Toca Hair Salon 4

Toca Hair Salon 4

van Toca Boca AB
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 09-07-2020
 • Gratis! · iOS 10.0 + · 442 MB · Versie 1.5.0
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (43)
4
Alle versies (43)
4

Toca Hair Salon 4 van Toca Boca AB is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 10.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Welkom bij Toca Hair Salon 4 – Leef je uit in de salon en maak de mooiste looks! Kies een personage en geef hem of haar het uiterlijk van je dromen, of ontdek wat je allemaal kunt doen met de tools. Laat je van je creatieve kant zien met make-up, schmink, kappersspullen en nog veel meer!

Toca Hair Salon 4 is gratis te downloaden en bevat een complete kappershoek, stylinghoek, wasbak en fotostudio. In de winkel van de app vind je de make-uptafel en een heleboel uitbreidingspakketten met kleding, accessoires en stickers. Er komt voortdurend leuke nieuwe content beschikbaar, dus neem regelmatig een kijkje!

KAPPERSHOEK
Hier kun je al het haar op het hoofd van je personage knippen en scheren, en het zelfs laten groeien! Kies je voor krullen, steil haar of iets anders? Je vindt hier ook kleurrijke flesjes om het haar in alle kleuren van de regenboog te verven. Wat zal je personage van je creatie vinden?

MAKE-UPTAFEL
Breid je salon uit door de make-uptafel te kopen! Hier vind je allerlei soorten make-up in alle denkbare kleuren. Gebruik mascara voor weelderige wimpers en ga aan de slag met eyeliner, oogschaduw en blush! Of gebruik schmink om je personage een heel ander gezicht te geven. Wat maak jij ervan?

STYLINGHOEK
Kies uit meer dan 100 stijlen om je nieuwe look compleet te maken! Geef je personage een andere outfit, gebruik stickers en maak het plaatje helemaal af met accessoires als een bril en een hoed.

FOTOSTUDIO
Kies een achtergrond, laat je personage poseren en maak een foto! Je kunt zelfs foto's van je personage opslaan in een fotoboek en hem of haar later opnieuw stylen.

WASBAK
Was, droog en föhn het haar van je personage. De make-up of schmink loopt in straaltjes van zijn of haar gezicht!

OVER TOCA BOCA
Toca Boca is een bekroonde gamestudio die digitale spellen voor kinderen ontwikkelt. Wij vinden dat je de wereld het beste kunt ontdekken door te spelen en plezier te maken. Daarom ontwikkelen we digitale spellen en games die de fantasie prikkelen en die je samen met je kinderen kunt spelen. En dat allemaal in een veilige omgeving, zonder reclame van derden.

PRIVACYBELEID
Alle producten van Toca Boca voldoen aan de Amerikaanse COPPA-wet, die de privacy van kinderen onder de dertien jaar op internet beschermt. Wij nemen privacy heel serieus. Lees ons privacybeleid voor meer informatie: https://tocaboca.com/privacy

Informatie voor Toca Hair Salon 4 is het laatst vergeleken op 12 jul. om 09:23. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 1.5.0

- Spiksplinternieuwe gratis personages
- Nieuwe gratis kleding
- Nieuw in de winkel
- Je kunt nu inhoudsbundels kopen in de winke
- Nieuwe manieren om nieuwe inhoud toe te voegen aan je salon
- Algemene verbeteringen in gameplay en stabiliteit

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Toca Hair Salon 4 iPad app afbeelding 1
 • Toca Hair Salon 4 iPad app afbeelding 2
 • Toca Hair Salon 4 iPad app afbeelding 3
 • Toca Hair Salon 4 iPad app afbeelding 4
 • Toca Hair Salon 4 iPad app afbeelding 5
 • Toca Hair Salon 4 iPad app afbeelding 6
 • Toca Hair Salon 4 iPhone app afbeelding 1
 • Toca Hair Salon 4 iPhone app afbeelding 2
 • Toca Hair Salon 4 iPhone app afbeelding 3
 • Toca Hair Salon 4 iPhone app afbeelding 4
 • Toca Hair Salon 4 iPhone app afbeelding 5
 • Toca Hair Salon 4 iPhone app afbeelding 6
Categorieën: Amusement, Onderwijs

Recensies

Super leuke app

Het is echt een super leuke app en heel grappig om te doen alleen vind ik het wel jammer dat de make up niet gratis is anders zou het een 5 zijn :)

4 / 5  door Sofieoos
21/06/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie