oude pagination!1 Recensies: Golf Battle - AppWereld
Golf Battle

Golf Battle

van Miniclip.com
  • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Laatst bijgewerkt: 21-12-2019
  • Gratis! · iOS 9.0 + · 135 MB · Versie 1.10.2
  • Hallo

    Het is een leuk en verslavend spel maar ik kom er wel in maar ik kan geen Battle doen dus hij loopt vast!

    5 / 5  door Verhaal van Mij · Versie: 1.10.2
    25/01/2020
  • Game doesnt work

    I cant play the game. It doesnt work i can only collect coins. Can you please fix it ?

    5 / 5  door Batus1907 · Versie: 1.10.2
    25/01/2020
  • Uitgestuurd maar toch leuk

    Ik gaf 5duizend euro uit aan deze game en ik werd er uit gestuurd en was me 5duizend euro dus weg en ik heb nu dus maar 360 euro ik had heel veel voor die 5 duizend gespaard dus dat is wel een dingetje maar veder ben ik echt verslaafd en is het verdertoch heel leuk

    3 / 5  door Bingo010 · Versie: 1.10.2
    20/01/2020
  • Slecht

    Slecht geen uitleg als je bij een nieuwe stage komt dus kan je bijna niet verder komen want als je een nieuw level wil bereiken moet je al je coins in zetten zonder dat je weet hoe de map werkt SLECHT SPEL

    1 / 5  door Niet Real · Versie: 1.9.1
    02/12/2019
  • Friends adden

    Vriendwn toevoegen is buggy het werkt half via whatsapp stuur je een link en dan ga je naar de app store en dan kan je hem openen maar ik krijg geen vriend er bij dus dat doet het niet en facebook werkt ook heel raar heb nu 1 vriend en kan iemand anders niet toevoegen ( sorry voor spelfouten ik xie witte tekst )

    2 / 5  door Benie Joris · Versie: 1.9.1
    28/11/2019
  • Sucks

    1. Why the frick do you have to sign in with Facebook?
    2. Why can’t you have a nickname?
    3. Prices get way to steep, so you need to buy money to play!
    4. Auto camera is garbage!
    Why 2 stars and not 1? Cause the gameplay is good.

    2 / 5  door Fygfhgdrhhdrh · Versie: 1.9.1
    28/11/2019
  • Sucks

    i cant even get in the game, i click on in and it goes automaticly to my normal screen and i cant play the game, it sucks

    1 / 5  door Funimatefan · Versie: 1.8.5
    27/10/2019
  • Fun, but money is a waste

    Fun game. But the coins does not worth anything. Got 50 million+ coins and can do nothing with it. Maybe open a treasure chest with 1 million to get some new stuff?

    4 / 5  door Dakpan4 · Versie: 1.8.5
    26/10/2019
  • Fun game

    Fune game, unfortunately when the game freezes, or the connection get lost you will lose your coins. That’s sad because it seems alot of reading the reviews has problems with it. Get it fixed!

    3 / 5  door Wjakok · Versie: 1.8.1
    23/09/2019
  • Connection lost

    With full wifi the game often loses the connection with internet. Every time that happens i lose my coins. I want my money back!

    1 / 5  door Xtalithax88 · Versie: 1.8.1
    18/08/2019
  • A new game mode

    You guys should add a game mode where you can practice with out paying coins/getting coins would be more fun and you guys should do something about the camera because it can change

    4 / 5  door Ema · Versie: 1.8.0
    03/08/2019
  • Bugs

    Sadly 1/5 times the game simply pauses and I get kicked out. Even though this in itself is really bad, it’s also weirdly done, because you don’t even get your coins back that you put in. Progression in the game also feels like forever. Fun for a few minutes. The very boring and a waste of time

    1 / 5  door H I L A R I S C H · Versie: 1.7.0
    16/07/2019
  • Frustrating monetization

    The game itself is quite fun, but the monetization part is frustrating. Entry fees become quite steep fast and you don't get anything back if you don't land in the top 3. With a bit of bad luck you will lose all your coins with just 1 or 2 botched matches. The developer is obviously trying to get you to buy more coins.

    2 / 5  door Thijs K90 · Versie: 1.7.0
    30/06/2019
  • Leuke app

    Wij zouden graag willen kunnen chatten tussen het spelen door op de app want met die 8 chats kan je net niks

    5 / 5  door Form de Real Golf Lovers · Versie: 1.7.0
    20/06/2019
  • Leuk spel

    Leuk spel alleen het spel moet een update krijgen omdat je fb vrienden niet meer weergegeven word en

    4 / 5  door Pilsbeer · Versie: 1.7.0
    18/06/2019
  • Super slecht

    Valt elke keer uit echt gewoon verwijder je game dit is nog slechter dan is het tijd voor bier echt

    1 / 5  door Je Bent Slecht · Versie: 1.7.0
    17/06/2019
  • Super leuk

    Het spel is heel leuk maar waarom kan je niet in je eentje spelen want ik wil niet met andere mensen spelen

    5 / 5  door 0 · Versie: 1.6.0
    05/06/2019
  • Top spel !

    Alleen update
    -NIEUWE MAPS
    -ALS JE MET VRIENDEN SPEELT ALLE MAPS EN MEER
    -MEER GEHEIME WEGGETJES
    -MIJN ACCOUNT 999 GEMS VOOR DE HULP EN 5 STERREN NATUURLIJK
    -UPDATE ❤️

    5 / 5  door M E T V R I E N D E N S P E... · Versie: 1.6.0
    01/06/2019
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie