Empire Four Kingdoms

Empire Four Kingdoms

van Goodgame Studios
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 04-05-2021
 • Gratis! · iOS 10.0 + · 227 MB · Versie 4.14.51
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (365)
4.5
Alle versies (365)
4.5

Empire Four Kingdoms van Goodgame Studios is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 10.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 12 jaar.

"Rijken in een middeleeuwse maatschappij aanschouwen de opkomst van vier koninkrijken met rivaliserende clans in deze MMORPG. Rijken worden gemaakt door bondgenoten en koningen in een tijd waarin koningen rijken en forten bouwen met bewoners. Empire Four Kingdoms is een MMO over de opkomst van vier beschavingen , rijken waarin kastelen worden gebouwd en koningen strijden om de overwinning - een ervaring in de tijd van de middeleeuwen. De eervolle krijgsheer die heerst op de ijzeren troon is een legende die roem en de overwinning toekomt.
Bouw rijken en ontketen oorlogen in Kingdoms - een echte oorlogsgame
Bouw een rijk door in de middeleeuwen strategisch te handelen in bouwstoffen
Bouw forten en kastelen om je koninkrijk te verdedigen in drakenoorlogen en tegen heersende koningen
Vorm bondgenootschappen met koningen en andere spelers om je te helpen andere clans te verslaan en gebieden te veroveren op de wereldkaart
Train je ridders als heerser bij een dreigende oorlog met de draken
Tref koninkrijken met boogschutters en schiet met pijlen op vluchtende krijgsheren
. Chat met koninkrijken of sluit je aan bij de MMO-community en het forum voor advies om je koninkrijk het machtigste te maken van allemaal
Bouw meer dan 60 gebouwen en ruil bouwstoffen om je rijkdom te vergaren in goud en zilver voor zwaarden, schilden, hout en vuur
Aanschouw een tijdperk van opkomende rijken en beschavingen
Samen staan we sterk - Smeed bondgenootschappen en versla rivaliserende koningen in MMO-gevechten. Verdedig je kasteel tegen vijanden en vecht in een middeleeuwse oorlog met epische PvP-strategie. Versla koningen en verdedig je koninkrijk in deze epische PvP-strategiegame. Heb jij het in je om te heersen over een rijk, tegen vijanden te vechten, je kasteel te verdedigen en een groot leger te ontwikkelen in de Four Kingdoms? Met deze epische MMO-game kun je listige strategie├źn toepassen om je koninkrijk te verdedigen.
Ontwikkel rijken met bondgenootschappen
Sluit je aan bij miljoenen spelers in deze bekroonde strategie- en middeleeuwse oorlogsgame - Empire: Four Kingdoms. Met krachtige heersers, woeste gevechten en meesterbreinen komen je beste PvP-gevechtsvaardigheden naar voren.
Strategiegame op slagvelden
Met de heersers die de bevolking onderdrukken, moet jij het aardse rijk redden van verschillende clans in de middeleeuwen. Je krijgt de troon in handen door krijgers van grote koninklijke clans te misleiden. Ben jij klaar om deze rijken aan te vallen en de overwinning op te eisen?
Games met krijgsheren en rijken
Rijken verover je niet alleen maar door aan te vallen. Er komt ook strategie en planning bij kijken, je moet bouwstoffen verzamelen en rijken opbouwen in dorpen door gebouwen te plaatsen, steen te delven, wapens te smeden, stadhuizen te bouwen en soldaten, ridders en boogschutters te trainen. Het aardse rijk moet in staat zijn zich te verdedigen tegen de listige krijgsheren.
Opkomst van kastelen in koninkrijken met forten
Vecht in clanoorlogen en clangevechten voor de overwinning op forten en ridders. Bezit verschillende rijken om de koning van alle koninkrijken te worden.
* Ontpop je van een leerling tot een onderscheiden ridder
* Word een koene krijger via missies met doelen voor verschillende levels
* Er zijn verschillende oorlogsgebieden van meerdere landen, ga nationaal de strijd aan door bondgenootschappen te vormen
* In belasting van dorpsbewoners en vergroot de koninklijke rijkdom

Facebook: https://www.facebook.com/EmpireFourKingdoms
Privacybeleid, algemene voorwaarden en bedrijfsinfo: https://www.goodgamestudios.com/terms_nl/
* Je kunt deze app helemaal gratis spelen, je hebt een internetverbinding nodig en er worden optionele in-app aankopen aangeboden."

Informatie voor Empire Four Kingdoms is het laatst vergeleken op 13 mei om 03:08. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Regelmatig/Intens animatiegeweld of fictief geweld.

Nieuw in versie 4.14.51

HEF JE KROES

De meesterbrouwers hebben hun vaardigheden nog verder ontwikkeld, waardoor nog meer precisie in het brouwproces mogelijk is. Bekijk de brouwerij en probeer de verbeterde brouwbesturing uit.
Daarnaast zijn de beloningenpoelen voor de invasie-events bijgewerkt, en is het binnendistrict beschikbaar als een top 100-beloning in de seizoensgebonden adelswedstrijden van koning Lodewijk.

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Empire Four Kingdoms iPad app afbeelding 1
 • Empire Four Kingdoms iPad app afbeelding 2
 • Empire Four Kingdoms iPad app afbeelding 3
 • Empire Four Kingdoms iPad app afbeelding 4
 • Empire Four Kingdoms iPhone app afbeelding 1
 • Empire Four Kingdoms iPhone app afbeelding 2
 • Empire Four Kingdoms iPhone app afbeelding 3
 • Empire Four Kingdoms iPhone app afbeelding 4

Recensies

Perfect

Love it! One sidething is that when you invite friends through facebook you dont receive the rewards...

5 / 5  door Colaps F N
23/12/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Robby
  Robby
  16/08/14 01:37 · Versie 1.8.26

  Jammer dat het zo lang duur voor dat bij Apple de update komt deze is al lang beschikbaar versie 1.9.14 nu val tijdens het spel constant het scherm uit ?

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie