funda

funda

van Funda Real Estate B.V.
 • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 12-10-2018
 • Gratis! · iOS 9.0 + · 112 MB · Versie 4.26.0
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (419)
4.5
Alle versies (25.515)
4.5

funda van Funda Real Estate B.V. is een iPhone app met iOS versie 9.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Vind jouw nieuwe droomhuis
Dé app om je toekomstige koop-, huur- of nieuwbouwhuis te zoeken. Bekijk onderweg of thuis vanaf de bank het hele woningaanbod op funda. Kijk even rond bij huizen in de buurt – of die van je buren ;) –, doe leuke ideeën op voor je eigen woning of word op slag verliefd op je toekomstige stekje.

Een snelle eerste indruk
Of je nu zoekt in de lijst met woningen of op de kaart, je krijgt direct een eerste indruk van het huis. Dankzij de grote foto’s zie je meteen of het iets voor je is. Op de kaart kun je een woning even snel ‘previewen’ door op de marker te tikken. Lijkt het je wat? Dan kun je daarna natuurlijk ook gewoon álle foto’s, 360° foto’s, video’s en plattegronden van het huis bekijken.
Extra handigheidje: je kunt nu ook zien welke huizen je al hebt bekeken op de kaart. Dat maakt het een stuk makkelijker om te zien welke woningen er nieuw bij zijn gekomen!

Je zoekopdracht instellen
Je kunt al je persoonlijke voorkeuren instellen in je zoekopdracht, zodat je in de lijst of op de kaart alleen huizen ziet die écht bij jouw woonwensen passen.

We zijn continu bezig om de app nog beter te maken, door het toevoegen van nieuwe functies of door het verbeteren van bestaande. En daar werken we elke dag met veel plezier aan! Als je vragen, feedback of suggesties hebt om de app nog fijner te maken, horen we dat heel graag.

Veel plezier met de zoektocht naar je nieuwe droomhuis!
Het app development team van funda

Informatie voor funda is het laatst vergeleken op 19 okt. om 02:25. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 4.26.0

We hebben in deze versie de mogelijkheid toegevoegd om te zien of er kinderopvang beschikbaar is in de buurt van een huis! Bekijk de kaart bij een huis en gebruik de lijst onderaan het scherm om te bepalen welke soorten kinderopvang je wil zien.

Heb je opmerkingen, tips of vragen? Laat het ons weten via mobiel@funda.nl.

Schermafdrukken

 • funda iPhone app afbeelding 1
 • funda iPhone app afbeelding 2
 • funda iPhone app afbeelding 3
 • funda iPhone app afbeelding 4
 • funda iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Lifestyle, Zakelijk

Recensies

Gebruik voor iPad

Ik heb net de app opnieuw geïnstalleerd op een nieuwe iPad. Het scherm vergroten van telefoon naar iPad formaat werkt echter niet. Kan dit verholpen worden?

3 / 5  door Mic5403
14/10/2018
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Sterk
  Sterk
  31/03/18 18:23 · Versie 4.16.0

  Nieuwe app is vreselijk, geen goed overzicht, onduidelijk zoeken, idee dat ik op mijn mobiel zit te kijken. Waardeloos.

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie