Video Downloader Super Premium ++ VDownload.

Video Downloader Super Premium ++ VDownload.

van George Young
  • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Laatst bijgewerkt: 09-04-2015
  • € 3.99 · iOS 6.0 + · 16.3 MB · Versie 1.8
  • Super app!

    Ik gebruik deze app om gedownloade muziek video's te kijken of te luisteren het geluid van de video blijft gewoon netjes afspelen terwijl ik met me Home screen bezig ben terwijl je dat niet hebt met de YouTube app.. sluit je de YouTube app dan houd het geluid ook op met spelen! Prima app voor mij echt wat ik zocht!

    4 / 5  door Iwan Baag · Versie: 1.6
    24/01/2015
  • Prima!

    Heel handig voor bijv in het vliegtuig zodat mijn zoon zijn favoriete filmpjes zonder internetverbinding kan zien!

    5 / 5  door Tatum Senna · Versie: 1.6
    24/01/2015
  • Uitkomst!

    Voor mensen die overal videocontent terug willen kunnen kijken, en niet afhankelijk willen zijn van de kwaliteit van dataverbindingen. Top!

    5 / 5  door Gerard Timmer · Versie: 1.6
    24/01/2015
  • Redelijk goed

    Jammer dat de gepauzeerde bestanden de volgende dag niet hervat kunnen worden... Moet je opnieuw weer gaan downloaden + originele naam aanhouden.. Doe hier wat aan ajb!

    4 / 5  door Carsi1312 · Versie: 1.6
    24/01/2015
  • Video downloaden en offline bekijken

    Prima app voor het online video bekijken en of downloaden voor offline te kunnen bekijken. De UI zou nog wel wat beter kunnen, maar een prima app.

    5 / 5  door I Andre · Versie: 1.6
    24/01/2015
  • Perfecte app om muziek en films mobiel mee te neme

    Werkt goed en makkelijk. Het enige probleem wat ik had was dat ik de lite versie probeerde en daarna een upgrade deed. Dan mag je dus van voor af aan weer beginnen. Dus je kan beter meteen de betaalde versie kopen.

    5 / 5  door Whismerhil · Versie: 1.6
    25/12/2014
  • Please rate us 5 stars

    After I've got a pop up screen with a message that IF I rate this app with 5 stars I will get access to even more download sides, so of course I will write down an unbiased review with 5 stars;
    This is what I learned:
    If you want to view, say, a youtube video off line then you have to search the video from within this app, the browser part.
    Then you can download it.
    And that works indeed, slow 77kB/s but it works. I don't know why it is a bit slow, could be my wifi, or youtube, or the app, or an other bottleneck.
    If a download has stopped for some reason, i.e. no internet connection, then the download stops of course. You then have the option to resume it, but then it disappears and you have to start all over again. But this only in case when connection was lost.
    How much stars would you give?
    I think in general it is a nice app with some room to improve.

    5 / 5  door Prime Maven · Versie: 1.6
    21/12/2014
  • -.-

    Nu kan ik op sommige sites geen filmpjes meer downloaden. Op YouTube kan ik ook niks meer downloaden.

    2 / 5  door Otto Postmus · Versie: 1.6
    21/12/2014
  • Perfect

    Deze app is gwn perfect niks op aan te merken. Het downloaden werkt goed en er verandert niks aan de kwaliteit na het downloaden. Plus het ondersteun heel veel websites

    5 / 5  door Wessel Witberg · Versie: 1.6
    21/12/2014
  • Super gaaf!

    Echt super gaaf! En makkelijk om mee te werken, zelfs ik kan het, hihihihi
    Sommige filmpjes moet je gewoon kunnen bewaren!

    5 / 5  door Jolanda L · Versie: 1.6
    24/11/2014
  • Vijf sterren waard? Bagger dus

    Waarschijnlijk moet je eerst een goeie recensie schrijven zodat je kan downloaden. Gister kon het wel, vandaag niet meer!
    Bagger!

    1 / 5  door Nooby D · Versie: 1.6
    24/11/2014
  • Werkt NIET meer zo dan vroeger

    Werkte al de tijd goed maar nu opeens heet het ik mag niets douwnloaden omdat you tube het niet toelaat of zo! Belachelijk... Dan hoef ik deze app niet meer! Wacht nu op er iets aan verandert anders gaat ie weg. Had toen 5 sterre gegeven en nu maar 1 ster. Als het weer goed werkt geef ik gaag weer 5 sterren.

    1 / 5  door Sasenas · Versie: 1.6
    24/11/2014
  • Super!

    Dit is echt een super app, deze app moet je echt downloaden. Hij is echt heel leuk :) en fijn om overal te gebruiken zelfs zonder WiFi!

    5 / 5  door Vet Wreed · Versie: 1.6
    24/11/2014
  • Graf app

    Wat een graf app zeg..! Betaal bijna 4 euro en dan kun je niet van YouTube downloaden.. Maar met de gratis versie kan dat wel, raar?

    1 / 5  door Triesski · Versie: 1.6
    24/11/2014
  • Precies wat ik wilde hebben !

    Het zal we aan mij liggen dat ik niet eerder zo'n app kon vinden. Ik zocht steeds op Google en Safari of er een mogelijkheid bestond om filmpjes te bewaren. Één van de opties was om een woord voor de URL te typen. Nou dat is op een iPhone echt niet te doen. Toen kwam ik onverwachts deze APP tegen en ik dacht eerlijk gezegd Ja hoor,eerst zien. Nu ik heb het inmiddels gezien en ik ben zo blij als een kind want alles werkt nog ook! Ik zie het echt als een vervroegd Sinterklaas of Kerst Cadeau waarvoor hartelijk dank !
    Hans uit Dordrecht.

    5 / 5  door Thisismissliz · Versie: 1.6
    24/11/2014
  • Geweldige app

    Enorm makkelijk voor gebruik, downloaden via laptop wordt overbodig. Kan ook muziek afspelen als iPod vergrendeld is.

    5 / 5  door Rowdy Van · Versie: 1.6
    24/11/2014
  • Ja goed

    Fijn als je een weekend weg ben dan kan je lekker videos downloaden en aan je kids laten zien als ze zich vervelen

    5 / 5  door Yolanda Bakx · Versie: 1.6
    24/11/2014
  • Duimen omhoog

    Een aanrader! Doet het goed en met goede verbinding is deze app heel snel met downloaden. Van kleine fragmenten tot complete films! Toppie

    5 / 5  door E Foxintheair · Versie: 1.6
    24/11/2014
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie