The Simpsons™: Tapped Out

The Simpsons™: Tapped Out

van Electronic Arts
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 11-09-2019
 • Gratis! · iOS 7.0 + · 82.4 MB · Versie 4.39.5
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (97)
4.5
Alle versies (12.705)
4.5

The Simpsons™: Tapped Out van Electronic Arts is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 7.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 12 jaar.

DIT SPEL IS LEVENSVERPESTEND LEUK!
Van de schrijvers van The Simpsons: speel een stedenbouwspel dat je in staat stelt om je eigen versie van Springfield te creëren. Wanneer Homer per ongeluk een kernsmelting veroorzaakt, is het jouw taak om zijn troep op te ruimen.... eh, om hem te helpen alles te herbouwen!
Verzamel je favoriete personages
Help Homer te herenigen met zijn geliefden, Marge, Lisa, Maggie (en soms zelfs Bart). En zijn minder geliefden, zoals Ned Flanders. Vul Springfield met jouw favoriete personages, van barbezoekers (Barney Gumble) tot wijsneuzen (Dikke Tony). Voeg toe wie je wil, wij oordelen niet! Geef je personages een chique uitstraling met outfits zoals Bart de Waaghals en Lisa de hagedissenkoningin. En herleef scènes uit je favoriete afleveringen van The Simpsons!
Neem de leiding over jouw Springfield
Heb je geen controle over je eigen leven? Nu kan je in ieder geval de controle nemen over het leven van de inwoners van Springfield! Laat Apu belachelijk lang werken in de Kwik-E-Mart, laat Moe illegale dieren naar binnen smokkelen, of laat Homer de hele dag aan het zwembad liggen... dat laatste klinkt zo slecht nog niet.
Bouw je eigen Springfield
Vind je dat Homer het verdient om naast de kroeg van Moe te wonen? Of denk je dat de monorail nog wel een paar scherpe bochten kan verdragen? Of dat Krustyland 40% extra geweld en 40% minder gezondheidsinspecties nodig heeft? Dat kan je nu allemaal zelf regelen in je eigen Springfield! Bouw je stad uit tot aan de kust, stimuleer de bedrijvigheid met de prestigieuze winkels van Springfield Heights en geniet van het mooie uitzicht. En dit alles met slechts een paar tikken.

Ervaar unieke verhalen van de Simpsons
Bekijk exclusieve geanimeerde scènes en nieuwe hilarische verhalen van de schrijvers van The Simpsons. Je weet dat ze goed zijn, want ze schrijven voor The Simpsons! The Simpsons: Springfield is zó goed dat het je leven verpest!
Er is altijd wel iets nieuws voor je favoriete stad
Springfield staat dan misschien wel continu op het punt om vernietigd te worden, maar je hoeft je tenminste nooit te vervelen! Hou je leven spannend met monsterinvasies, op hol geslagen superhelden of de chaos van een van de "geweldige" ideeën van Homer. Er is altijd wel iets om op te tikken.

Vereist acceptatie van het privacy- en cookiebeleid en de gebruikersovereenkomst van EA.

Informatie voor The Simpsons™: Tapped Out is het laatst vergeleken op 19 okt. om 21:28. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Soms/Milde horror-/angstthema’s;
Soms/Milde simulatie van het gokken;
Soms/Mild alcohol-, tabaks- of drugsgebruik of referenties ernaar;
Soms/Mild grof taalgebruik of grove humor;
Soms/Mild animatiegeweld of fictief geweld.

Nieuw in versie 4.39.5

Leeftijd is misschien maar een getal, maar getallen zijn best belangrijk. Iedereen is erg blij om weer normaal te zijn. Dus laat die baby's achter (meestal geen goed advies) en bereid je voor op het volgende Simpsons-avontuur! Wordt het een feestdag of een vijandelijke confrontatie? Misschien komt het orakel van Springfield uit haar grot om het ons te vertellen! Tenzij haar schaduw haar afleidt. Hmm, ben ik legendes door elkaar aan het halen? Hoe dan ook, er komt binnenkort meer Springfield!

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • The Simpsons™: Tapped Out iPad app afbeelding 1
 • The Simpsons™: Tapped Out iPad app afbeelding 2
 • The Simpsons™: Tapped Out iPad app afbeelding 3
 • The Simpsons™: Tapped Out iPad app afbeelding 4
 • The Simpsons™: Tapped Out iPad app afbeelding 5
 • The Simpsons™: Tapped Out iPhone app afbeelding 1
 • The Simpsons™: Tapped Out iPhone app afbeelding 2
 • The Simpsons™: Tapped Out iPhone app afbeelding 3
 • The Simpsons™: Tapped Out iPhone app afbeelding 4
 • The Simpsons™: Tapped Out iPhone app afbeelding 5

Recensies

Erg leuk spel

Erg leuk spel
helaas loopt de nieuwe uitdaging niet zo soepel heb nu baby Lisa en maar gaat niet steeds gelijk door naar volgende fase van de uitdaging
Zoals met andere uitdagingen gewent ben

4 / 5  door Bunnydigger
26/08/2019
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • WIL GRAAG BUREN
  WIL GRAAG BUREN
  07/04/15 21:24 · Versie 4.13.5

  WIL GRAAG MEER BUREN EN KOM DAGELIJKS ONLINE IK CHECK ALTIJD IEDEREEN ZIJN STAD
  ADD: nickderijke

 • WIL GRAAG BUREN
  WIL GRAAG BUREN
  07/04/15 21:22 · Versie 4.13.5

  Mooi

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie