The Simpsons™: Tapped Out 12+

Life-Ruiningly Fun

Electronic Arts

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Schermafbeeldingen

Beschrijving

DIT SPEL IS LEVENSVERPESTEND LEUK!
Van de schrijvers van The Simpsons: speel een stedenbouwspel dat je in staat stelt om je eigen versie van Springfield te creëren. Wanneer Homer per ongeluk een kernsmelting veroorzaakt, is het jouw taak om zijn troep op te ruimen.... eh, om hem te helpen alles te herbouwen!

Verzamel je favoriete personages
Help Homer te herenigen met zijn geliefden, Marge, Lisa, Maggie (en soms zelfs Bart). En zijn minder geliefden, zoals Ned Flanders. Vul Springfield met jouw favoriete personages, van barbezoekers (Barney Gumble) tot wijsneuzen (Dikke Tony). Voeg toe wie je wil, wij oordelen niet! Geef je personages een chique uitstraling met outfits zoals Bart de Waaghals en Lisa de hagedissenkoningin. En herleef scènes uit je favoriete afleveringen van The Simpsons!

Neem de leiding over jouw Springfield
Heb je geen controle over je eigen leven? Nu kan je in ieder geval de controle nemen over het leven van de inwoners van Springfield! Laat Apu belachelijk lang werken in de Kwik-E-Mart, laat Moe illegale dieren naar binnen smokkelen, of laat Homer de hele dag aan het zwembad liggen... dat laatste klinkt zo slecht nog niet.

Bouw je eigen Springfield
Vind je dat Homer het verdient om naast de kroeg van Moe te wonen? Of denk je dat de monorail nog wel een paar scherpe bochten kan verdragen? Of dat Krustyland 40% extra geweld en 40% minder gezondheidsinspecties nodig heeft? Dat kan je nu allemaal zelf regelen in je eigen Springfield! Bouw je stad uit tot aan de kust, stimuleer de bedrijvigheid met de prestigieuze winkels van Springfield Heights en geniet van het mooie uitzicht. En dit alles met slechts een paar tikken.

Ervaar unieke verhalen van de Simpsons
Bekijk exclusieve geanimeerde scènes en nieuwe hilarische verhalen van de schrijvers van The Simpsons. Je weet dat ze goed zijn, want ze schrijven voor The Simpsons! The Simpsons: Springfield is zó goed dat het je leven verpest!

Er is altijd wel iets nieuws voor je favoriete stad
Springfield staat dan misschien wel continu op het punt om vernietigd te worden, maar je hoeft je tenminste nooit te vervelen! Hou je leven spannend met monsterinvasies, op hol geslagen superhelden of de chaos van een van de "geweldige" ideeën van Homer. Er is altijd wel iets om op te tikken.

Vereist acceptatie van het privacy- en cookiebeleid en de gebruikersovereenkomst van EA.

Nieuw

Versie 4.66.5

Nadat hij Moe tegenkomt op een liefdadigheidsveiling besluit meneer Burns dat de sarcastische barman een fantastische protegé zou zijn, en nodigt hem uit om tijd door te brengen in zijn landhuis. Moe heeft zo zijn twijfels, maar zo hoeft hij even niet in zijn bar te zijn, dus waarom niet? Maar het glamoureuze leven van de elite blijkt een beetje gekker te zijn dan hij had verwacht. Wat gebeurt er écht in het landhuis van meneer Burns? Wij zijn net zo bezorgd als Moe zou moeten zijn.

Beoordelingen en recensies

4,6 van 5
4,7K beoordelingen

4,7K beoordelingen

Blajsg ,

Please verder uitzoomen

Functie voor verder uitzoomen zou echt fijn zijn

mariawolters ,

Add me

add me on the game: mariaxbieber

Hehe75 ,

Slechter

Super irritent dat ik sinds de laatste update elke keer bij het starten met spelen alles opnieuw moet doenloaden en elke mijn leeftijd en alles moet 8nvulldn! Super irritant! Die hier wat aan!

App-privacy

De ontwikkelaar, Electronic Arts, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

  • Aankopen
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Overige gegevens

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Aankopen
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek
  • Overige gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

De Sims™ FreePlay
Games
Real Racing 3
Games
EA SPORTS FC™ Mobile Voetbal
Games
SimCity BuildIt
Games
EA SPORTS FC™ 24 Companion
Games
TSM
Games

Suggesties voor jou

Family Guy The Quest for Stuff
Games
Ice Age: Dorp
Games
Neopolis
Games
Empire City: Civilization Dawn
Games
BitLife Español
Games
My Candy Love - Otome game
Games