Imperia Online

Imperia Online

van Imperia Online JSC
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 18-09-2020
 • Gratis! · iOS 11.0 + · 182 MB · Versie 8.0.10
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (42)
4.5
Alle versies (42)
4.5

Imperia Online van Imperia Online JSC is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 11.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Word een legendarische keizer en bouw uw rijk op in dit middeleeuwse MMO-strategiespel. Verzamel een leger, vind goede bondgenoten en demonstreer uw beste tactieken om te domineren in grootse PVP-gevechten, alliantieoorlogen en wereldwijde evenementen. Gebruik de beste aanvalsstrategie om uw rivalen uit te schakelen en een onoverwinnelijke verdediger van uw bolwerk te worden.

De 10e jubileumeditie is aangebroken! Nu kunt u uw krachten bundelen met de langverwachte keizer Henry en een massale militaire campagne tegen uw vijanden lanceren. Ervaar hoe het voelt om een groots imperium op te bouwen met een sterke economie en een machtig leger. Ga alleen of met bondgenoten op weg naar de overwinning. Sticht een koninklijke familie met commandanten en gouverneurs aan wie u het beheer van uw gebieden kunt toevertrouwen. Neem deel aan glorieuze toernooien waar u uw strategische vaardigheden kunt testen in de strijd en uiteindelijk de gewenste landen kunt veroveren.

IMPERIA ONLINE – MIDDELEEUWSE OORLOGSSTRATEGIE

●Uw rijk opbouwen, ontwikkelen en uitbreiden
Begin vanuit een klein dorp en breid het uit tot een enorm rijk door verschillende gebouwen te bouwen en upgraden, die elk op een andere manier bijdragen tot uw economische en militaire macht. Annexeer nieuwe provincies en ontdek tal van sites met speciale grondstoffen om uw economie te stimuleren! Beheer uw grondstoffen verstandig en verdedig het bolwerk van elke provincie tegen plunderende vijanden.

●Richt een alliantie op of word lid
Vind vrienden onder duizenden spelers in dit MMO-strategiespel, maak ze tot uw bondgenoten en help elkaar om de totale dominantie te bereiken! Investeer in krachtige alliantietechnologieën, lever strijd in totale alliantieoorlogen of vorm nog grotere federaties om over de wereld te heersen!

●Sticht en leid uw koninklijke familie
Kies edelen en hovelingen om over alle gebieden van uw rijk te regeren en voer uw legers aan in de strijd! Kies tussen meer dan 100 vaardigheden en talenten voor uw edelen, die u onvoorwaardelijke steun en loyaliteit zullen betonen!

●Word een despotische of genadige heerser
Beveel uw bevolking om de drie belangrijkste grondstoffen te verzamelen - hout, ijzer en steen, die nodig zijn om uw gebouwen en technologieën te upgraden. In belastingen van uw werkende bevolking, maar vergeet niet om ze tevreden te houden, anders zullen ze rebelleren en uw rijk op de rand van de afgrond brengen.

●Voer echte middeleeuwse gevechtseenheden aan
Gebruik spionnen om voor elk gevecht kennis over uw vijanden te verzamelen en vind het perfecte evenwicht tussen zwaardvechters, langeafstandseenheden en zware cavalerie. Vecht in open veld of besluit het bolwerk van uw vijand aan te vallen. Laat niets aan het toeval over, een slimme keizer kent de uitkomst van de strijd al voordat hij is begonnen.

●Beslis hoe u uw gebieden regeert
Kies een bestuursdoctrine voor uw rijk en geef vorm aan uw speelstijl. Kies tussen barbarisme, feodalisme, monarchie, imperialisme of blijf neutraal. De juiste keuze zal het verschil maken tussen een strategische en een onervaren heerser.

●Neem deel aan wereldwijde PvP-oorlogen
Betreed een wereld van extreme competitie, waarin u vecht tegen echte spelers die u tot het uiterste op de proef zullen stellen! Laat zien wat u waard bent en dwing respect af van uw vijanden! Meld u aan voor epische PvP-toernooien en verdien epische rangen en beloningen! Deze geavanceerde gevechtsmachine vereist vaardigheden en ervaring en alleen de sterksten zullen overleven in deze wrede middeleeuwse wereld.

●Domineer in epische PvE-evenementen
Andere spelers zijn niet uw enige uitdaging in Imperia Online. Oude en machtige vijanden liggen op de loer en wachten op het juiste moment om spelers aan te vallen! Vecht tegen de dagelijkse World bosses en bewijs dat u over goede tactische vaardigheden beschikt. Bereid uw legers voor en trek op tegen wereldwijde bedreigingen om ze te verslaan en enorme beloningen, artefacten en buit te oogsten!

Informatie voor Imperia Online is het laatst vergeleken op 1 okt. om 11:10. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 8.0.10

Bugfixes in Attack screen. Travel times and starting morale are now correctly displayed when starting an attack.

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Imperia Online iPad app afbeelding 1
 • Imperia Online iPad app afbeelding 2
 • Imperia Online iPad app afbeelding 3
 • Imperia Online iPad app afbeelding 4
 • Imperia Online iPhone app afbeelding 1
 • Imperia Online iPhone app afbeelding 2
 • Imperia Online iPhone app afbeelding 3
 • Imperia Online iPhone app afbeelding 4

Recensies

More attention

This game is very good, it's need more appriciation! Download it right away it's better than Grepolis!

5 / 5  door Akatosh
25/09/2017
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie