oude pagination!1 Recensies: Can You Escape Vacation Room? - AppWereld
Can You Escape Vacation Room?

Can You Escape Vacation Room?

van Wei Zheng
  • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Laatst bijgewerkt: 13-12-2017
  • Gratis! · iOS 8.0 + · 15.5 MB · Versie 2.5
  • Gelukt!

    Ik heb het eerst zelf geprobeerd maar dat lukte niet en toen zag ik de antwoorden en toen heb ik het deels gedaan maar ik kon de rode sleutel maar niet vinden en ik begreep die uitleg ook niet. Uiteindelijk wel gevonden! Wel jammer dat er maar 1 level is was wel leuk! Ook een min punt was dat als je even weg ging van de app dat je meteen opnieuw moest beginnen!

    3 / 5  door Super Cool Dik En Stoer · Versie: 2.5
    30/10/2019
  • Spoiler alert

    Lees alleen verder als je de oplossing wilt weten.
    1) pak sleutel salontafel, pak sleutel hal tafel naast beeldjes, pak sleutel keukenvloer
    2) overige sleutels; eentje op kast woonkamer. Los maken met schroevendraaier punt drie. Eentje rechter bank. Snij open met mes te vinden bij punt drie. Eentje onder plank openbaard. Openknippen met tang te vinden bij punt drie.
    3) klik schilderij hal aan. Doe sleutel in zelfde kleur slot. Je krijgt spellen bij iedere kleur b
    Antwoorden zwart cijferslot: de cijfers op de magnetron. Antwoord kleuren; de bordjes op de eet tafel, het veld met vakjes moet je geel inkleuren aan de hand van de herten beeldjes. Hier staan cijfers op. Ieder cijfer correspondeert met het aantal geel te verven bakjes.
    Verder win je hierbij de schroevendraaier, mes en tang om je andere sleutels te vinden.
    Antwoord met roze sleutel: woord op de koelkast

    5 / 5  door Ixchel1982 · Versie: 2.5
    20/05/2019
  • Geniaal!

    Het heeft me 20 min gekost maar echt een leuk spel! Sleutels zijn goed gestopt, geef niet op gewoon blijven klikken, en zoeken!

    5 / 5  door Ikkuu · Versie: 2.5
    10/04/2019
  • Super leuk

    Super leuk spel, goed zoeken voor sleutels

    5 / 5  door 764853 · Versie: 2.5
    10/03/2019
  • Escape room

    Het is echt een heel leuk spel alleen ik vind het wel vervelend dat je steeds opnieuw moet als je hem uitzet, en ik kan de groene sleutel echt nergens vinden en ik weet ook niet waar ik die tang voor moet gebruiken

    4 / 5  door Escape Room · Versie: 2.5
    15/01/2019
  • Belachelijk

    Dit gaat nergens over. Geen uitleg etc
    Als je denkt. Ik speel later verder dan kan je weer opnieuw zoeken.

    1 / 5  door Netje12345 · Versie: 2.5
    16/12/2018
  • Sleutels erg moeilijk te vinden

    Ik vind het een leuk spel maar de sleutels zijn niet te vinden... ik heb er nu 2 en de andere kan ik echt niet vinden.
    Wel een leuk spel verder

    3 / 5  door T Konijntje · Versie: 2.5
    26/11/2018
  • ?

    Ik kan de laatste sleutel niet vinden de roze de rest wel. Weet iemand misschien waar die is en hij ligt niet onder de rechter kussen van de bank

    3 / 5  door Nmlszsjhbebgsb · Versie: 2.5
    15/11/2018
  • Leuk

    Erg leuk! Wel jammer dat het maar 1 kamer is!
    Voor iedereen die zecht waar die sleutels zijn... 1 zit boven op de kast in de woonkamer, 1 zit in de rechter hoek Vd bank en 1 zit onder de openbaard. Wanneer je een sleutel erin hebt kun je op de kleur Vd kluis klikken en daar staat een puzzel. Met het voorwerp dat je dan wint kan je die laatste sleutels pakken

    5 / 5  door Gjvdw · Versie: 2.5
    07/11/2018
  • Horrible. High ratings are deceiving.

    Apparently people gave the game 5 stars to get rid of ads. Horrible “game”. Don’t download.

    1 / 5  door Kjhsdkfhksgkjh · Versie: 2.5
    06/11/2018
  • Slechtste escape room app

    Je kan 4 sleutels vinden maar hebt er voor eentje een schroevendraaier nodig. Die je nergens vindt. Tevens heb je nog 2 sleutels meer nodig.

    1 / 5  door Salmonsnake · Versie: 2.5
    04/11/2018
  • Snap er niks van

    Je begint meteen zonder uitleg. Vind 3 sleutels en een kluis waar ik nog 3 sleutels voor nodig heb, maar snap er niks van waar die te vinden zijn.

    1 / 5  door Guess1983 · Versie: 2.5
    28/07/2018
  • Hmmm

    Ik denk dat het een heel leuk spel is maar ik snap niet echt wat je moet doen. Het is handig om er een soort van handleiding bij te doen.
    If you can’t read netherlands:
    I think it is a fun game but i don’t understand what to do. It’s very usefull to have an helpbutton with an kind of explanation about the game.

    2 / 5  door Explain Me · Versie: 2.5
    20/06/2018
  • 5 sterren ipv reclame

    Geen idee of het leuk is maar om zonder paginagrote reclame te spelen moet je 5 sterren geven

    5 / 5  door I79 · Versie: 1.0
    20/10/2017
  • 5 stars are bought not deserved

    When starting for the first time you immediately get the question "rate us 5 stars to remove adds". This explains the 400 5-star ratings and has nothing to do with the quality of the game.
    This should be forbidden by Apple.

    1 / 5  door Yerune · Versie: 1.0
    16/07/2017
  • Pure bagger

    Mensen geven blijkbaar massaal 5 sterren om de reclames te verwijderen. Trap er niet in. Spel is zeer matig, geen hulp of verdere uitleg. Na drie sleutels gevonden te hebben kom je niet meer verder. Punten waar je iets lijkt te moeten doen, werken niet. Na tien minuten heb ik deze zooi weer verwijderd.

    1 / 5  door Tehnextgen · Versie: 1.0
    15/07/2017
  • Progress not saved

    Enjoyed playing until I had to take a break. My progress was not saved so I had to start all over again, annoying. Please adjust this glitch for it is worth playing

    3 / 5  door Mama Xander · Versie: 1.0
    12/03/2017
  • Starts over again and again

    Tap that screen once where you shouldn't have and you can start over the whole game.
    No hints available.
    The game itself is okay.

    1 / 5  door Femke123 · Versie: 1.0
    29/01/2017
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie