a.s.r. Vitality

a.s.r. Vitality

van ASR Nederland N.V.
 • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 29-05-2020
 • Gratis! · iOS 10.1 + · 330 MB · Versie 1.9.0
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (276)
3
Alle versies (276)
3

a.s.r. Vitality van ASR Nederland N.V. is een iPhone app met iOS versie 10.1 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 12 jaar.

a.s.r. Vitality beloont bewegen.

Als je lid bent van a.s.r. Vitality heb je met deze app altijd alles bij de hand. Zo krijg je inzicht in je gezondheid, een persoonlijk bewegingsdoel en een beloning als je deze haalt! Beweeg je Intersport cadeaubon of gratis Etos product wekelijks bij elkaar. Selecteer je voucher in de app en haal je beloning op.

Kortom: word lid, download de app en word fitter en gezonder. Meld je aan via: www.asr.nl/vitality/lid-worden. Nog geen verzekering bij Ditzo of de Amersfoortse? Je hebt een jaar om een verzekering bij te sluiten.

■ Ken je gezondheid
Beantwoord vragen over je gezondheid en je levensstijl en ontdek wat jouw Vitality-leeftijd is. Of laat de a.s.r. Vitality Gezondheidcheck uitvoeren bij een van onze partners bij jou in de buurt.

■ Verbeter je gezondheid
Je verbetert je gezondheid door meer te bewegen en gezonder te leven. a.s.r. Vitality helpt je om gezonder en fitter te worden. Track je verbetering door een activity tracker te koppelen aan de app.

■ Word beloond
Elke week daagt de app je uit met een haalbaar weekdoel dat is afgestemd op jouw situatie. Haal je je weekdoel, dan word je beloond met leuke cadeaus. Zo kan je kiezen uit een cadeaubon van Intersport, een product van Etos of steun een goed doel. Koop je Fitbit of Apple Watch via de app en verdien maandelijks cashback. Jaarlijks belonen we je ook met cashback op je verzekeringspremie.

Je moet toestemming geven om de gegevens over je beweging te delen met a.s.r. Vitality. Je gegevens uit activitiy trackers als Apple Watch of Fitbit kunnen worden gedeeld en ook gegevens uit de Gezondheidapp voor iOS.
Lees de Algemene Voorwaarden op onze website.

Informatie voor a.s.r. Vitality is het laatst vergeleken op 31 mei om 06:59. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Soms/Mild alcohol-, tabaks- of drugsgebruik of referenties ernaar;
Soms/Milde medische/behandelingsinformatie.

Nieuw in versie 1.9.0

- Vertaling bijwerken.
- Aanmeldingen scherm updates.

Schermafdrukken

 • a.s.r. Vitality iPhone app afbeelding 1
 • a.s.r. Vitality iPhone app afbeelding 2
 • a.s.r. Vitality iPhone app afbeelding 3
 • a.s.r. Vitality iPhone app afbeelding 4

Recensies

Goed doel; waardeloze app

Om te beginnen; waarom blijf je niet ingelogd?! En als je dan moet inloggen staat je wachtwoord niet “vooringevuld”. Ik moet daar voor “face unclocken” en dan 4 keer klikken.
Ik doe met heel veel energie en zin de wekelijkse workouts maar dat is niet dankzij de app. Punten toekennen duurt lang, eigenlijk is alles in de app langsgaan. Waarom moet ik 5 keer klikken/swipen om m’n Apple Watch te syncen? Dat moet in het overzicht scherm voorop staan.

Wellicht bij een volgende versie de meest gebruikte functies uit de app makkelijker en sneller op de overzichtspagina laten zien? Als ontwerper heb ik er wel ideeen over! Ik hoor het graag als er input nodig is.

2 / 5  door Giel04
15/05/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Stefan
  07/01/20 08:55 · Versie 1.4.0

  Het idee om punten te verdienen voor de workouts is prima.
  Alleen de uitvoering van deze app is echt slecht. Verwacht veel verbeteringen in de volgende update!

  Min:
  - Om je workouts te synchroniseren moet je swipen vanuit home > punten > koop Apple watch > koop Fitbit > Beheer tracker en apps.
  Voor iPhone gebruikers klik op Apple Gezondheid > Synchroniseer.
  Ik weet niet welke Ux designer/ team dit verzonnen heeft maar dit kan echt niet! Dit is de basis van je app, dat de workouts gesynchroniseerd zijn in de App.
  Plaats de synchronisatie knop meteen in 'Home' of nog beter in de achtergrond tijdens het inloggen.

  - Synchronisatie kan tot 2 dagen duren dit terwijl je de app alle toegang hebt gegeven om alle waarden uit te kunnen lezen in de Apple gezondheids app? M.a.w. de punten kunnen realtime worden weergegeven op basis van deze gegevens. 2 Dagen is echt niet meer van deze tijd en niet te verkopen aan de gebruiker.

  Hoop echt op verbetering in de volgende update!

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie