oude pagination!1 Recensies: Vierdaagse - AppWereld
Vierdaagse

Vierdaagse

van Nxt Apps B.V.
 • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 18-07-2019
 • Gratis! · iOS 10.3 + · 44.9 MB · Versie 1.8
 • Nuttig doch batterij snel leeg

  De app is nuttig. Ik ben dagelijks door 5 personen gevolgd. App is toegankelijk. Informatie is concreet en duidelijk. Locatie kaarten werken soms niet. Mijn volgers konden dan niet op de laatste dag inschatten waar ik was en hoe laat ik binnen zou komen. Maar dat komt volgens mij door veel verbruik van de batterij. Moest dan powerbank tijdig inzetten. Voor de rest prima.
  Rein

  2 / 5  door Resorct · Versie: 1.8
  23/07/2019
 • Finish tijden

  Jammer dat je de finish tijden niet meer ziet. Vorige app wist je zeker dat je goed had ingelogd. 2 van de 4 dagen werkte app bij mij niet goed. 5 sterren:2 dagen niet werken is 2,5 voor de vormgeving een halve ster erbij

  3 / 5  door Martijn Walterbos · Versie: 1.8
  22/07/2019
 • App

  App werkte prima. Zou alleen start en eindtijd toegevoegd zien en waarom niet het gebruik van je loperscode in plaats van die aparte lange code.

  5 / 5  door G G P V W · Versie: 1.8
  21/07/2019
 • Gebruik 4D App

  Helaas konden mijn volgers alleen dinsdagmorgen mij volgen; de rest van de week werkte de App niet goed. Ook had ik zelf regelmatig de verkeerde route en moest ik elke keer tijdens het lopen opnieuw inloggen om te zien waar ik op de route was. Hopelijk volgend jaar een grotere capaciteit en ingelogd kunnen blijven.

  3 / 5  door Robert Ut Delfziel · Versie: 1.8
  21/07/2019
 • Terug naar de App van 2017!

  Wat was ik blij te horen dat er een App kwam voor 4-daagse deelnemers en volgers.
  De teleurstelling was echter groot!
  Als deelnemer:
  - Er moest vaak opnieuw ingelogd worden
  - De ingegeven afstand veranderde steeds
  - De batterij was snel leeg
  - Veel foutmeldingen
  Als volger:
  - Deelnemers waren slecht te volgen
  - Het was saai om alleen te volgen
  Verbeterpunten:
  - Kijk alstublieft terug naar de Vierdaagse App 4Walker en 4Follower van 2017.
  Deze was perfect!
  Een feestje om te volgen en gevolgd te worden.
  Er konden zelfs bemoedigende berichten worden gestuurd.
  Opmerking:
  - De makers van deze App hebben overduidelijk de 4-daagse van Nijmegen nog nooit gelopen. Dan zouden ze weten wat er aan deze App mankeert en wat je als wandelaar en volger nodig hebt.

  1 / 5  door Marga van Olffen · Versie: 1.8
  21/07/2019
 • 4daagse App werkt, maar heeft verbetering nodig.

  1. Op iPhone raakt met de app de batterij sneller leeg.
  2. In aantal gebieden op de wandelroute viel de mobiel data verbinding van 4g naar 3g en soms zelfs naar grps, waardoor gegevens niet meer geactualiseerd werden.
  3. Door wegvallen van verbinding liep de app vast zodra ik via menu naar ander scherm ging. (Blank scherm met af en toe melding van geen service beschikbaar).
  4. Op route lijken extra datamasten nodig te zijn om voldoende capaciteit te kunnen waarborgen en snel de lokatie van de wandelaars via hun mobiel te kunnen doorgeven.
  5. De op de “Live” kaart te volgen wandelaars blijken op die plek vaak 15minuten tot uren later daarvoor het laatst te zijn geweest. Mij lijkt, als het tijdstip erbij staat, het voor de volgers beter in te schatten is waar de wandelaar verder op de route zou kunnen zijn.
  6. Alle te volgen wandelaars hebben hetzelfde blauw icoontje. Mogelijk kunnen deze in volgende versie elk een aparte kleur krijgen?
  De 4daagse app ziet er verzorgd uit. De op de achtergrond benodigde services hebben nog de nodige aandacht nodig.
  Succes met volgende versie.
  De wandelaars en hun volgers hebben hoge verwachtingen hiervan en hopen dat de problemen met de 4daagse apps welke vorig en dit jaar voorkwamen volgend jaar opgelost zijn.

  3 / 5  door 40loper · Versie: 1.8
  21/07/2019
 • Eindelijk een bruikbare 4 daagse app

  Als loper heb ik de app van 2019 zeer bruikbaar gevonden. Ik heb wel ervaren dat de instellingen een aantal keer zo maar op de 50 km stand stonden terwijl ik hem toch echt steeds weer op 30 km heb gezet.
  Een prettige aanpassing zou ik het vinden als ik als loper korte berichten zou kunnen sturen binnen de app naar al mijn volgers.
  Dus een bericht naar alle volgers tegelijk.
  Succes met de verbeteringen voor de app van 2020.

  4 / 5  door Edwardpeter48 · Versie: 1.8
  21/07/2019
 • Best prima

  Voor mezelf als loper heel fijn. Vooral dat je goed kon zien hoever je was met de kilometers en waar bijv de waterpunten waren.
  Volgen ging na dag 1 beter.
  Tips voor volgende keer: beter onthouden welke routes je in beeld wil (had 40 in beeld maar sprong regelmatig maar de 50). Kopje deelnemers volgen is wat verwarrend. Dat klinkt alsof het alleen gaat over het volgen van anderen en niet het volgen van mezelf. Het zou handig zijn als je een berichtje krijgt dat iemand wacht op goedkeuring voor het volgen. En ook dat als je iemand de code stuurt via de app er bij komt te staan dat ze app moeten downloaden. Volgens mij kon je in een eerdere versie ook je start en finish tijd zien. Dat is ook altijd wel leuk om te hebben voor andere jaren. Succes met het maken van de verbeteringen.

  4 / 5  door Juutje M · Versie: 1.8
  21/07/2019
 • Ewout

  Het is al een grote verbetering vergeleken vorige edities, maar het live volgen van vrienden klopte zelden.

  3 / 5  door Ewoutplop · Versie: 1.8
  20/07/2019
 • Leuke App voor volgers

  1e dag liep wat stroef. Verdere dagen voor 95% tevreden. Jammer vond ik wel dat je niet de km (in dit geval 30 km) vast kon leggen, iedere keer waren alle afstanden weer te zien dus moest je de andere km’s iedere keer uitschakel. TIP: Doe iets met het leegtrekken van de accu’s. 30 km haal je nauwelijks, lopers van 40 en 50 km zijn zo niet meer te volgen. Powerbanks kun je meenemen maar is ook weer ballast.

  4 / 5  door Webmeeting · Versie: 1.8
  20/07/2019
 • Vierdagen feest

  Volg functie werkt niet optimaal. Berichtje/melding als je gestart en gefinisht bent zou een goede aanvulling zijn. Mooie duidelijke app.

  3 / 5  door Koning 4daagse · Versie: 1.8
  20/07/2019
 • Kleuren veranderen volgers

  Als je meerdere wandelaars volgt zou het makkelijk zijn om iedere wandelaar een eigen kleurtje te kunnen geven i.p.v. de verschillende wandelaars aan of uit te zetten.

  4 / 5  door Duuske · Versie: 1.8
  20/07/2019
 • Toevoegingen 4-daagde app

  Volgfunctie niet nodig gehad. Route en kilometeraanduiding waren goed. Je kon goed zien waar je je bevond op de route. Wellicht de app langzaam uitbreiden. Aanmelden met de telefoon was dit jaar voor de 50km een test. Wanneer dit goed bevallen is kan dat misschien aan de app toegevoegd worden. Je kunt ook denken aan een soort van waarschuwings systeem. Waarbij een wandelaar eraan herinnerd wordt dat ie nog maar een bepaalde tijd heeft voor nog een x aantal kilometers.

  3 / 5  door Wandelwim · Versie: 1.8
  20/07/2019
 • Puur functioneel

  Echt alleen om te volgen. Twee jaar geleden waren er ook leuke functies (bv berichten sturen als iemand op een bepaalde km is). En dan is het jammer dat hij zeker niet altijd goed werkte

  2 / 5  door Tinivd01 · Versie: 1.8
  20/07/2019
 • Waardeloos

  De wandelaars niet of nauwelijks te volgen, sommige bleven uren op hun plek dan ineens weer schoten ze vooruit. Tijdens de intocht helemaal geen bereik in de stad met mobiel vanwege overbelasting dus waardeloos. Als het zou werken is het een goede app dan kun je mensen haast niet missen als ze bijna bij jou zijn, maar helaas kon het het aantal gebruikers niet aan. En hebben we dus een paar lopers gemist waar we op stonden te wachten.

  1 / 5  door Suzanne1973 · Versie: 1.8
  20/07/2019
 • Te weinig capaciteit

  Helaas ook dit jaar was ik weer niet te volgen. De capaciteit voor alle deelnemers was niet toereikend. Ik was allang binnen, maar volgens de app halverwege de via gladiola.

  1 / 5  door R V E M A C · Versie: 1.8
  20/07/2019
 • Leuke app

  Jammer dat hij nog veel mankementen heeft. App lag er vaan uit en als hij werkte hij wel en kon ik maar 1 volger zien die ik volgde terwijl ik er 5 had

  2 / 5  door Superklant · Versie: 1.8
  20/07/2019
 • Capaciteitsproblemen

  In de praktijk heeft de app geen functie aangezien het de locatie van wandelaars niet of met vertraging getoond wordt.

  1 / 5  door Planon · Versie: 1.8
  20/07/2019
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie