Leer Spaans – Mondly

Leer Spaans – Mondly

van ATi Studios
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 13-11-2018
 • Gratis! · iOS 10.0 + · 90.9 MB · Versie 7.1.13
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (2.267)
4.5
Alle versies (2.267)
4.5

Leer Spaans – Mondly van ATi Studios is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 10.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Leer Spaans met gratis lessen elke dag. Mondly doet u kennismaken met de Spaanse taal op een snelle en effectieve manier. In slechts enkele minuten, kunt u de meest belangrijke Spaanse woorden onthouden, zinnen vormen, Spaanse zinnen leren en deelnemen aan Spaanse gesprekken. Onze leuke Spaanse lessen verbeteren uw woordenschat, grammatica en uitspraak beter dan enkel andere methode voor het leren van een nieuwe taal. Bent u een beginner of een reeds ervaren spreker van de Spaanse taal? Een reiziger of professional met een druk schema? Deze applicatie is zeer geschikt, want ze past zich aan uw noden aan. Verken taaloefeningen voor lezen, luisteren, schrijven en spreken, uitgebreid met een woordenboek, werkwoordvervoeger en modern spraakherkenningssysteem – het is net alsof u uw eigen Spaanse leraar in uw binnenzak heeft.
Download de app voor het leren van een nieuwe taal vandaag en geniet van de voordelen van een nieuwe taal voor de rest van uw leven.

De geheimen van een nieuwe taal leren
Herinnert u zich de Spaanse lessen in school? U begint met honderden basiswoorden en uitdrukkingen, gevolgd door een groot aantal Spaanse grammaticalessen. Aan het einde van het semester, was het moeilijk om een volledige zin te vertalen, zelfs “Hallo” in de Spaanse taal bleek wat moeilijk. Dit is de traditionele manier voor het leren van een nieuwe taal. Mondly heeft een andere aanpak, die helemaal anders is dan de alledaagse taalcursus.

Dit is hoe de toekomst van taalcursussen eruitziet
De applicatie start met een gemakkelijk gesprek tussen twee personen. U begint snel kernwoorden te onthouden, en kunt hen gebruiken voor het vormen van zinnen en vragen, en aan het eind van de 45-minuut lange module, bent u in staat om zelf een gesprek te voeren. Het is een effectieve manier voor het leren van Spaanse zinnen. Moderne spraakherkenning en herhalende algoritmen maken de applicatie zeer doeltreffend voor het leren van nieuwe talen.

Hier zijn de belangrijkste redenen om Mondly te kiezen als uw Spaanse leraar:

Moderne spraakherkenningstechnologie. Mondly weet precies hoe te luisteren naar uw Spaanse woorden en zinnen. U krijgt alleen positieve feedback wanneer u Spaans op de correcte manier uitspreekt. Dit zal uw uitspraak verbeteren.

Handige zinnen voor echte situaties. Het leren van honderden woorden is niet de best manier om Spaans te leren. Mondly geeft u een Spaanse woordenschat met kernwoorden en zinnen. De applicatie verdeelt het leerproces in korte lessen en plaatst ze rond een centraal thema.

Leer hoe u een gesprek in het Spaans kunt voeren. Gesprekken kunnen voeren is één van de belangrijkste reden voor het volgen van deze gratis cursus Spaans. Het kan u helpen om een Spaanse woordenschat op te bouwen met veelgebruikte naamwoorden en werkwoorden, en helpt u ook om goed Spaans te spreken.

Voor u het weet, aan het einde van deze Spaanse lessen, kent u de meest nuttige 5000 woorden en zinnen, waarmee u snel een nieuwe taal kunt leren.

------------------------------

LET OP!

Je hebt een abonnement nodig om toegang te krijgen tot het lesmateriaal van de taal van jouw keuze.
- Abonnement van 1 maand voor 9,99 €
- Abonnement van 12 maanden voor 47,99 €

Elk abonnement wordt automatisch verlengd tenzij de automatische verlenging ten laatste 24 uur voor het einde van de betaalperiode wordt opgezegd. Een abonnement via uw iTunes account wordt standaard automatisch hernieuwd voor dezelfde prijs. Deze automatische hernieuwing kan tenminste 24 uur voor het aflopen van de abonnementsperiode worden stopgezet. Je kunt je abonnementsinstellingen wijzigen in je iTunes Account Settings. Na het opzeggen van je abonnement heb je tot het einde van de contractperiode nog volledige toegang tot de cursussen en features van de app.

Privacybeleid: www.mondly.com/privacy
Gebruiksvoorwaarden: www.mondly.com/terms

------------------------------

BEZOEK ONS: mondly.com
VIND ONS LEUK: facebook.com/mondlylanguages

Informatie voor Leer Spaans – Mondly is het laatst vergeleken op 10 mei om 04:06. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 7.1.13

We hebben een nieuwe module met vijf speciale cursussen voor professionals gecreëerd, die zijn samengesteld uit meer dan 100 nieuwe lessen voor Restaurantpersoneel, Hotelreceptionisten, Winkelassistenten, Stewardessen, Gezondheidswerkers, beschikbaar in 33 talen. Deze nieuwe cursussen zijn aangepast aan de huidige tijd om betere kansen te creëren op de arbeidsmarkt en hopelijk de taalbarrière te doorbreken en meer begrip tussen mensen te kweken.

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Leer Spaans – Mondly iPad app afbeelding 1
 • Leer Spaans – Mondly iPad app afbeelding 2
 • Leer Spaans – Mondly iPad app afbeelding 3
 • Leer Spaans – Mondly iPad app afbeelding 4
 • Leer Spaans – Mondly iPad app afbeelding 5
 • Leer Spaans – Mondly iPhone app afbeelding 1
 • Leer Spaans – Mondly iPhone app afbeelding 2
 • Leer Spaans – Mondly iPhone app afbeelding 3
 • Leer Spaans – Mondly iPhone app afbeelding 4
 • Leer Spaans – Mondly iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Onderwijs, Reizen

Recensies

Top app

Jammer dat je er voor moet betalen. Maar verder werkt het super, ik leer super snel veel woorden.

4 / 5  door Getty B
17/04/2021
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Marcel
  20/04/21 19:54 · Versie 7.1.13

  @Scheffer moet toch wel ergens staan, waar wordt het afgeschreven?

 • Scheffer
  Scheffer
  20/04/21 15:26 · Versie 7.1.13

  Wij hebben een abonnement voor de cursus Mondly. Die willen wij opzeggen. Kunnen nergens vinden hoe wij dat moeten doen. Op onze iPad staat dat wij helemaal geen abonnement hebben, dus op die manier kunnen wij niet opzeggen.
  Met vriendelijke groet,
  Vera Scheffer- Vriend

 • Nic
  Nic
  28/07/20 13:10 · Versie 7.1.13

  Hoe kan ik de mondly app annuleren. per ongeluk op aanmelden gedrukt

 • Slamdancer
  08/07/17 09:48 · Versie 5.6.6

  @Leonoor op een iPhone/iPad:
  Ga naar 'Instellingen' > Naam > 'iTunes en App Store'.
  Tik op uw Apple ID boven in het scherm.
  Tik op 'Toon Apple ID' en login.
  Tik op 'Abonnementen'.
  Tik op het abonnement dat u wilt beheren.
  Daar zijn meerdere opties en de mogelijkheid een abonnement op te zeggen.

 • Leonoor
  Leonoor
  08/07/17 08:40 · Versie 5.6.6

  Beste,

  Hoe kan ik het abonnement opzeggen!?

  Groet, Leonoor

 • Marij
  Marij
  26/03/15 16:33 · Versie 2.1

  Eerst de demo gedaan, daarna de cursus Spaans gekocht. Ben tot nu toe erg enthousiast.

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie