Canal Digitaal TV App

Canal Digitaal TV App

van M7 Group SA
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 11-12-2018
 • Gratis! · iOS 9.0 + · 78.3 MB · Versie 5.2
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (7)
3
Alle versies (262)
3

Canal Digitaal TV App van M7 Group SA is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 9.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Films kijken of live tv-kijken op je telefoon of tablet? De Canal Digitaal TV App is gratis te downloaden en gebruiken door iedereen met een abonnement met Canal Digitaal TV. Met de TV App kan het allemaal: onderweg live voetbal kijken, genieten van films en series, maar ook programma's terugkijken via TV Gemist.

Wat kun je met de Canal Digitaal TV App?
- Stream films of programma's naar je tv via Apple AirPlay of Google Chromecast
- Kijk live tv in HD, in alle EU-landen
- Uitzending gemist? Kijk programma's tot 7 dagen terug
- Begin Gemist: start opnieuw als je net te laat inschakelt
- Toegang tot 100+ gratis ond-demand filmhuisfilms
- Herinneringen instellen: mis nooit meer je favoriete show

Live tv-kijken
Met de Canal Digitaal TV App kijk je waar en wanneer je wilt op je iPhone of iPad. En dat in heel Europa. De meeste zenders ontvang je op je mobiele apparaat in HD-kwaliteit. Je kunt tv-kijken via WiFi, 3G en 4G. Met de app kijk je op je mobiele apparaat naar een selectie van zenders uit het zenderpakket van Canal Digitaal dat je thuis hebt.

TV Gemist
Heb je net die interessante documentaire, mooie film of boeiende serie gemist? Via de Canal Digitaal TV App kun je programma's tot zeven dagen nadat ze op tv waren.

Begin Gemist
Stel dat je helemaal vergeet dat jouw lievelingsprogramma op televisie is. Maak dan gebruik van de Begin Gemist-functie. Zolang het programma nog wordt uitgezonden, kun je het vanaf het begin terugkijken.

Canal Digitaal Films
Zin in een film? In de Canal Digitaal TV App krijg je gratis toegang tot meer dan 100 filmhuisfilms van Canal Digitaal Films en kijk je altijd naar de prijswinnende en mooiste films van Europese bodem. Zo kun je op elk moment, wanneer het jou uitkomt, on-demand en gratis naar de beste films kijken!

Tv-gids
Ga naar ‘Nu op TV’ om op de homepage (Ontdek iets bijzonders) of in het menu naar de TV Gids voor een overzicht van alle programma’s op alle zenders. Hier kun je ook een herinnering instellen om te voorkomen dat je de uitzending van je favoriete show, serie of film mist.

Chromecast- en AirPlay-ondersteuning
Met Google Chromecast en Apple AirPlay speel je beelden van je iPhone of iPad makkelijk in hoge kwaliteit af op een ander beeldscherm. Ideaal als je op jouw kamer een televisie hebt staan zonder tv-aansluiting. Zo kijk je die spannende voetbalwedstrijd, adembenemende film of intrigerende serie niet op het kleine scherm van je telefoon of tablet, maar op dat heerlijk grote andere scherm!

Aanvullende informatie over de Canal Digitaal TV App
De Canal Digitaal TV App is gratis te downloaden én te gebruiken. Om in te loggen heb je een gebruikersaccount nodig. Vraag ernaar bij Canal Digitaal of je alles-in-1 aanbieder. Je kunt tv-kijken via WiFi, 3G of 4G. We raden je aan gebruik te maken van een WiFi-verbinding. Dan betaal je geen extra kosten op je telefoonrekening.

Informatie voor Canal Digitaal TV App is het laatst vergeleken op 17 dec. om 05:06. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 5.2

- Duidelijkere 'homepage' met items in rijen gepresenteerd
- Zoeken via de tijdsbalk in de tv-gids (‘Nu op TV’ op de homepage) of via de (gewijzigde) TV Gids in het gebruikersmenu
- Kleine aanpassingen en verbeteringen om je een nog betere kijkervaring te bieden

Bedankt voor je feedback, dit helpt ons om de app te verbeteren!

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Canal Digitaal TV App iPad app afbeelding 1
 • Canal Digitaal TV App iPad app afbeelding 2
 • Canal Digitaal TV App iPad app afbeelding 3
 • Canal Digitaal TV App iPad app afbeelding 4
 • Canal Digitaal TV App iPad app afbeelding 5
 • Canal Digitaal TV App iPhone app afbeelding 1
 • Canal Digitaal TV App iPhone app afbeelding 2
 • Canal Digitaal TV App iPhone app afbeelding 3
 • Canal Digitaal TV App iPhone app afbeelding 4
 • Canal Digitaal TV App iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Amusement

Recensies

Handig maar....

Handige app. Vooral nu de programmagids de zenders weer naast elkaar toont. Alleen héééél vervelend dat de huidige programma's direct gaan afspelen als je alleen de informatie wilt lezen. Vooral erg vervelend als je via een langzame of per mb betaalde verbinding kijkt.

3 / 5  door Ge Va Sta
13/12/2018
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Dick
  Dick
  12/09/18 16:50 · Versie 5.0.2

  Op de iPad heb ik bij gebruik van de Canal digital app beeld en geluid. Zodra ik mijn iPad koppel aan de Tv via HMDI heb ik wel geluid maar geen bewegende beelden. Graag hulp.

 • Pieter
  Pieter
  10/02/18 15:30 · Versie 4.6.2

  Canal digitaal App
  Weet iemand wat te doen hebben wel beeld en geluid op de iPad echter bij koppeling naar de tv op de tv krijgen we wel geluid echter geen beeld op de tv. De overige apps werken wel prima.

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie