NPO Radio 5

NPO Radio 5

van Stichting Nederlandse Publieke Omroep
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 14-10-2019
 • Gratis! · iOS 10.0 + · 81.3 MB · Versie 4.5
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (1)
5
Alle versies (186)
3.5

NPO Radio 5 van Stichting Nederlandse Publieke Omroep is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 10.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 9 jaar.

Via deze app luister je live naar NPO Radio 5, en kun je fragmenten of gemiste uitzendingen van je favoriete programma’s gemakkelijk terugluisteren. Ook kun je een gratis bericht sturen naar de studio via de app.

Van maandag 25 tot en met vrijdag 29 november 2019 hoor je de Evergreen Top 1000, dagelijks tussen 06.00 en 20.00 uur. De Evergreen Top 1000 is een lijst met de beste Evergreen muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Denk aan artiesten als Tina Turner, The Beatles, ABBA, Eagles, Guus Meeuwis, Anita Meyer, Fleetwood Mac, Frank Sinatra en Boudewijn de Groot. Het DJ-team van de Evergreen Top 1000 bestaat uit Jan Rietman, Jeroen van Inkel, Bert Haandrikman, Henkjan Smits, Manuëla Kemp, Hans Schiffers, Tom Herlaar en Bert Kranenbarg.

Op NPO Radio 5 hoor je muziek uit de jaren 60, 70 en 80 in combinatie met informatie en service. Je voelt je thuis bij de zender van o.a. de Evergreen Top 1000, Arbeidsvitaminen, Adres Onbekend, Goudmijn, EO Live, De Muzikale Fruitmand, Theater van Het Sentiment, Musical Moods, Andermans Veren, De Sandwich en Jeroen van Inkel, Hans Schiffers, Tineke de Nooij, Tom Herlaar, Bert Kranenbarg, Henkjan Smits, Manuëla Kemp, Hijlco Span, Ron Stoeltie, Petra de Joode, Jan Rietman, Wilfred Kemp, Annemiek Schrijver, Yvonne Sprunken, Elsbeth Gruteke, Andries Knevel, Jacques Klöters, Kick van der Veer, Stefan Stasse, Ron Kas, Tjitske Volkerink en Marleen Stelling.

In deze app:
- Luister live naar de muziek van nationale en internationale artiesten
- Chat met de presentatoren in de studio
- Terugspoelen in de livestream
- Podcasts beluisteren
- Muziek toevoegen aan je eigen Spotify playlist
- Zie welke muziek gedraaid is

Kortom: download de app en geniet van informatie, service en de mooiste muziek muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80.
____________________

Feedback:
Problemen of suggesties voor verdere ontwikkeling ontvangen we bij voorkeur via de feedback optie in het keuzemenu van de app.

Informatie voor NPO Radio 5 is het laatst vergeleken op 20 okt. om 04:14. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Soms/Milde volwassen/suggestieve thema’s.

Nieuw in versie 4.5

Ben je op zoek naar een specifieke podcast in de app? Vanaf nu is het mogelijk om op titel te zoeken. We hebben de tijdlijn iets verkleind, zodat het makkelijker is om door de aflevering te scrubben. Ook krijg je nu een visuele indicatie bij het versturen van je foto naar de studio. Zo weet je zeker dat je foto aankomt. Verder hebben we in de app de weergave van titels verbeterd en zijn er diverse kleine bugjes opgelost. We wensen je veel luisterplezier met deze nieuwe versie van de app.

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • NPO Radio 5 iPad app afbeelding 1
 • NPO Radio 5 iPad app afbeelding 2
 • NPO Radio 5 iPad app afbeelding 3
 • NPO Radio 5 iPhone app afbeelding 1
 • NPO Radio 5 iPhone app afbeelding 2
 • NPO Radio 5 iPhone app afbeelding 3
 • NPO Radio 5 iPhone app afbeelding 4
Categorieën: Muziek, Amusement

Recensies

Niet compatible met CarPlay

Fijne en goede app alleen jammer dat de app niet compatible is met CarPlay, hiervoor moet je een andere app downloaden met vele andere zenders die je eigenlijk niet wil hebben.
Misschien een optie om bij de volgende update de app geschikt te maken voor CarPlay. Dit betreft trouwens ook de andere apps van NPO.

4 / 5  door Versterker
30/06/2019
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Wil
  Wil
  10/02/16 18:43 · Versie 3.0.2

  De app is verbeterd: hij stopt niet meer na ieder berichtje dat je binnenkrijgt. En hij stopt ook niet meer om de 10 minuten exact. (lees een sarcastische toon) Hij stopt nu na soms 12 minuten, dan 15 minuten en soms ja ja, na wel 17 minuten. Aangezien ik alleen in de auto luister naar deze app ben ik om de zoveel tijd in overtreding omdat ik dan toch alles weer moet opstarten. Jammer.

 • tvliegenthart@hotmail.com
  tvliegenthart@hotmail.com
  06/10/15 10:09 · Versie 2.10.1

  Sinds de laatste update werkt de app niet meer op iPhone 3Gs en iPhone 4.,ondanks de mededeling dat hij zou moeten werken met ios 6 en hoger Hij crasht meteen na het opstarten.
  Kan de oudere versie weer beschikbaar worden?

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie