Canal Digitaal TV App

Canal Digitaal TV App

van M7 Group SA
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 24-01-2018
 • Gratis! · iOS 9.0 + · 56.2 MB · Versie 4.6.2
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (41)
2.5
Alle versies (216)
2.5

Canal Digitaal TV App van M7 Group SA is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 9.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Je kunt de Canal Digitaal TV App overal in Nederland gebruiken. Op je smartphone of tablet tv kijken in de trein of tuin, op de camping of op het terras: de keuze is aan jou. De app is gratis voor Canal Digitaal klanten en dit kan je er mee:
- Live tv kijken in HD, overal in Nederland
- Uitzending gemist? Kijk programma’s tot zeven dagen terug
- Begin Gemist: start opnieuw als je net te laat inschakelt
- 100+ gratis filmhuisfilms on-demand
- Herinnering: mis nooit meer je favoriete show
- On-demand videotheek: altijd wat leuks op tv
- Chromecast: beeld afspelen op een ander beeldscherm

Live tv kijken
Met de Canal Digitaal TV App kun je overal in Nederland op je iPhone of iPad live tv kijken. De meeste zenders ontvang je op je mobiele apparaat in HD-kwaliteit. Je kunt tv kijken via WiFi, 3G en 4G.
Met de app kijk je op je mobiele apparaat naar een selectie van zenders uit het zenderpakket dat je thuis van Canal Digitaal hebt. Dus of je nu het Recreatie Basis HD-, Basis HD-, Familie HD- of Entertainment HD-pakket hebt: met de app kijk je naar zenders uit jouw zenderpakket via je iPhone of iPad.
Via de Canal Digitaal TV App kijk je ook naar de wedstrijden uit de Eredivisie van je favoriete club. Heb je het Familie HD-pakket? Dan kun je via de app namelijk naar FOX Sports Eredivisie 1 HD kijken, waarop de beste en belangrijkste wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden.
Zin in een film? Dat is de Canal Digitaal TV App je op het lijf geschreven. Bij de zender Film Europe HD kijk je altijd naar de beste, mooiste, meest indrukwekkende en leukste films van Europese bodem. Daarnaast bieden we je gratis toegang tot het assortiment van Canal Digitaal Films. Zo kun je op elk moment gratis naar de beste films kijken!

Tv gemist
Heb je de uitzending gemist van die interessante documentaire, mooie film of boeiende serie? Via de Canal Digitaal TV App kun je programma’s tot zeven dagen nadat ze op tv waren terugkijken. Dit kan met programma’s van de volgende zenders:
- NPO1
- NPO2
- NPO3
- RTL4
- RTL5
- SBS6
- RTL7
- RTL8
- RTL Z
- Veronica
- Net5
- SBS9
- Eurosport 1
- Eurosport 2
- Discovery Channel
- TLC
- Animal Planet
- RTL Crime
- RTL Telekids
- 192 TV
- NPO Politiek
- NPO ZappXTRA/NPO Best
- Esports TV

Begin gemist
Het kan gebeuren dat je vergeet dat jouw lievelingsprogramma op televisie is. Daarvoor hebben wij de Begin gemist-functie. Zolang het programma nog regulier wordt uitgezonden, kun je dit programma vanaf het begin terugkijken.

Canal Digitaal Films
Bij Canal Digitaal is er altijd wat op televisie. Dit komt omdat je via de Canal Digitaal TV App gratis toegang hebt tot onze on-demand videotheek. Hierin vind je meer dan 100 filmhuisfilms en standaard inbegrepen bij ieder Canal Digitaal-pakket.

Tv-gids
Je kunt de Canal Digitaal TV App ook als tv gids gebruiken. Zo zie je wat er vanavond, morgen én over een week op televisie is. Je kunt dan meteen een programma opnemen (als je een met internet verbonden MP-201-ontvanger hebt) of een herinnering instellen om te voorkomen dat je de uitzending van je favoriete show, serie of film mist.

Chromecast-ondersteuning
Met de Google Chromecast speel je beelden van je iPhone of iPad makkelijk in hoge kwaliteit af op een ander beeldscherm. Ideaal als je op jouw kamer een televisie hebt staan zonder tv-aansluiting. Zo kijk je die spannende voetbalwedstrijd, adembenemende film of intrigerende serie niet op het kleine scherm van je telefoon of tablet, maar op dat heerlijk grote, andere scherm!

Aanvullende informatie over de Canal Digitaal TV App
De Canal Digitaal TV App is gratis te downloaden én te gebruiken. Om in te loggen heb je een Mijn Canal Digitaal-account nodig. De app werkt alleen met een werkende WiFi, 3G- of 4G-internetverbinding. We raden aan dat je de Canal Digitaal TV App gebruikt met een WiFi-verbinding. Hiermee krijg je geen extra kosten op je telefoonrekening krijgen.

Informatie voor Canal Digitaal TV App is het laatst vergeleken op 20 feb om 22:19. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 4.6.2

- Nu ook voor iPhone X
- Performance van de app is verbeterd
- Diverse bugs zijn opgelost

Veel plezier met de Canal Digitaal TV App!

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Canal Digitaal TV App iPad app afbeelding 1
 • Canal Digitaal TV App iPad app afbeelding 2
 • Canal Digitaal TV App iPad app afbeelding 3
 • Canal Digitaal TV App iPad app afbeelding 4
 • Canal Digitaal TV App iPad app afbeelding 5
 • Canal Digitaal TV App iPhone app afbeelding 1
 • Canal Digitaal TV App iPhone app afbeelding 2
 • Canal Digitaal TV App iPhone app afbeelding 3
 • Canal Digitaal TV App iPhone app afbeelding 4
 • Canal Digitaal TV App iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Amusement

Recensies

Doorlopend haperende weergave

Op m’n iPad met de nieuwste versie van de app heb ik doorlopend een haperend beeld, blokjes en/of hangende afleveringen. Internet snelheid is 20mbit. Voldoende voor een HD film...maar niet voor Canal Digitaal?

2 / 5  door Sbbakker
18/02/2018
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Pieter
  Pieter
  10/02/18 15:30 · Versie 4.6.2

  Canal digitaal App
  Weet iemand wat te doen hebben wel beeld en geluid op de iPad echter bij koppeling naar de tv op de tv krijgen we wel geluid echter geen beeld op de tv. De overige apps werken wel prima.

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie