Canal Digitaal TV App

Canal Digitaal TV App

van M7 Group SA
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 08-03-2019
 • Gratis! · iOS 9.0 + · 69.5 MB · Versie 5.2.2
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (7)
1.5
Alle versies (539)
3

Canal Digitaal TV App van M7 Group SA is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 9.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Films kijken of live tv-kijken op je telefoon of tablet? De Canal Digitaal TV App is gratis te downloaden en gebruiken door iedereen met een abonnement met Canal Digitaal TV. Met de TV App kan het allemaal: onderweg live voetbal kijken, genieten van films en series, maar ook programma's terugkijken via TV Gemist.

Wat kun je met de Canal Digitaal TV App?
- Stream films of programma's naar je tv via Apple AirPlay of Google Chromecast
- Kijk live tv in HD, in alle EU-landen
- Uitzending gemist? Kijk programma's tot 7 dagen terug
- Begin Gemist: start opnieuw als je net te laat inschakelt
- Toegang tot 100+ gratis ond-demand filmhuisfilms
- Herinneringen instellen: mis nooit meer je favoriete show

Live tv-kijken
Met de Canal Digitaal TV App kijk je waar en wanneer je wilt op je iPhone of iPad. En dat in heel Europa. De meeste zenders ontvang je op je mobiele apparaat in HD-kwaliteit. Je kunt tv-kijken via WiFi, 3G en 4G. Met de app kijk je op je mobiele apparaat naar een selectie van zenders uit het zenderpakket van Canal Digitaal dat je thuis hebt.

TV Gemist
Heb je net die interessante documentaire, mooie film of boeiende serie gemist? Via de Canal Digitaal TV App kun je programma's tot zeven dagen nadat ze op tv waren.

Begin Gemist
Stel dat je helemaal vergeet dat jouw lievelingsprogramma op televisie is. Maak dan gebruik van de Begin Gemist-functie. Zolang het programma nog wordt uitgezonden, kun je het vanaf het begin terugkijken.

Canal Digitaal Films
Zin in een film? In de Canal Digitaal TV App krijg je gratis toegang tot meer dan 100 filmhuisfilms van Canal Digitaal Films en kijk je altijd naar de prijswinnende en mooiste films van Europese bodem. Zo kun je op elk moment, wanneer het jou uitkomt, on-demand en gratis naar de beste films kijken!

Tv-gids
Ga naar ‘Nu op TV’ om op de homepage (Ontdek iets bijzonders) of in het menu naar de TV Gids voor een overzicht van alle programma’s op alle zenders. Hier kun je ook een herinnering instellen om te voorkomen dat je de uitzending van je favoriete show, serie of film mist.

Chromecast- en AirPlay-ondersteuning
Met Google Chromecast en Apple AirPlay speel je beelden van je iPhone of iPad makkelijk in hoge kwaliteit af op een ander beeldscherm. Ideaal als je op jouw kamer een televisie hebt staan zonder tv-aansluiting. Zo kijk je die spannende voetbalwedstrijd, adembenemende film of intrigerende serie niet op het kleine scherm van je telefoon of tablet, maar op dat heerlijk grote andere scherm!

Aanvullende informatie over de Canal Digitaal TV App
De Canal Digitaal TV App is gratis te downloaden én te gebruiken. Om in te loggen heb je een gebruikersaccount nodig. Vraag ernaar bij Canal Digitaal of je alles-in-1 aanbieder. Je kunt tv-kijken via WiFi, 3G of 4G. We raden je aan gebruik te maken van een WiFi-verbinding. Dan betaal je geen extra kosten op je telefoonrekening.

Informatie voor Canal Digitaal TV App is het laatst vergeleken op 19 mrt. om 02:28. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 5.2.2

- Gewijzigde tv-gids
- Overzicht ‘Nu op TV’ via de homepage
- Kleine aanpassingen en verbeteringen om je een nog betere kijkervaring te bieden

Bedankt voor je feedback, dit helpt ons om de app te verbeteren!

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Canal Digitaal TV App iPad app afbeelding 1
 • Canal Digitaal TV App iPad app afbeelding 2
 • Canal Digitaal TV App iPad app afbeelding 3
 • Canal Digitaal TV App iPad app afbeelding 4
 • Canal Digitaal TV App iPad app afbeelding 5
 • Canal Digitaal TV App iPhone app afbeelding 1
 • Canal Digitaal TV App iPhone app afbeelding 2
 • Canal Digitaal TV App iPhone app afbeelding 3
 • Canal Digitaal TV App iPhone app afbeelding 4
 • Canal Digitaal TV App iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Amusement

Recensies

App werkt heel goed

Van alle live tv kijken apps waar ik ervaring mee heb, werkt deze het beste. Nog mooier zou zijn als er ook een AppleTv app komt, staat dit op de planning?

4 / 5  door Potjecodje
21/01/2019
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Hennie.B
  Hennie.B
  23/01/19 21:50 · Versie 5.2

  De melding P 912 nadat de streaming via Google Chrome Cast stopt, ontvang ik niet alleen via CD maar ook via Online.nl. Typisch, beide van dezelfde provider club. Zou dit wellicht “expres” gebeuren, want het wordt immers niet opgelost. Div. Kennissen van mij dir Ziggo hebben, kunnen probleemloos via de ChromeCast TV kijken!
  Ik hebt trouwens meerdere problemen via online die NIET opgelost worden en al meer dan 3 mnd lopen.
  Service: WAARDELOOS voor dit super dure abonnement. Ik zal niet lang meer abonnee van deze provider blijven.

 • Dick
  Dick
  12/09/18 16:50 · Versie 5.0.2

  Op de iPad heb ik bij gebruik van de Canal digital app beeld en geluid. Zodra ik mijn iPad koppel aan de Tv via HMDI heb ik wel geluid maar geen bewegende beelden. Graag hulp.

 • Pieter
  Pieter
  10/02/18 15:30 · Versie 4.6.2

  Canal digitaal App
  Weet iemand wat te doen hebben wel beeld en geluid op de iPad echter bij koppeling naar de tv op de tv krijgen we wel geluid echter geen beeld op de tv. De overige apps werken wel prima.

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie