Toca Life: World

Toca Life: World

van Toca Boca AB
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 07-05-2021
 • Gratis! · iOS 10.0 + · 881 MB · Versie 1.33.2
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (3.383)
4
Alle versies (3.383)
4

Toca Life: World van Toca Boca AB is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 10.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Toca Life: World is de nieuwe app waarin jij je eigen wereld én elk verhaal kunt maken. In deze mega-app worden all Toca Life-apps (City, Vacation, Office, Hospital en meer) samengebracht op één plek. Je hoort het goed: alle werelden zijn vanaf nu verbonden in één gigantische fantasiewereld.

MAAK KENNIS MET TOCA LIFE: WORLD
Als je het al leuk vond om in een Toca Life-app van alles te ondernemen – zoals oma een wild kapsel geven, dingen door het toilet spoelen of gewoon met vrienden relaxen – bereid je dan maar voor op nog meer plezier. In Toca Life: World kun je namelijk nog verder gaan door op welke plek dan ook de leukste avonturen te ondernemen met je favoriete personages. Wil je een huisdier meenemen naar School of moet je favoriete luiaard mee naar het Skatepark? Ga ervoor! Moet de dokter mee naar de Salon voor een neongroen kapsel? Waarom ook niet? In Toca Life: World ben jij de baas en bepaal jij hoe het avontuur loopt.

EERSTE 8 LOCATIES & 39 PERSONAGES INBEGREPEN
Download Toca Life: World en breng direct een bezoek aan Swingstad, een bruisend stadsdeel met 8 leuke locaties die je kunt verkennen. Denk aan een kapper, een winkelcentrum, eettentjes en zelfs een appartement. Het is een geweldige plek om te beginnen met het bouwen van jouw eigen wereld!

JE HOUDT DE TOCA LIFE-APPS DIE JE AL HEBT
Speel je al met apps uit de Toca Life-serie? Geweldig! Wanneer je Toca Life: World downloadt, helpen wij je alles wat je al hebt over te zetten naar de mega-app. Daarna kun je naar hartenlust locaties en personages mixen en matchen.

KOOP NIEUWE LOCATIES EN PERSONAGES
Als je na je eerste download nog meer locaties wilt hebben, dan is dat geen probleem. Toca Life: World heeft namelijk een winkel waar je meer dan 50 locaties, 3.000 personages en 125 huisdieren kunt kopen. En met een keur aan prijzen kun je zelf beslissen hoeveel en wat je per keer koopt. We blijven doorlopend nieuwe locaties, personages en wilde avonturen toevoegen.

ELKE WEEK VERRASSINGEN
Raad eens? Je hoeft niks in de winkel te kopen om toch nieuwe items toegevoegd te krijgen aan je wereld. Ga gewoon elke week even kijken voor de leukste verrassingen!

Over ons:
Bij Toca Boca geloven we in de kracht van het spel om de verbeelding van kinderen te stimuleren en hen te helpen meer te weten te komen over de wereld. We ontwerpen onze producten vanuit het perspectief van de kinderen om kinderen in staat te stellen speels te zijn, creatief te zijn en te zijn wie ze willen zijn. Onze producten omvatten bekroonde apps die meer dan 200 miljoen keer zijn gedownload in 215 landen en bieden leuke, veilige en open spelervaringen. Lees meer over Toca Boca en onze producten op tocaboca.com.

Privacybeleid:
Privacy is een kwestie die we heel serieus nemen. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we met deze zaken werken: https://tocaboca.com/privacy

Informatie voor Toca Life: World is het laatst vergeleken op 9 mei om 22:35. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.33.2

Hou je niet in! Laat zien hoe je je ECHT voelt met de gloednieuwe tool PERSONAGE-EMOTIES die binnenkort beschikbaar is. Doe lekker gek bij de kapper of wees MYSTERIEUS in een sjiek restaurant. Vertel JOUW verhaal en gebruik de emoties die bij je passen.

En dat is nog niet alles: er is een NIEUWE FUNCTIE beschikbaar in Woninginrichting. Nu kun je bepaalde meubelstukken spiegelen en TADAA, ze passen perfect in je ruimte.

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Toca Life: World iPad app afbeelding 1
 • Toca Life: World iPad app afbeelding 2
 • Toca Life: World iPad app afbeelding 3
 • Toca Life: World iPad app afbeelding 4
 • Toca Life: World iPad app afbeelding 5
 • Toca Life: World iPhone app afbeelding 1
 • Toca Life: World iPhone app afbeelding 2
 • Toca Life: World iPhone app afbeelding 3
 • Toca Life: World iPhone app afbeelding 4
 • Toca Life: World iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Onderwijs, Amusement

Recensies

Nice game

I think this is a very nice game! it does bother me that when I create characters they don’t come out sometimes. But it’s really fun and I recommend it!

5 / 5  door Horseslovertjuh
19/04/2021
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Kerstin Lotze
  Kerstin Lotze
  18/05/20 16:33 · Versie 1.21

  Kun je de app delen met je gezin?

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie