Guns of Glory

Guns of Glory

van FunPlus
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 22-05-2020
 • Gratis! · iOS 9.0 + · 338 MB · Versie 5.8.0
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (595)
3
Alle versies (595)
3

Guns of Glory van FunPlus is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 9.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 12 jaar.

Maak je gereed voor een geheel nieuwe ervaring in oorlogvoering in de nieuwe gratis strategie MMO Guns of Glory! Met GoG's spannende multiplayer RTS en RPG gameplay kun je jouw eigen krachtige leger grootmaken om vijanden neer te schieten en samen strijden met vrienden over de hele wereld.

Neem de leiding in Guns of Glory als een opkomende Heer in een Koninkrijk in rep en roer! Word de opperheerser en verover de Kroon der lot van de kwaadaardige Kardinaal. Je zult vriendschappen sluiten met de beroemde Drie Musketiers, wilde beesten verslaan, jouw eigen Kasteel bouwen, een onstuitbare Luchtschip creëren, groepsaanvallen beginnen met vrienden om vijanden te verslaan en nog veel meer!

FUNCTIES:

Strategische Oorlogvoering! Train een leger van loyale Musketiers, beheer jouw hulpbronnen, bouw vallen en plunder erop los om de koning te worden en jouw Alliantie te veranderen in een onverslaanbaar imperium!

Krachtige Luchtschippen! Leid de aanval in een geavanceerd luchtschip in een tijdperk van vooruitgang en wetenschap - wat voor luchtschip zul jij creëren?

Wereldoorlog! Chat vertalingsfuncties maakt de multiplayer RTS en RPG ervaring rijker dan ooit tevoren - vrienden maken over de hele wereld is nog nooit zo simpel geweest.

MMO Wereld! De wereld van de Drie Musketiers tot leven gebracht zoals nooit tevoren! Prachtige HD graphics en oogverblindend mooie landschappen in deze gratis strategie MMO!

Geavanceerde RTS gevechten! Bepaal jouw eigen strategie om jouw vijanden aan te vallen en jouw geallieerden bij te staan! Guns of Glory's strategie MMO met RPG elementen laat je jouw Luchtschip, Landgoed, troepen, gebouwen, en uitrusting aanpassen en nog veel meer. Stem jouw strategie af op jouw eigen stijl in GoG en behaal de overwinning!

Imperium! Bouw een glorieus Landgoed op, beheers verwoestende vaardigheden en bewapen jezelf met onverwoestbare wapens om jouw overlevingskansen en succes te vergroten in deze strategische multiplayer oorlogvoering!

SUPPORT
Heb je problemen? https://funplus.aihelp.net/elva/FAQ/FAQList.aspx?pf_app_id=996
Privé Beleid: http://www.kingsgroup.cn/privacy_policy/diandian/en

Facebook fanpagina:
www.facebook.com/gunsofglorygame

Algemene Voorwarden:
http://gunsofglory.game/terms-of-service/

De prijs voor het maandelijkse abonnement bedraagt $19.99 en is 30 dagen geldig. Na aankoop zullen spelers exclusieven privileges krijgen in het spel.

Opmerking:
1. Betaling zal afgeschreven worden van jouw iTunes Account na bevestiging van aankoop.
2. Abonnement zal automatisch verlengd worden tenzij de 'automatisch verlengen' optie is uitgezet minstens 24 uur voor het einde van de huidige periode.
3. Het bedrag zal automatisch van jouw acount worden afgeschreven 24 uur voor het einde van de huidige periode en de kosten van verlenging identificeren.
4. Abonnementen kunnen worden beheerd door de gebruiker en automatisch verlengen kan worden uitgezet door naar je Account Instellingen te gaan na de aankoop.

OPMERKING: Guns of Glory is volledig gratis te downloaden en te spelen, maar sommige spelitems kunnen met echt geld worden gekocht. Als je geen gebruik hiervan wilt maken, zorg dan dat je wachtwoordbescherming voor aankopen aanzet in de instellingen van jouw toestel. Een netwerkverbinding is vereist.

Ben jij in staat om Glorie te verwerven?

Informatie voor Guns of Glory is het laatst vergeleken op 29 mei om 17:49. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Soms/Mild animatiegeweld of fictief geweld;
Soms/Milde volwassen/suggestieve thema’s;
Soms/Milde horror-/angstthema’s;
Soms/Mild realistisch geweld.

Nieuw in versie 5.8.0

Wat er nieuw is:
- Er komen geweldige aanpassingen aan voor het Luchtschip!

Optimalisaties:
- Strijd Rapport geoptimaliseerd.
- Andere operationele en weergaveoptimalisaties.

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Guns of Glory iPad app afbeelding 1
 • Guns of Glory iPad app afbeelding 2
 • Guns of Glory iPad app afbeelding 3
 • Guns of Glory iPad app afbeelding 4
 • Guns of Glory iPhone app afbeelding 1
 • Guns of Glory iPhone app afbeelding 2
 • Guns of Glory iPhone app afbeelding 3
 • Guns of Glory iPhone app afbeelding 4

Recensies

Blijft crashen

Sinds de laatste update blijft de game crashen als ik maar iets probeer te doen in game,.

2 / 5  door Mac Gyver19872
29/03/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • M.
  M.
  17/07/19 11:42 · Versie 3.4.1

  Account te koop!

  4 kastelen in 1 voor € 450,-
  C28, 102M power, 630.000 manschappen
  Met 3 boerderijen:
  C22,
  en 2x C17

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie