NPO Zappelin

NPO Zappelin

van Stichting Nederlandse Publieke Omroep
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 26-05-2020
 • Gratis! · iOS 10.0 + · 242 MB · Versie 5.0.7
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (149)
3
Alle versies (149)
3

NPO Zappelin van Stichting Nederlandse Publieke Omroep is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 10.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Kinderen van twee tot zes jaar leren spelenderwijs met hun favoriete Zappelin-vriendjes in deze gratis app van NPO Zappelin. Kijk filmpjes, speel met Ollie, maak de mooiste tekeningen en zing mee met Fenna.
Deze app plaatst cookies om het gebruik van de verschillende onderdelen te meten. Met installatie van de NPO Zappelin-app ga je hiermee akkoord.

Ouderlijk toezicht:
Zappelin wekker: Stel via het beveiligde oudermenu in hoelang je kind maximaal gebruik mag maken van de Zappelin app.
Recente content: Zie welke tien items je kind voor het laatst heeft bekeken door naar links te swipen in de contentslider.

Problemen oplossen:
- Hoge internetkosten: De NPO Zappelin-app is gratis. Het dataverkeer dat nodig is voor het streamen van video’s, en het offline beschikbaar maken van spelletjes en tekeningen kan echter tot extra kosten leiden. Standaard kun je daarom alleen downloaden of streamen wanneer je toestel verbonden is met Wifi. In het oudermenu kun indien gewenst aangeven dat je ook wil downloaden en streamen als je toestel niet verbonden is met Wifi.
- Mijn lievelingsprogramma staat er niet in: Programma’s zijn vanwege rechten beperkt beschikbaar in de app.
- Vol geheugen: De app slaat de spelletjes en knutsels op, zodat je ze ook zonder internet kunt bekijken. Mocht het geheugen van je telefoon of tablet hierdoor vollopen, ga dan naar het oudermenu en wis het geheugen.
- App niet beschikbaar buiten Nederland: Zappelin heeft helaas geen rechten om de filmpjes in het buitenland aan te bieden. De NPO Zappelin-app is daarom alleen beschikbaar voor Nederlandse accounts.
- Updaten app onmogelijk: De Zappelin app is geschikt voor de laatste drie iOS versies.
- Vragen over of problemen met de app: mail naar post@npozappelin.nl voor support. Vragen die bij de recensies staan kunnen we helaas niet beantwoorden, omdat die mailadressen niet beschikbaar zijn voor ons.

Informatie voor NPO Zappelin is het laatst vergeleken op 31 mei om 12:05. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 5.0.7

Een probleem opgelost waardoor de app er soms plotseling mee stopte.

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • NPO Zappelin iPad app afbeelding 1
 • NPO Zappelin iPad app afbeelding 2
 • NPO Zappelin iPad app afbeelding 3
 • NPO Zappelin iPad app afbeelding 4
 • NPO Zappelin iPad app afbeelding 5
 • NPO Zappelin iPhone app afbeelding 1
 • NPO Zappelin iPhone app afbeelding 2
 • NPO Zappelin iPhone app afbeelding 3
 • NPO Zappelin iPhone app afbeelding 4
 • NPO Zappelin iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Onderwijs, Gezin, Games, Gezin

Recensies

Tot voor kort prima app

Tot voor kort een prima app. Weliswaar crashte hij soms en stonden er filmpjes beschikbaar die niet afgespeeld konden worden - op de site of app van NPO bleek dat ze alleen nog maar via een NPO plus abonnement bekeken konden worden - maar vooruit, er stond veel leuks op en je kon het via Chromecast op tv kijken.

Helaas is die laatste functie nu helemaal niet meer beschikbaar en dat is jammer. Hopelijk wordt hier snel iets aan veranderd en we moeten nog ontdekken of de vernieuwde app alleen dát laat zien wat daadwerkelijk afgespeeld kan worden en minder crasht...

Verder mis ik een zoekfunctie voor volwassen. Het op beeld/icoon zoeken voor kinderen is handig - ze kunnen op zoek zonder te lezen - maar het is ook erg inefficiënt: je moet ontzettend speuren en opletten het filmpje te vinden wat je wilt. Vandaar de suggestie ook op titels in tekst te zoeken, bijvoorbeeld een alfabetische lijst of de mogelijkheid een match te vinden door (een deel van) de titel in een zoekveld in te voeren. Ten slotte lijkt er content te missen, zoals het bij ons immens populaire Hey Duggie. Heel erg jammer.

2 / 5  door V00rbeeld
04/05/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Slamdancer
  22/04/17 12:42 · Versie 3.4.0

  @Mark yup, iPad 2 of hoger nodig

 • Mark
  Mark
  21/04/17 08:33 · Versie 3.4.0

  Deze app werkt niet meer op een iPad 1 kan dat kloppen?

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie