de internet! Ik zou jullie 0 geven maar ik geef jullie 1 ster sinds ik niet zo gemeen bent.

    1 / 5  door Arfan1234 · Versie: 4.30.6
    11/08/2019
  • Prima app, maar hangt regelmatig

    App is perfect.
    Enige nadeel is dat wanneer begeleide toegang ingesteld is op de YT Kids app deze regelmatig blijft hangen.
    Overigens alleen in deze combinatie.

    3 / 5  door Je Kr · Versie: 4.30.5
    25/07/2019
  • Do hater vine het leuk

    Me dochter vind de app erg leuk mar het zou Fijn zijn als je een taal zou kunnen instellen want ze kijkt nu bijna alleen maar naar gekke talen

    3 / 5  door A B C T J E20 · Versie: 4.20.1
    01/06/2019
  • Goedwerkende app

    App werkt goed.
    Filmpjes diepe niet nog eens wil zien zijn makkelijk te blokkeren.
    Alleen jammer dat je filmpjes van een bepaalde taal niet kunt blokkeren ....nu komen er regelmatig Spaanse, Poolse, Russische, Thaise gesproken filmpjes voorbij....ik zou graag alleen Nederlands en Engels gesproken willen zien.

    4 / 5  door Reiziger74 · Versie: 4.20.1
    27/05/2019
  • Youtube kids

    Youtube kids is een leuke app het zorgt er voor dat je niet op gekke kanalen kan komen en je hebt natuurlijk nog de knopen waar je alles kan instellen je profiel en je naam en je ouders kunnen de timer op zetten het is super

    5 / 5  door Blup007 · Versie: 4.16.2
    21/05/2019
  • Ik frustreer me zo erg

    Als ik (ik ben 12 jaar) ongewoon internet opzoek YouTube dan staat er dat ik er te jong voor ben... euhm.. nou goed, ik moet perse YouTube kids downloaden.. nu heb ik dat gedaan en kan ik alleen maar kijken naar rare Bumba filmpjes? Dat is toch niet te geloven! Ik wil net als de rest van de klas naar normale YouTubers kijken... uhgg

    2 / 5  door Een Gefrustreert 12 Jarig Kind · Versie: 4.16.2
    12/05/2019
  • App boordevol met bugs

    Ik wil mijn kind alleen goedkeurde content laten zien, voeg Freek Vonk toe, dat kan niet! Nul mogelijkheden om video’s toe te voegen aan kids tube... het algoritme van Google laat de grootste onzin toe, maar de helft van de veel bekeken kanalen hier zijn blijkbaar ongeschikt voor kinderen....
    Vervolgens heb je na veel pijn en moeite allerlei alternatieven toegevoegd. Wil geen 1 van deze filmpjes afspelen! Geen 1. Video is nu niet beschikbaar, probeer het later nog eens. Heb je eindelijk een filmpje wat afspeelt, switch de app automatisch over naar een ander filmpje. Gevolg huilende kinderen want de filmpjes werken niet. Uiteindelijk kan mijn zoon nu een handvol filmpjes kijken die hij niet leuk vind. Kan je weer terug naar YouTube. Ik weet niet wat voor kinderhaters de developers bij Google zijn, maar dit brengt alleen maar frustratie en verdriet te weeg bij kinderen.

    1 / 5  door Ondersteuning Is Helemaal... · Versie: 4.16.2
    11/05/2019
  • No language filter

    Well at least I can’t find it but there doesn’t seem to be an option to select a language (or 2) the video should be in. For example: we are Dutch and I want my kids to only see Dutch spoken videos. When starting the app the movies shown are in Dutch but when my kid is playing around on the app, after some time, he also gets English, German and even Spanish spoken videos.
    Please add such a filter or show me how if it’s already there

    3 / 5  door 56imggl · Versie: 4.16.2
    06/05/2019
  • Not when driving

    The app is ok, looks nice and my kid knows how to use it. The only downside (big downside) is when he wants to watch YT Kids in the car. My car (2019 Volvo V40) thinks it’s on a phone call when playing the app. So the sound always goes by the car speakers.
    We switched back to the regular YT app, that one hasn’t got this problem.

    2 / 5  door Bvrijn · Versie: 4.16.2
    06/05/2019
  • Leuk

    Tips Jullie kunnen bijv elke dag updaten mat de meest recente video’s en jullie kunnen die liedjes zoals die van marsmello niet zat hij geen leuke liedjes heeft dat sowieso niet maar het is echt geschikt voor kleine kindjes

    4 / 5  door Mienatje · Versie: 4.11.0
    27/03/2019
  • Leik!

    Hoi hoi
    Het is echt super goed geregeld voor de kinderen en super veilig! Wij als ouders van drie kinderen zijn er echt blij mee het is ook net een spelletje super leuk!

    5 / 5  door Pleun19 · Versie: 4.8.6
    20/03/2019
  • Leuk maar..

    Leuke app alleen erg jammer dat je alle talen video’s kunt zien.
    Het zou fijner geweest zijn als je kunt selecteren welke talen ze spreken in de filmpjes.

    3 / 5  door Eleajah · Versie: 4.8.6
    20/03/2019
  • Te jong & veel onvindbaar

    Veel kindercontent (content speciaal gericht op kinderen) is onvindbaar, en voor mijn zoon van 8 is het al niet meer interessant. Ik zou hem ook graag willen afschermen van de reguliere YouTube content, maar met programma’s als ‘Maya de Bij’ houd ik hem natuurlijk niet op die app.

    2 / 5  door C Ams · Versie: 4.8.6
    20/03/2019
  • Zeer trieste app

    Deze troep zorgt ervoor dat uw kind weinig leert, minder ècht speelt, minder buiten komt, dommer wordt en niet meer geïnteresseerd is in contact met andere kinderen. Ideaal voor ouders die dat niets kan schelen en hun kinderen juist graag voor een beeldscherm zetten zodat ze kunnen doen wat ze liever doen dan zich bezig houden met hun kind(eren). Trieste misselijkmakende app.

    1 / 5  door Blablunhrsw · Versie: 4.8.6
    14/03/2019
  • YT kids

    Het is een hele leuke app voor kleine kinderen. Het is fijn omdat je geen ongepaste video’s kan kijken. Duimpje voor YT kids

    5 / 5  door De Matties · Versie: 4.8.6
    09/03/2019
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie