Mayhem Combat

Mayhem Combat

van Vivid Games S.A.
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 03-07-2019
 • Gratis! · iOS 10.0 + · 344 MB · Versie 1.5.6
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (18)
5
Alle versies (231)
4.5

Mayhem Combat van Vivid Games S.A. is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 10.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 9 jaar.

Installeer Mayhem Combat en overheers de stedelijke arena in een van de beste online vechtspelletjes voor meerdere spelers.
Mayhem Combat biedt opwindende vechtactie voor meerdere spelers met grafische beelden van een nieuw tijdperk en epische boxspelelementen. ***Vecht met strijders op straat, vlieg als een ninja en sla ze als een schurk!***

Het stedelijke speelveld is jouw plek om je tegenstanders te verpletteren! Elektrocuteer je vijanden, bestrijd ze in karatestijl en steek ze in de fik!
Geniet van prachtige actiespelfuncties:

***ONLINE GEVECHTEN MET MEERDERE SPELERS***
Strijd om de stedelijke overheersing in een van de beste PVP-spellen voor meerdere spelers in real-time! Sla je vrienden (of willekeurige vreemden) een op een in elkaar met woede en razernij! Laat je tegenstanders zien wie de baas is, win munten en ontgrendel epische outfits voor je figuren!

***DYNAMISCHE ARENA-OMGEVING***
Alleen de sterkste krijger overleeft in de Arena! Op je pad om energie te krijgen, krijg je te maken met enkele extreme activiteiten, zoals het ontwijken van tegemoetkomend verkeer en snel rijdende metro’s en het vermijden van explosieve gasleidingen.

***UNIEKE VISUELE STIJL***
Maak je klaar voor een unieke grafische ervaring! De speciale grafische kunst en beelden van Mayhem Combat worden aangestuurd door Unreal Engine 4-technologie! Elke 2.5D-platformspeler zal uit z’n bol gaan! Geniet van extreme explosies, kleurrijke figuren en opwindend visueel spel in een van de beste boxspelletjes die je kunt vinden.

***INTUÏTIEVE AANRAAKBEDIENINGEN***
Aanraakbedieningssysteem – Exclusief ontwikkeld voor mobiele apparaten zodat je je aanraak- en veegvaardigheden kunt maximaliseren; hierdoor kun je gemakkelijk epische vechtcombo’s uitvoeren. Je zult zeggen: – “OMG, dit zijn zeker de beste aanraakbedieningen in een vechtspel OOIT!”

***PAS JE HELDEN AAN EN ZET ZE OP EEN HOGER NIVEAU***
Verzamel en creëer je power-ups voor het aanpassen van het uiterlijk en de vechtstijl van je figuren. Gebruik wapens en speciale uitrusting om de winkansen in je voordeel te zetten – verhoog je energieniveaus en ontgrendel het volledige potentieel van je uitrusting!

Laat andere saaie MOBA-spelletjes over aan de kinderen – verwissel je trui voor een stadse capuchonsweater en doe nu mee met de meest unieke stedelijke vechtclub!

Mayhem Combat is gratis te downloaden en spelen, maar sommige voorwerpen in het spel kunnen ook met echt geld worden gekocht. Als je deze functie niet wilt gebruiken, schakel dan in-app aankopen uit in de instellingen van je apparaat. Je hebt bovendien een netwerkverbinding nodig.

By downloading the game you accept our End User License Agreement, Terms of Service and Privacy Policy: http://support.vividgames.com/policies
Neem gerust contact op via support@vividgames.com

Informatie voor Mayhem Combat is het laatst vergeleken op 23 feb. om 21:40. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Soms/Mild animatiegeweld of fictief geweld;
Soms/Mild grof taalgebruik of grove humor.

Nieuw in versie 1.5.6

Summer is upon us, it’s time to start a new season of mayhem:
- The Power Soccer arena will be closed this season to give priority to the free-for-all and tag battles
- The Survival Tower has been refitted with rewards for this season

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Mayhem Combat iPad app afbeelding 1
 • Mayhem Combat iPad app afbeelding 2
 • Mayhem Combat iPad app afbeelding 3
 • Mayhem Combat iPad app afbeelding 4
 • Mayhem Combat iPad app afbeelding 5
 • Mayhem Combat iPhone app afbeelding 1
 • Mayhem Combat iPhone app afbeelding 2
 • Mayhem Combat iPhone app afbeelding 3
 • Mayhem Combat iPhone app afbeelding 4
 • Mayhem Combat iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Games, Arcade, Amusement, Actie

Recensie

Super leuk

Super leuk spel want je kan krachten krijgen zoals vuur bliksem ijs en andere heel veel poppen die je kan krijgen

5 / 5  door 0
09/08/2018
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie