RitMeter

RitMeter

van Simoso
  • iPhone app: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
  • Laatst bijgewerkt: 16-11-2018
  • Gratis! · iOS 8.0 + · 16.2 MB · Versie 2.3.24
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (3)
3.5
Alle versies (145)
3.5

RitMeter van Simoso is een iPhone app met iOS versie 8.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Met RitMeter registreer je snel en makkelijk je kilometers voor de belasting of om te declareren. RitMeter is gebruikersvriendelijk en compleet. Adressen, kilometerstanden en route worden voor je bijgehouden. Uw administratie is altijd compleet doordat RitMeter uw riten regelmatig rapporteert. Wekelijks en maandelijks ontvangt u een complete rapportage zodat u altijd uw informatie op orde heeft.

Probeer RitMeter en de rapportage voor de eerste zes weken volledig gratis, daarna betaalt u slechts een paar euro per maand voor RitMeter Pro. Naast RitMeter Pro hebben wij ook de RitMeter Enterprise voor bedrijven. RitMeter Enterprise is uniek omdat deze app het mogelijk maakt om auto’s te delen.

RitMeter – Kilometerregistratie

RitMeter is een app waarmee je kilometers registreert met behulp van GPS. Je kunt daarbij kiezen voor een doorlopende registratie t.b.v. van de belastingdienst of een losse rittenregistratie t.b.v. declaraties. De werkwijze van de app is zeer gebruikersvriendelijk waarbij start en stop van een rit de belangrijkste handelingen zijn. De rest van de informatie zoals adressen, gereden route, afstand en kilometerstand worden allemaal door de app afgehandeld. RitMeter maakt het makkelijk en compleet.

RitMeter Pro – Uw administratie compleet

RitMeter gaat een stap verder dan de meeste andere kilometerregistratie programma’s. Wij ontzorgen jou volledig, niet alleen met een kilometerregistratie maar ook met een wekelijkse en maandelijkse rapportage van de verreden kilometers. De rapportage wordt toegestuurd naar jouw e-mail adres. Deze betaalde service zorgt ervoor dat je iedere week en maand de rapportage ontvangt en deze dus niet kunt vergeten. Deze service, die slechts een paar euro per maand kost, zorgt voor een complete administratie zonder zorgen.

Om kennis te maken met de gemakken van de RitMeter rapportage is de rapportage de eerste zes weken gratis.

RitMeter Server – Altijd een back-up

De RitMeter server zorgt voor rapportage en voor een volledige back-up van de gegevens van de kilometerregistratie. Bij het verliezen van jouw telefoon, raak jij niet jouw gegevens kwijt. Op deze server beschik jij over een eigen inlogpagina en is de kilometer registratie op elk moment in te zien. (http://www.ritmeter.nl)

RitMeter Enterprise – Voor bedrijven

RitMeter Enterprise biedt een unieke service namelijk het delen van auto’s tussen de verschillende mensen binnen het bedrijf of het team. De auto’s in de “pool” worden gesynchroniseerd met de RitMeter app naar de verschillende gebruikers. Ieder lid van het team kan daardoor een auto pakken en vervolgens beginnen met registreren. RitMeter doet de rest en zorgt voor een sluitende registratie.

De RitMeter Enterprise Service gaat nog verder. Wij bieden ook de mogelijkheid voor bedrijven om de kilometers van hun medewerkers maandelijks gerapporteerd te krijgen. Bij deze service worden de te declareren kilometers van de medewerkers getotaliseerd aangeboden aan het bedrijf zodat zij in één keer ingelezen en verwerkt kunnen worden. Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

RitMeter - GPS en Multitasking

RitMeter maakt gebruik van de GPS in uw telefoon, als u een rit heeft gestart zal de GPS ook actief blijven op de achtergrond als u RitMeter verlaat of een telefoongesprek ontvangt. Door slim gebruik te maken van de GPS beperken we het batterij verbruik. Het continue gebruiken van de GPS op de achtergrond kan het batterij verbruik verhogen. Wij adviseren dan ook om uw mobiele telefoon standaard op te laden in de auto.

RitMeter, leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker.

Informatie voor RitMeter is het laatst vergeleken op 19 dec. om 11:39. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 2.3.24

- Maatwerk voor RitMeter bedrijfsaccounts
- Mogelijkheid voor verplichte rit type keuze
Wanneer standaard rit type "Geen" wordt gekozen kan de rit pas gestart worden nadat er een rit type is gekozen, dit is een handige functie wanneer je zeker wilt zijn dat het juiste rit type geselecteerd wordt ieder rit, wanneer je vooral zakelijk rijdt blijft het uiteraard het meest handige om deze instelling op "Zakelijk" te laten staan.

Bent u tevreden over onze APP en service, dan zouden wij het zeer op prijs stellen als u een recensie over RitMeter kunt achterlaten.

Schermafdrukken

  • RitMeter iPhone app afbeelding 1
  • RitMeter iPhone app afbeelding 2
  • RitMeter iPhone app afbeelding 3
  • RitMeter iPhone app afbeelding 4
  • RitMeter iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Zakelijk, Reizen

Recensies

Vreet batterij

Sinds de laatste update slurpt de app de batterij van Mn telefoon leeg! Gebruikte de app voorheen met veel plezier

2 / 5  door Roytje
06/11/2018
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie