Withings Health Mate

Withings Health Mate

van Withings
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 13-08-2019
 • Gratis! · iOS 10.0 + · 291 MB · Versie 4.5.4
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (55)
4
Alle versies (5.652)
4.5

Withings Health Mate van Withings is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 10.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Total Health Tracking
Om een gezonde levensstijl te creëren, moet u eerst uw huidige situatie kennen.
Health Mate biedt u de mogelijkheid de volledige geschiedenis van uw gezondheidsinformatie weer te geven, inclusief uw activiteiten, slaapgedrag, gewicht en meer. Zo kunt u uw ontwikkeling en uw vooruitgang volgen en verbeteren na verloop van tijd.
Ongeacht of u gewicht wilt verliezen, een actievere levensstijl wenst, uw bloeddruk wilt volgen of beter slapen, Health Mate kan u bij elke stap ondersteunen.

Ons volledige ecosysteem van producten kan de wijze waarop u voor uzelf en uw familie zorgt volledig transformeren. Door u nuttige informatie te bieden over uw gezondheidssituatie in één enkele app, plus coaching programma's om u te motiveren, kan Health Mate iedereen de nodige middelen bieden om hun welzijn in eigen handen te nemen.

EEN ACTIEVERE LEVENSSTIJL
- Activiteit volgen: Ken uw situatie en laat u inspireren om meer te bewegen (gegevens van Apple Watch, iPhone en Withings / Nokia trackers)
- Scorebord motivering: Verbind met vrienden en familie en ga een "gezonde competitie" aan met hen
- Badges: U wordt beloond voor uw vooruitgang

HOE GEZOND IS UW HART?
- Hartslag: Controleer uw hartslag om meer kracht op te bouwen of om eventueel bekende problemen op de voet te volgen
- Bloeddruk: Vorm een beeld van uw algemene cardiovasculaire gezondheidssituatie
- Pulse wave velocity: Meer informatie over de gezondheid van uw slagaders
We ontvangen informatie over het hart via onze bloeddrukmeters, het hartslag- en activiteitshorloge (Steel HR) en onze Body Cardio weegschaal.

BETER SLAPEN
- Slaapcycli: Ken uw lichte & diepe slaapcycli en de onderbrekingen tijdens uw slaap zodat u zich beter uitgerust voelt en uw gezondheid op lange termijn kunt verbeteren.
- Smart Wake-Up™: Ontwaak op het perfecte moment in uw slaapcyclus
Houd uw slaapgedrag bij via onze uiteenlopende activiteit en slaap tracking apparaten

MASTER GEWICHTSBEHEER
- Gewicht, BMI en Full Body Composition, plus de evolutie van uw gewicht voor een beter inzicht.
- Stel doelstellingen op en houd uw vooruitgang bij.
- Laat u motiveren met beloningen in de app
U kunt uw gegevens handmatig bijhouden, of u kunt de informatie automatisch synchroniseren via onze verbonden weegschaal

GA VERDER MET DE COACH & WELZIJN PROGRAMMA'S
Volg uiteenlopende programma's die ontworpen werden om u te helpen uw gezondheid doelstellingen te bereiken.

- Slaap intelligenter: Ontdek hoe meer ononderbroken slaap uw gezondheid kan verbeteren en u helpen gewicht te verliezen.
- Beter lichaam: Kom meer te weten over de samenstelling van uw lichaam en ontdek nieuwe methoden om vet te verliezen — voor altijd in dit programma van 6 weken.
- Zwangerschap tracker: Ontvang gepersonaliseerd advies en tips, geverifieerd door verloskundigen, en houd uw gewicht bij tijdens uw volledige zwangerschap.
- Hy-Result: Deze in-app aankoop helpt u een medisch protocol te volgen en een diepgaand rapport te produceren van uw bloeddruk dat eenvoudig kan worden gedeeld met uw arts.

Speelt goed met anderen

Health Mate kan worden gekoppeld met 100+ top gezondheid en fitness apps, inclusief Apple Health, Nike, RunKeeper & MyFitnessPal.

Informatie voor Withings Health Mate is het laatst vergeleken op 20 aug. om 07:43. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 4.5.4

Deze update voegt ondersteuning toe voor de nieuwste innovaties van Withings:

BPM Core
Een revolutionaire slimme bloeddrukmeter die voor het eerst een elektrocardiogram en een digitale stethoscoop integreert om het risico op AF en hartklepaandoeningen te detecteren.

Move ECG
Voor het eerst kunt u met een analoog horloge altijd en overal een ecg maken. Dankzij de batterijduur van 12 maanden en het elektrocardiogram op aanvraag, mist u met Move ECG nooit meer een AF.

Meer informatie op https://www.withings.com

Hartelijk dank voor het gebruiken van Health Mate! Om uw ervaring te verbeteren, voeren we regelmatig updates uit aan de app. Elke update omvat verbeteringen van de snelheid en betrouwbaarheid.Waardeert u onze app? Geef ons dan 5 sterren!

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Withings Health Mate iPad app afbeelding 1
 • Withings Health Mate iPhone app afbeelding 1
 • Withings Health Mate iPhone app afbeelding 2
 • Withings Health Mate iPhone app afbeelding 3
 • Withings Health Mate iPhone app afbeelding 4
 • Withings Health Mate iPhone app afbeelding 5

Recensies

Oké, maar nog veel te verbeteren

Integratie van andere apps is erg minimaal. Zo wisselt de data van mijn slaap tracker niet uit, want hiervoor heb ik dan weer een specifieke Withings sleep tracker voor nodig. Daarnaast werkt het programma Beter Lichaam niet, wat volgens de fora al ruim een jaar niet werkt maar wel wordt beloofd en onderdeel is van het product.

3 / 5  door Stefan1
08/08/2019
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie