Withings Health Mate

Withings Health Mate

van Withings
  • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Laatst bijgewerkt: 31-05-2021
  • Gratis! · iOS 12.0 + · 284 MB · Versie 5.5.1
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (10.683)
4.5
Alle versies (10.683)
4.5

LET OP: Downloads verlopen via de App Store, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actief Apple account nodig om apps te installeren.

Of u nu wilt afvallen, actiever wilt worden, uw bloeddruk wilt controleren of zelfs beter wilt slapen, Health Mate ontketent de kracht van Withings gezondheidsapparaten, ondersteund door een decennium van expertise. In de app vindt u eenvoudig te begrijpen, gepersonaliseerde en volledig bruikbare gezondheidsgegevens voor u en uw arts.

Met Health Mate kunt u actie ondernemen en uw vitale functies controleren.

HOUD UW VITALE FUNCTIES BIJ

CONTROLE GEWICHT & LICHAAMSSAMENSTELLING
Bereik uw gewichtsdoelen met geavanceerde inzichten, waaronder gewicht, gewichtstrends, BMI en lichaamssamenstelling.

CONTROLE ACTIVITEIT & SPORT
Volg automatisch uw dagelijkse activiteiten en trainingssessies met diepgaande inzichten zoals stappen, hartslag, tracking van meerdere sporten, verbonden GPS en beoordeling conditieniveau.

SLAAPANALYSE/SLAAPAPNEUDETECTIE
Verbeter uw nachten met volwaardige resultaten die zelfs toegepast kunnen worden in een slaap-lab (slaapcycli, slaapscore, hartslag, snurken en meer) en ontdek of er sprake is van slaapapneu, een veelvoorkomende en te weinig gediagnosticeerde ziekte.

BEWAKING HYPERTENSIE
Controleer hypertensie vanuit het comfort van uw huis met medisch nauwkeurige systolische en diastolische bloeddrukresultaten, plus rapporten die u kunt delen met uw arts om de werkzaamheid van de behandeling te controleren.

CARDIOVASCULAIRE AANDOENINGEN OPSPOREN
Detecteer de ontwikkeling van chronische ziekten met geavanceerde medische inzichten, waaronder onregelmatig hartritme, atriumfibrilleren, hartklepaandoeningen en algehele arteriële gezondheid via bloedpulssnelheid.

Raadpleeg altijd een arts voordat u een medische beslissing neemt.

...MET EEN EENVOUDIGE EN SLIMME APP

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN
Slechts één app voor alle Withings-producten voor een holistisch beeld van uw gezondheid in de palm van uw handen.

EENVOUDIG TE BEGRIJPEN
Alle resultaten worden duidelijk weergegeven met normaliteitsbereiken en kleurgecodeerde feedback om precies te weten hoe u er voor staat.

GEZONDHEIDSINZICHTEN OP MAAT
Het is goed om uw gegevens te kennen, maar het is nog beter te weten hoe deze te interpreteren. Health Mate heeft nu een stem en zal bijzonder relevante gegevens voor uw gezondheid benadrukken en uw ervaring verrijken met een wetenschappelijke interpretatie van deze gegevens.

GEDEELDE RAPPORTEN VOOR UW ARTSEN
Deel eenvoudig gegevens met zorgverleners, waaronder een ECG-opname, bloeddruk en meer. Krijg ook toegang tot een volledig gezondheidsrapport dat gedeeld kan worden met uw arts via een pdf.

DE METGEZEL VOOR APPLE HEALTH & UW FAVORIETE APPS
Health Mate en Apple Health werken naadloos samen, zodat u al uw gezondheidsgegevens op één plaats kunt opvragen om uw gezondheid gemakkelijker te kunnen volgen. Health Mate is ook compatibel met meer dan 100 andere uitstekende gezondheids- en fitness-apps, waaronder Strava, MyFitnessPal en Runkeeper.

OVER WITHINGS

WITHINGS creëert apparaten ingebouwd in gebruiksvriendelijke alledaagse objecten die verbinding maken met een unieke app. Deze fungeren als krachtige dagelijkse gezondheidscontroles, en als tools om langetermijngezondheidsdoelen te bereiken. Ons team van ingenieurs, artsen en gezondheidsprofessionals met een decennium van expertise vinden 's werelds meest efficiënte apparaten uit om de vitale functies van iedereen te helpen opsporen en analyseren.

Withings Health Mate van Withings is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 12.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Informatie voor Withings Health Mate is het laatst vergeleken op 30 jul om 02:26.

Nieuw in versie 5.5.1

Health Mate is net beter geworden! Deze release bevat algemene verbeteringen en bug fixes.

  • iPad
  • iPhone

Schermafdrukken

  • Withings Health Mate iPad app afbeelding 1
  • Withings Health Mate iPad app afbeelding 2
  • Withings Health Mate iPhone app afbeelding 1
  • Withings Health Mate iPhone app afbeelding 2

Recensies

Prima app om je gewicht bij te houden.

Ik gebruik de app alweer 10 jaar voor het vastleggen van mijn gewicht. De grafiek over de jaren is leerzaam, leuk en soms confronterend. En dat laatste motiveert dan weer om in te grijpen.

5 / 5  door Ed
15/05/2021
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie