Stop Heling

Stop Heling

van Nationale Politie
  • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Laatst bijgewerkt: 21-11-2019
  • Gratis! · iOS 11.0 + · 85.1 MB · Versie 2.0.5
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (16)
3.5
Alle versies (16)
3.5

Stop Heling van Nationale Politie is een iPhone app met iOS versie 11.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Met de Stop Heling app kunt u serienummers van elk product controleren of het gestolen is of niet. De app zoekt uit of het product als gestolen geregistreerd staat in de database van de Nederlandse politie. Let wel: een product dat niet is geregistreerd kan alsnog gestolen zijn! Soms is er geen aangifte gedaan of is de aangifte nog niet verwerkt.

De Stop Heling app kan kentekens en een groot deel van de serienummers automatisch inscannen. Tevens biedt de app de mogelijkheid om uw eigen spullen inclusief serienummer en foto op te slaan. Erg handig voor de verzekering of een eventuele aangifte.

Het is u dus aan te raden om eenmaal door uw huis heen te lopen en al uw eigendommen te registreren. Deze informatie blijft op uw toestel staan en wordt niet opgeslagen door de politie. Wel biedt de app de mogelijkheid om de lijst met uw eigendommen naar uw e-mailadres te sturen.

Het kopen van gestolen goederen is heling en dat is strafbaar. Wie gestolen spullen koopt, stuurt de inbrekers op pad. Bij het kopen van tweedehands spullen is het dan ook belangrijk om alert te blijven.

Let wel: een product dat niet is geregistreerd kan alsnog gestolen zijn (de database gaat overigens niet verder terug dan 1 januari 2010). Bij het kopen van tweedehands spullen is het dan ook belangrijk om alert te blijven.
Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is het dat meestal ook!

Informatie voor Stop Heling is het laatst vergeleken op 2 jul. om 06:33. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 2.0.5

Bug opgelost waardoor je geen serienummers kon opzoeken.

Schermafdrukken

  • Stop Heling iPhone app afbeelding 1
  • Stop Heling iPhone app afbeelding 2
  • Stop Heling iPhone app afbeelding 3
Categorieën: Lifestyle, Diensten

Recensies

Goed idee, verbetering nog mogelijk

Het idee achter deze app is prima, helaas is de uitwerking (nog) niet perfect. Op een iPhone 5s werkt de scanner, maar op een iPad Pro 9.7 niet. De flitser kan op die iPad wel aan en uit worden gezet. Ook vind ik het jammer dat er geen iPad app is.

2 / 5  door Youckle
02/02/2018
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie