Reclamefolder

Reclamefolder

van Online Retail Service BV
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 13-08-2019
 • Gratis! · iOS 9.0 + · 133 MB · Versie 5.0.3
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (219)
4.5
Alle versies (37.646)
4.5

Reclamefolder van Online Retail Service BV is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 9.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Vanaf nu ben je met de Reclamefolder app als eerste op de hoogte van alle folders en aanbiedingen in je favoriete winkels en bekijk je reclamefolders eenvoudig online op je iPhone of iPad! Onze actuele folders app zorgt ervoor dat je geen aanbieding, korting, coupon of andere interessante voordeel actie meer mis loopt.

De Reclamefolder app toont je alle folders van veel grote winkelketens, maar ook de lokale winkels bij jou in de buurt. Via het handige menu kun je alle folder categorieën raadplegen. Zo kun je snel alle nieuwe aanbiedingen met betrekking tot computers, kleding, supermarkt, speelgoed etc. bekijken. Daarnaast kun je snel een winkel favoriet maken, zodat je altijd je favoriete reclamefolders bij de hand hebt.

Standaard worden alle landelijke folders weergegeven. Wanneer je alleen de folders wilt bekijken van winkels bij jou in de buurt om boodschappen te doen, kun je dit aanpassen met behulp van de locatiebepaling. Korting in de buurt krijgen was nog nooit zo eenvoudig!

Dankzij het handige prikbord kun je een bepaalde aanbieding of actie snel ‘knippen’ en deze op je prikbord plaatsen; ideaal als boodschappenlijst voordat je gaat shoppen. Automatisch wordt aangegeven hoe lang de korting actie nog geldig is. Sommige reclamefolders zijn zelfs voorzien van een directe link naar producten die je kunt bekijken vanuit de folder. Via een browser in de app worden deze links geopend. Shoppen was nog nooit zo leuk en gemakkelijk!

De Reclamefolder App biedt onder andere:
- één app voor iPhone en iPad
- het meest uitgebreide folderassortiment
- altijd de meest actuele reclamefolders, direct beschikbaar
- de mogelijkheid folders per categorie of winkel te bekijken
- de locaties van winkels bij jou in de buurt
- een prikbord: bewaar jouw favoriete aanbiedingen als boodschappenlijst
- de mogelijkheid een selectie van favoriete reclamefolders te maken
- interessante cashback (geld terug) acties

We zijn dagelijks bezig met optimaliseren van onze app zodat jij nog sneller en makkelijker aanbiedingen kunt spotten.
Hieronder kun je lezen wat je allemaal kunt doen met de Reclamefolder.nl app. Mocht je tips of feedback hebben, dan zouden we het fantastisch vinden als je het mailt naar klantenservice@reclamefolder.nl.

Deze app is een initiatief van Reclamefolder.nl, al meer dan 7 jaar de grootste website op het gebied van online allefolders en aanbiedingen. Op Reclamefolder.nl vind je ook het complete reclame aanbod aan voordeel, kortingen, coupons, aanbiedingen, koopjes en acties op een rij.

Informatie voor Reclamefolder is het laatst vergeleken op 18 aug. om 10:46. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 5.0.3

Het is weer mogelijk om in één overzicht al jouw favorieten folders te bekijken. Ook kun je je vanaf nu abonneren op winkels, je ontvangt dan een melding zodra er een nieuwe folder beschikbaar is!

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Reclamefolder iPad app afbeelding 1
 • Reclamefolder iPad app afbeelding 2
 • Reclamefolder iPad app afbeelding 3
 • Reclamefolder iPad app afbeelding 4
 • Reclamefolder iPad app afbeelding 5
 • Reclamefolder iPhone app afbeelding 1
 • Reclamefolder iPhone app afbeelding 2
 • Reclamefolder iPhone app afbeelding 3
 • Reclamefolder iPhone app afbeelding 4
 • Reclamefolder iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Winkelen, Lifestyle

Recensies

Redelijk leuk

Op zich ben ik enthousiast over deze site, maar er zijn wel bedrijven die afhaken, zoals bijvoorbeeld de Mediamarkt. Het folderaanbod neemt af. Jammer.

3 / 5  door Eriqmr
14/08/2019
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie