How about mom

How about mom

van How about mom B.V.
  • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Laatst bijgewerkt: 08-05-2020
  • Gratis! · iOS 12.0 + · 27.3 MB · Versie 1.0.1
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (33)
5
Alle versies (33)
5

How about mom van How about mom B.V. is een iPhone app met iOS versie 12.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 12 jaar.

Als je moeder wordt zit je met veel vragen. Over de bevalling en de kraamtijd. Over jouw lichamelijke herstel en gezondheid, en over je emoties en gevoelens. How about mom is jouw gids in het eerste jaar moederschap. Jij zorgt voor de baby, wij zijn er voor jou.

Advies van experts
Gebruik de symptomenchecker voor informatie over postpartum klachten en kwalen, zodat je snel antwoord krijgt op de vraag ‘Is dit normaal?’. Krijg advies van ons team van medische professionals uit de geboortezorg en experts uit de gezondheidszorg.

Wat je kunt verwachten
“Had iemand me maar verteld dat...”: iedere nieuwe mama kan een voorbeeld noemen van iets wat ze graag had willen weten, voordat ze moeder werd. Wat kun je verwachten in het eerste jaar als moeder? Je vindt in de How about mom app het meest uitgebreide overzicht van alles waar jij als moeder mee te maken krijgt: van nachtelijk zweten, hormonen en naweeën tot intimiteit, (schoon)familie en terug naar je werk gaan.

Dagelijkse inspiratie
Of je nu een kinderwens hebt, zwanger of al mama bent: we geven je dagelijks de beste tips en adviezen van medisch professionals en inspirerende quotes van andere moeders. Sla je favorieten op of stuur ze naar een mom friend.

How about mom Class
Ga voor verdieping en persoonlijke ontwikkeling. How about mom Class biedt je premium audio en video cursussen. Of je nu weer wilt sporten na de bevalling, goede bekkenbodem oefeningen wilt krijgen of op zoek bent naar ontspanning, meer voldoening tussen de lakens of liefde voor je nieuwe lichaam. Alle experts op het gebied van jouw gezondheid, relaties en seksualiteit, carrière en gezin op één plek. Luister naar de cursussen tijdens het wandelen of onder het geven van een voeding.

Wat zeggen moeders over How about mom:

“Oh, wat heb ik veel opgezocht in die eerste weken als moeder... de adviezen vliegen je om de oren. Doordat jullie betrouwbaar zijn, is de app echt enorm waardevol. Gaat mij in ieder geval bij een evt. volgende baby veel google-werk, maar nog belangrijker: onzekerheid, schelen.” - Veerle

“Wat een super mooie app! Heel handig en bruikbaar. Goede informatie en tips. Ik ga hem aan mijn vriendinnen aanraden.” - Elisa

“Wat geweldig het lichaam gedeelte zeg! Zo helder en handig allemaal. Zoiets heb ik nog niet eerder gezien.” - Liza

“Een app zonder poespas, onzin en eeuwige verkleinwoordjes.” - Vera

Informatie voor How about mom is het laatst vergeleken op 27 mei om 02:01. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Soms/Milde seksuele content en naaktheid;
Soms/Milde volwassen/suggestieve thema’s;
Soms/Milde medische/behandelingsinformatie.

Nieuw in versie 1.0.1

Bedankt voor het gebruiken van de How about mom app! Ons team is continu bezig om de gebruikservaring van onze app te verbeteren.

What's new:
- Verbeterde onboarding
- Meer informatie over de app
- Onze privacyverklaring en gebruiksvoorwaarden nog beter zichtbaar gemaakt
- Minor bugs gefixt

Schermafdrukken

  • How about mom iPhone app afbeelding 1
  • How about mom iPhone app afbeelding 2
  • How about mom iPhone app afbeelding 3
  • How about mom iPhone app afbeelding 4
  • How about mom iPhone app afbeelding 5
  • How about mom iPhone app afbeelding 6

Recensies

Duidelijke informatie

Eindelijk een app die heldere informatie op de juiste manier weet te bundelen. Petje af!

5 / 5  door C W J Harmsen
08/05/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie