a.s.r. Vitality

a.s.r. Vitality

van ASR Nederland N.V.
 • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 27-07-2020
 • Gratis! · iOS 12.0 + · 250 MB · Versie 1.10.2
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (359)
3
Alle versies (359)
3

a.s.r. Vitality van ASR Nederland N.V. is een iPhone app met iOS versie 12.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 12 jaar.

a.s.r. Vitality beloont bewegen.

Als je lid bent van a.s.r. Vitality heb je met deze app altijd alles bij de hand. Zo krijg je inzicht in je gezondheid, een persoonlijk bewegingsdoel en een beloning als je deze haalt! Beweeg je Intersport cadeaubon of gratis Etos product wekelijks bij elkaar. Selecteer je voucher in de app en haal je beloning op.

Kortom: word lid, download de app en word fitter en gezonder. Meld je aan via: www.asr.nl/vitality/lid-worden. Nog geen verzekering bij Ditzo of de Amersfoortse? Je hebt een jaar om een verzekering bij te sluiten.

■ Ken je gezondheid
Beantwoord vragen over je gezondheid en je levensstijl en ontdek wat jouw Vitality-leeftijd is. Of laat de a.s.r. Vitality Gezondheidcheck uitvoeren bij een van onze partners bij jou in de buurt.

■ Verbeter je gezondheid
Je verbetert je gezondheid door meer te bewegen en gezonder te leven. a.s.r. Vitality helpt je om gezonder en fitter te worden. Track je verbetering door een activity tracker te koppelen aan de app.

■ Word beloond
Elke week daagt de app je uit met een haalbaar weekdoel dat is afgestemd op jouw situatie. Haal je je weekdoel, dan word je beloond met leuke cadeaus. Zo kan je kiezen uit een cadeaubon van Intersport, een product van Etos of steun een goed doel. Koop je Fitbit of Apple Watch via de app en verdien maandelijks cashback. Jaarlijks belonen we je ook met cashback op je verzekeringspremie.

Je moet toestemming geven om de gegevens over je beweging te delen met a.s.r. Vitality. Je gegevens uit activitiy trackers als Apple Watch of Fitbit kunnen worden gedeeld en ook gegevens uit de Gezondheidapp voor iOS.
Lees de Algemene Voorwaarden op onze website.

Informatie voor a.s.r. Vitality is het laatst vergeleken op 28 sep. om 06:52. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Soms/Milde medische/behandelingsinformatie;
Soms/Mild alcohol-, tabaks- of drugsgebruik of referenties ernaar.

Nieuw in versie 1.10.2

- Defecten verholpen.

Schermafdrukken

 • a.s.r. Vitality iPhone app afbeelding 1
 • a.s.r. Vitality iPhone app afbeelding 2
 • a.s.r. Vitality iPhone app afbeelding 3
 • a.s.r. Vitality iPhone app afbeelding 4

Recensies

Leuk idee, uitvoering kan beter

App werkt in principe goed, echter heeft de app veel te veel verschillende wegen. Opties en menus zitten vaak op gekke plekken en als je iets zoekt is het vaak lastig te vinden (er zijn bijvoorbeeld meerdere menu's die "beloningen" heten, met verschillende inhoud) en de "kies je cadeau" webshop opent een webshop vanuit het scherm waar je een beloning kan kiezen (snap je het nog?). Misschien de gelaagdheid in de app sterk terugbrengen en duidelijkere wegen maken.

3 / 5  door Lebleu93
25/09/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • heartburn
  28/08/20 01:52 · Versie 1.10.2

  Het idee is goed: Je ontvangt punten voor lichamelijke activiteit en die punten kan je omzetten naar cadeaus, zoals Bol.com cadeaubonnen. Je betaalt 3,50 per maand en als je je doelen haalt (en dat is niet heel moeilijk) krijg je 20 euro per maand terug plus in twee jaar je Apple Watch of FitBit terugbetaald. De uitvoering van de app is, zoals hierboven al beschreven, bedroevend slecht: Start vaak niet op, zeer onoverzichtelijk en onlogisch, je beloning ophalen vereist een ingewikkelde zoektocht, die je maar niet kunt onthouden, grafische vormgeving hapert, links in de app werken niet en het synchroniseren met je Apple Watch is omslachtig. Ja, er is wel héél veel ruimte voor verbetering!

 • Stefan
  07/01/20 08:55 · Versie 1.4.0

  Het idee om punten te verdienen voor de workouts is prima.
  Alleen de uitvoering van deze app is echt slecht. Verwacht veel verbeteringen in de volgende update!

  Min:
  - Om je workouts te synchroniseren moet je swipen vanuit home > punten > koop Apple watch > koop Fitbit > Beheer tracker en apps.
  Voor iPhone gebruikers klik op Apple Gezondheid > Synchroniseer.
  Ik weet niet welke Ux designer/ team dit verzonnen heeft maar dit kan echt niet! Dit is de basis van je app, dat de workouts gesynchroniseerd zijn in de App.
  Plaats de synchronisatie knop meteen in 'Home' of nog beter in de achtergrond tijdens het inloggen.

  - Synchronisatie kan tot 2 dagen duren dit terwijl je de app alle toegang hebt gegeven om alle waarden uit te kunnen lezen in de Apple gezondheids app? M.a.w. de punten kunnen realtime worden weergegeven op basis van deze gegevens. 2 Dagen is echt niet meer van deze tijd en niet te verkopen aan de gebruiker.

  Hoop echt op verbetering in de volgende update!

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie