oude pagination!1 Recensies: Brain Wars - AppWereld
Brain Wars

Brain Wars

van Translimit, Inc.
  • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Laatst bijgewerkt: 28-09-2018
  • Gratis! · iOS 8.0 + · 74.8 MB · Versie 1.0.52
  • Muah

    Leuk maar stom dat je tegen mensen moet die veel hoger zijn dan jij. Waardoor je punten naar beneden gaan

    3 / 5  door Kleiineiindoo · Versie: 1.0.43
    10/01/2017
  • Leuk, snel spelletje!

    Leuk, snel spelletje waar je echt beter in wordt naarmate je vordert. Jammer dat je steeds moet wachten op levens.

    4 / 5  door Rek · Versie: 1.0.43
    04/01/2017
  • Great brain teaser

    It's a great app, giving a competitive taste and improving your brain performance

    5 / 5  door Zuwiuke · Versie: 1.0.43
    24/05/2016
  • Great

    i think it's a great game to play and also to stimulate the brain. it's really fun! and i will definitely keep playing it for a long time xoxo penguin

    4 / 5  door Wordcrushlover · Versie: 1.0.43
    11/05/2016
  • HOMEWORK

    Always when I play this game and mom yells at me and tell me to do my homework I just reply "I AM DOING MY HOMEWORK" XD

    4 / 5  door Lilaisawesome · Versie: 1.0.42
    14/01/2016
  • Great app and competitive

    Nice app that keeps you motivated to keep on playing and really improving your overall achievement

    5 / 5  door Asso Safai · Versie: 1.0.39
    13/10/2015
  • Great!

    I absolutely love this app! It's challenging and at the same time so much fun to play!

    5 / 5  door Wendelyntje · Versie: 1.0.39
    08/09/2015
  • Nice Game!

    Length of 1 game is great and you are competing against others and the radar-skill-chart is also great

    5 / 5  door The I Phone Specialist · Versie: 1.0.39
    22/08/2015
  • Leuk spel

    Het is een leuk spel, alleen jammer dat je tegelijkertijd met je vrienden moet spelen.

    3 / 5  door Tasje183580327 · Versie: 1.0.29
    04/03/2015
  • Nice app

    Really cool app! Only thing that really annoys me is the commercial pop ups. They always appear right before you want to tap the screen.

    4 / 5  door K L M R S S · Versie: 1.0.24
    01/02/2015
  • Super spel

    Erg verslavend spelletje, loopt alleen erg vaak vast waardoor er een muntje van je profiel afgaat. De prijs voor muntjes is ook veel te hoog.

    4 / 5  door Myzzalive · Versie: 1.0.23
    15/01/2015
  • Crash

    Ik kan het spel niet openen. Als ik die app open, dan gaat die gelijk crashen! Ik hoop dat dit snel gefixt wordt! :(

    1 / 5  door Wordon Verslaafde · Versie: 1.0.21
    25/12/2014
  • Review

    I updated to the latest version of the game and it's not working! I cant open the app, it just shuts down automatically. What do I do?

    5 / 5  door Gozx · Versie: 1.0.21
    21/12/2014
  • Uitdagend spel

    Zeer verslavend alleen de functie met vrienden spelen werkt niet altijd even goed

    4 / 5  door Zomayra · Versie: 1.0.16
    31/01/2015
  • Impossible to log put from account

    Would have 4 stars, but once logged in it is impossible to log out. Even after removing the app and its data it still keeps you logged in. Not good.

    1 / 5  door Ro45677843 · Versie: 1.0.16
    18/11/2014
  • Keeps crashing while connecting to people

    Great addictive game, unfortunately lost 3 lives due to game crashing. Remaining 2 were spent playing against opponents who scored zero so probably their game crashed as well. Having trouble playing with friends too. Rating could be 5 if issues are fixed!

    3 / 5  door Jumi80s · Versie: 1.0.16
    24/11/2014
  • Crasht veel te vaak

    De app is erg leuk en ontzettend verslavend. Een groot nadeel is dat de app erg vaak crasht terwijl je bezig was met spelen. Dan verlies je een hartje en bovendien mis je de kans om hoger te komen: zonde dus!
    Verder is het erg fijn dat er geen overdreven nadruk ligt op het maken van aankopen binnen de app en er zijn ook geen reclames waar je eerst langs moet om te kunnen spelen.

    3 / 5  door Rubeen · Versie: 1.0.15
    08/11/2014
  • Verslavend leuk!

    Verschillende braingames om tegen anderen te spelen: superleuk. App sluit alleen af en toe zomaar af....

    4 / 5  door Atlanta75 · Versie: 1.0.15
    06/11/2014
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie