Super Mario Run

Super Mario Run

van Nintendo Co., Ltd.
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 30-12-2016
 • Gratis! · iOS 8.0 + · 206 MB · Versie 1.0.2
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (370)
2.5
Alle versies (4.679)
2.5

Super Mario Run van Nintendo Co., Ltd. is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 8.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Een nieuw soort Super Mario-game, die je met één hand kunt spelen!

Mario rent automatisch, en door het scherm aan te raken laat je hem stijlvol springen en bewegen om munten te verzamelen en het eindpunt te bereiken!

Super Mario Run kan gratis worden gedownload, waarna je alle spelstanden kunt uitproberen. Zodra je de game hebt gekocht, kun je alle spelstanden zonder beperking en zonder verdere betaling spelen. De spelstanden zijn “Wereldreis”, waarin je 24 gloednieuwe levels moet voltooien om prinses Peach te redden, “Toad-race”, waarin je het tegen vrienden en spelers vanuit de hele wereld opneemt in steeds andere levels, en “Mijn koninkrijk”, waarin je je eigen koninkrijk kunt samenstellen.
Let op: om te spelen heb je een internetverbinding nodig. Mogelijk zijn daar extra kosten aan verbonden.

■ Wereldreis
Ren, spring en red prinses Peach uit Bowsers gemene klauwen!
Je reis voert je langs vlakten, grotten, spookhuizen, luchtschepen, kastelen en nog veel meer!

Voltooi op weg naar Bowsers kasteel zes werelden met in totaal 24 splinternieuwe levels, elk speciaal ontworpen om op de iPhone en iPad te worden gespeeld. Er zijn een hoop manieren om de nieuwe levels te spelen, waaronder het verzamelen van drie verschillende kleuren munten in elk level, of om de hoogst mogelijke score strijden met je vrienden.
Je kunt level 1-1 t/m 1-3 gratis uitproberen. Na aankoop van de game heb je toegang tot alle 24 levels.

■ Toad-race
Laat zien wat voor moves Mario in huis heeft, daag je vrienden uit en neem het op tegen spelers uit de hele wereld!

Een competitieve spelstand met iedere keer een andere tegenstander.
Versla je tegenstanders door meer munten te verzamelen en meer coole moves te laten zien die bij de Toads in de smaak vallen. Vul de meter door stijlvolle moves uit te voeren om de muntenjacht te starten waarin je nog meer munten kunt verzamelen. Als je de race weet te winnen, verhuizen de toejuichende Toads naar jouw koninkrijk. Om aan Toad-races deel te nemen heb je racetickets nodig. Deze kunnen worden verkregen door het voltooien van werelden in “Wereldreis” of in minigames en ?-blokken in “Mijn koninkrijk”.

■ Mijn koninkrijk
Verzamel munten en Toads, en bouw je eigen koninkrijk!

Ontwerp je eigen, unieke koninkrijk door met munten gebouwen en voorwerpen aan te schaffen die je vrijspeelt dankzij de verschillende kleuren Toads die je in Toad-races hebt verzameld. Er zijn meer dan honderd dingen die je in je koninkrijk kunt plaatsen. Er zijn zelfs gebouwen die personages toevoegen waarmee je in “Wereldreis” en “Toad-race” kunt spelen.

Informatie voor Super Mario Run is het laatst vergeleken op 23 jan om 05:29. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.0.2

Er zijn functies verbeterd.

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Super Mario Run iPad app afbeelding 1
 • Super Mario Run iPad app afbeelding 2
 • Super Mario Run iPad app afbeelding 3
 • Super Mario Run iPad app afbeelding 4
 • Super Mario Run iPad app afbeelding 5
 • Super Mario Run iPhone app afbeelding 1
 • Super Mario Run iPhone app afbeelding 2
 • Super Mario Run iPhone app afbeelding 3
 • Super Mario Run iPhone app afbeelding 4
 • Super Mario Run iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Games, Actie, Arcade

Recensies

Geweldige game, mits je er alles uit wil halen.

Om te beginnen, mensen moeten niet zeuren over de 10 euro die er betaald dient te worden voor de hele game. Deze game draait om verzamelen van alle muntjes. Die duurt tientallen uren en is vreselijk leuk om te doen. Let vooral niet op mensen die 1 ster geven zonder de hele game gespeeld te hebben. Zuurpruimen. Dit is een van de beste mobiele games ooit, maar je moet er zelf alles uit willen halen. Zo snel mogelijk elk level willen halen (zonder muntjes) slaat nergens op en dan ga je het hele spel voorbij.

5 / 5  door Joeyvan Awesome
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie