albelli fotoboek, fotokalender

albelli fotoboek, fotokalender

van AlbumPrinter B.V.
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 12-08-2019
 • Gratis! · iOS 11.0 + · 80.2 MB · Versie 4.7.0
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (104)
4.5
Alle versies (8.200)
4.5

albelli fotoboek, fotokalender van AlbumPrinter B.V. is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 11.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Maak fotoboeken, wanddecoratie, kalenders en fotoafdrukken onderweg in enkele minuten. Met de albelli app is het nog nooit zo makkelijk geweest om je mooiste momenten tot leven te brengen.

Met het eenvoudig te gebruiken fotoprogramma, maakt de albelli app het makkelijk om je foto's direct van je telefoon in huis te plaatsen. Kies foto's van je telefoon of haal ze direct van je social media account om fotoproducten mee te maken.

Tips om het beste uit de albelli app te halen
• Download foto's van je telefoon, Google foto's, Instagram, Facebook en Dropbox.
• Gebruik de automatisch vullen functie om je project in no time af te maken!
• Gebruik bijsnijden, in/uitzoomen, roteren en rasters om je foto's perfect te plaatsen.
• Verwissel foto's gemakkelijk van plaats. Druk op de foto, houdt hem vast en laat hem los op de plek waar je hem wilt plaatsen.
• Voeg tekst toe aan fotoboeken, kalenders, wanddecoratie en retro foto's. Wijzig het lettertype, de tekstkleur, de lettergrootte en de uitlijning.
• Mix & match verschillende kleuren op je kalender of in je fotoboek. Kies voor iedere pagina een andere kleur.
• Pas gemakkelijk dezelfde indeling toe op alle pagina's van het product.
• Maak je fotoproducten, terwijl de app ze automatisch opslaat.
• Bestel je foto creaties gemakkelijk via de app en geniet van onze snelle levering.

Fotoboeken
Kies uit liggende, vierkante, en staande fotoboeken, allemaal beschikbaar in 4 formaten. Kies daarna voor een harde of zachte kaft en verschillende foto-indelingen. Gebruik deze app om je eigen fotoboeken te maken voor verschillende gelegenheden, zodat je deze speciale momenten jarenlang kunt bewaren. Maak een trouwalbum van hoge kwaliteit met de exacte uitstraling die jij wilt. Een andere leuke optie is een baby fotoboek met babyfoto's als aandenken. Deel speciale momenten met familie en vrienden en beleef deze momenten weer even helemaal opnieuw dankzij je fotoalbum.

Wanddecoratie
Kies de perfecte foto wanddecoratie door de levensechte previews te bekijken en te kiezen uit vier verschillende materialen:
- Foto op canvas
- Foto op forex
- Foto op aluminium
- Foto op plexiglas
Heb je altijd al je eigen avonturen en speciale momenten als wanddecoratie aan de muur gewild? Decoreer je huis met je eigen wanddecoratie ontwerpen. Breng je wanddecoratie tot leven en geef je interieur een unieke look.

Fotokalenders
Gebruik onze foto app om een eigen fotokalender te maken. Kies uit A3, A4 of vierkant en bepaal hierna de beginmaand en kies uit 7 talen. In het winkelmandje kun je nog kiezen voor premium fotopapier en voor een matte of glanzende afwerking. Onze standaard foto kalenders hebben ook een extra matte optie.

Fotoafdrukken
Geniet van onze fotoservice. Onze fotoafdrukken zijn beschikbaar in 6 verschillende formaten en zijn perfect voor het afdrukken van al je favoriete kleine momenten. Kies uit vierkant, liggend en staand of ga voor retro foto's met een gekleurde rand als je iets extra speciaals wilt. Alle foto's kunnen worden voorzien van een witte rand en zijn beschikbaar met een matte of glanzende afwerking.

Fotobewerking
Gebruik deze app als fotobewerkprogramma terwijl je je eigen fotoboek maakt. Het bewerken van foto's is leuk en eenvoudig voor iedereen. Gebruik je eigen indeling en positionering. Met de geïntegreerde functies voor fotobewerking kun je nu zelf direct de foto's aanpassen. Begin direct met het bewerken van je foto's!

Fotocollages
Wil je een fotocollage maken? Gebruik dan onze foto editor om foto’s te combineren tot een mooie fotocollage. Je kunt kiezen tussen verschillende layouts. Combineer tot maar liefst negen verschillende foto’s op één wanddecoratie.

Reisfotoboeken
Maak een reisfotoboek met de albelli app. Verzamel je meest favoriete reis momenten en breng ze samen in een vakantiefotoboek. Tip: Je kunt een vakantieboek ook cadeau doen aan je ouders met Vaderdag of Moederdag.

Leg momenten vast nu ze nog vers in het geheugen liggen. Deel iets bijzonders. Download de app.

Informatie voor albelli fotoboek, fotokalender is het laatst vergeleken op 18 aug. om 06:08. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 4.7.0

Nieuwe producten nu beschikbaar! We hebben A3 fotokalenders en 21 posterformaten toegevoegd aan onze wanddecoratie collectie om je nog meer manieren te geven om je momenten opnieuw te beleven. Bovendien heeft onze app een nieuwe look, dus het is nu gemakkelijker om onze nieuwe producten te ontdekken en om al je opgeslagen projecten te vinden.

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • albelli fotoboek, fotokalender iPad app afbeelding 1
 • albelli fotoboek, fotokalender iPad app afbeelding 2
 • albelli fotoboek, fotokalender iPad app afbeelding 3
 • albelli fotoboek, fotokalender iPad app afbeelding 4
 • albelli fotoboek, fotokalender iPad app afbeelding 5
 • albelli fotoboek, fotokalender iPhone app afbeelding 1
 • albelli fotoboek, fotokalender iPhone app afbeelding 2
 • albelli fotoboek, fotokalender iPhone app afbeelding 3
 • albelli fotoboek, fotokalender iPhone app afbeelding 4
 • albelli fotoboek, fotokalender iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Foto en video, Lifestyle

Recensies

Werkt simpel

De app werkt makkelijk maar ik vind het jammer dat je er geen tekst bij kunt zetten naar eigen keuze. Alleen in een vast kader en die is erg groot. Het liefst wil ik bij elke foto een kort verslag of datum zetten en dat kan alleen wanneer ik een foto alleen per pagina doe.

3 / 5  door C Meij
29/07/2019
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie