funda

funda

van Funda Real Estate B.V.
  • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Laatst bijgewerkt: 14-03-2018
  • Gratis! · iOS 9.0 + · 104 MB · Versie 4.15.0
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (166)
4.5
Alle versies (12.104)
4.5

funda van Funda Real Estate B.V. is een iPhone app met iOS versie 9.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Vind jouw nieuwe droomhuis
Dé app om je toekomstige koop-, huur- of nieuwbouwhuis te zoeken. Bekijk onderweg of thuis vanaf de bank het hele woningaanbod op funda. Kijk even rond bij huizen in de buurt – of die van je buren ;) –, doe leuke ideeën op voor je eigen woning of word op slag verliefd op je toekomstige stekje.

Een snelle eerste indruk
Of je nu zoekt in de lijst met woningen of op de kaart, je krijgt direct een eerste indruk van het huis. Dankzij de grote foto’s zie je meteen of het iets voor je is. Op de kaart kun je een woning even snel ‘previewen’ door op de marker te tikken. Lijkt het je wat? Dan kun je daarna natuurlijk ook gewoon álle foto’s, 360° foto’s, video’s en plattegronden van het huis bekijken.
Extra handigheidje: je kunt nu ook zien welke huizen je al hebt bekeken op de kaart. Dat maakt het een stuk makkelijker om te zien welke woningen er nieuw bij zijn gekomen!

Je zoekopdracht instellen
Je kunt al je persoonlijke voorkeuren instellen in je zoekopdracht, zodat je in de lijst of op de kaart alleen huizen ziet die écht bij jouw woonwensen passen.

We zijn continu bezig om de app nog beter te maken, door het toevoegen van nieuwe functies of door het verbeteren van bestaande. En daar werken we elke dag met veel plezier aan! Als je vragen, feedback of suggesties hebt om de app nog fijner te maken, horen we dat heel graag.

Veel plezier met de zoektocht naar je nieuwe droomhuis!
Het app development team van funda

Informatie voor funda is het laatst vergeleken op 18 mrt om 00:47. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 4.15.0

Vanaf nu kun je in de app zoeken op status, zodat je geen huizen ziet die in onderhandeling zijn! Alsof dat nog niet genoeg was, hebben we ook een aantal bugs opgelost die je bijvoorbeeld bij het selecteren van een zoeklocatie kan zijn tegengekomen.

Heb je opmerkingen, tips of vragen? Laat het ons weten via mobiel@funda.nl.

Schermafdrukken

  • funda iPhone app afbeelding 1
  • funda iPhone app afbeelding 2
  • funda iPhone app afbeelding 3
  • funda iPhone app afbeelding 4
  • funda iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Zakelijk, Lifestyle

Recensies

Mwa

Loopt vaak vast, en kan bijna nooit bezichtiging plannen of bericht sturen via de app, dan loopt hij vast

2 / 5  door Timmie30
14/03/2018
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie