Canal Digitaal TV App

Canal Digitaal TV App

van M7 Group SA
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 25-04-2018
 • Gratis! · iOS 9.0 + · 57.4 MB · Versie 4.6.30
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (23)
3
Alle versies (342)
3

Canal Digitaal TV App van M7 Group SA is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 9.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Films kijken of live tv-kijken op je telefoon? De Canal Digitaal TV App is gratis voor Canal Digitaal-klanten en daarmee kan het allemaal: onderweg live voetbal kijken, genieten van films en series, maar ook programma's terugkijken via TV Gemist. En vanaf 1 april kun je als Canal Digitaal-klant (met een Nederlands adres) met de TV App in alle EU-landen televisiekijken op je iPhone of iPad.

Wat kun je met de Canal Digitaal TV App?
- Stream films of programma's naar je tv via Apple AirPlay of Google Chromecast
- Kijk live tv in HD, in alle EU-landen
- Uitzending gemist? Kijk programma's tot 7 dagen terug
- Begin Gemist: start opnieuw als je net te laat inschakelt
- Toegang tot 100+ gratis filmhuisfilms on demand
- Herinnering: mis nooit meer je favoriete show
- On-demand-videotheek: altijd wat leuks op tv
- Programmeer en beheer opnames op je M7 MP-201

Live tv-kijken
Met de Canal Digitaal TV App kun je overal in Nederland op je iPhone of iPad live tv-kijken. En nu ook in het buitenland! Vanaf 1 april 2018 kunnen alle Canal Digitaal-klanten met een Nederlands adres in alle EU-landen televisiekijken met onze TV App. Het zogenaamde geoblock wordt dan opgeheven.
De meeste zenders ontvang je op je mobiele apparaat in HD-kwaliteit. Je kunt tv-kijken via wifi, 3G en 4G. Met de app kijk je op je mobiele apparaat naar een selectie van zenders uit het zenderpakket van Canal Digitaal dat je thuis hebt. Via de Canal Digitaal TV App kijk je ook naar de wedstrijden uit de Eredivisie van je favoriete club. Je kijkt namelijk via de app naar FOX Sports Eredivisie 1 en 3 HD en naar FOX Sports International 2 HD, waarop onder andere de beste en belangrijkste wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden.

TV Gemist
Heb je net die interessante documentaire, mooie film of boeiende serie gemist? Via de Canal Digitaal TV App kun je programma's tot zeven dagen nadat ze op tv waren terugkijken. Dit kan met programma's van de volgende zenders:
- NPO 1
- NPO 2
- NPO 3
- RTL 4
- RTL 5
- SBS6
- RTL 7
- RTL 8
- RTL Z
- Veronica
- Net5
- SBS9
- Eurosport 1
- Eurosport 2
- Discovery
- TLC
- Animal Planet
- RTL Crime
- RTL Telekids
- 192 TV
- NPO Politiek
- NPO Zapp Xtra/NPO 1 extra
- eSports TV

Begin Gemist
Stel dat je helemaal vergeet dat jouw lievelingsprogramma op televisie is. Maak dan gebruik van de Begin Gemist-functie. Zolang het programma nog wordt uitgezonden, kun je het vanaf het begin terugkijken.

Canal Digitaal Films
Zin in een film? In de Canal Digitaal TV App krijg je gratis toegang tot meer dan 100 filmhuisfilms van Canal Digitaal Films en kijk je altijd naar de prijswinnende en mooiste films van Europese bodem. Zo kun je op elk moment, wanneer het jou uitkomt, on demand gratis naar de beste films kijken!

Tv-gids
Je kunt de Canal Digitaal TV App ook als tv-gids gebruiken. Zo zie je wat er vanavond, morgen én over een week op televisie is. Je kunt dan meteen een programma opnemen (als je een met internet verbonden MP-201-ontvanger hebt) of een herinnering instellen om te voorkomen dat je de uitzending van je favoriete show, serie of film mist.

Chromecast- en AirPlay-ondersteuning
Met Google Chromecast en Apple AirPlay speel je beelden van je iPhone of iPad makkelijk in hoge kwaliteit af op een ander beeldscherm. Ideaal als je op jouw kamer een televisie hebt staan zonder tv-aansluiting. Zo kijk je die spannende voetbalwedstrijd, adembenemende film of intrigerende serie niet op het kleine scherm van je telefoon of tablet, maar op dat heerlijk grote andere scherm!

Aanvullende informatie over de Canal Digitaal TV App
De Canal Digitaal TV App is gratis te downloaden én te gebruiken. Om in te loggen heb je een Mijn Canal Digitaal-account nodig. Je kunt tv-kijken via wifi, 3G of 4G. We raden je aan gebruik te maken van een wifi-verbinding. Dan betaal je geen extra kosten op je telefoonrekening.

Informatie voor Canal Digitaal TV App is het laatst vergeleken op 21 mei om 19:00. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 4.6.30

- Nu ook voor iPhone X, minimaal iOS 9
- AirPlay- en Chromecast-ondersteuning.
- De performance van de app is verbeterd, diverse bugs zijn opgelost en het afspeelscherm is verbeterd.
- Vanaf 1 april kunnen Canal Digitaal-klanten (met een Nederlands adres) met de TV App in alle EU-landen tv-kijken op een Android-smartphone of -tablet.
- Veel plezier met de Canal Digitaal TV App!

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Canal Digitaal TV App iPad app afbeelding 1
 • Canal Digitaal TV App iPad app afbeelding 2
 • Canal Digitaal TV App iPad app afbeelding 3
 • Canal Digitaal TV App iPad app afbeelding 4
 • Canal Digitaal TV App iPad app afbeelding 5
 • Canal Digitaal TV App iPhone app afbeelding 1
 • Canal Digitaal TV App iPhone app afbeelding 2
 • Canal Digitaal TV App iPhone app afbeelding 3
 • Canal Digitaal TV App iPhone app afbeelding 4
 • Canal Digitaal TV App iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Amusement

Recensies

Het wordt er niet beter op

Op mijn iPad is bij volledig scherm het beeld erg slecht, niet scherp zoals eerder.

Update 15-5-2018
Na een paar dagen werd het beeld wel scherp bij volledig scherm. Geen idee welk type iPad dit is maar update wel altijd direct. Kan het te maken hebben met live voetbal kijken?
Bedankt voor reactie.

4 / 5  door Ttaudi
15/05/2018
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Pieter
  Pieter
  10/02/18 15:30 · Versie 4.6.2

  Canal digitaal App
  Weet iemand wat te doen hebben wel beeld en geluid op de iPad echter bij koppeling naar de tv op de tv krijgen we wel geluid echter geen beeld op de tv. De overige apps werken wel prima.

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie