Leer Frans – Mondly

Leer Frans – Mondly

van ATi Studios
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 13-11-2018
 • Gratis! · iOS 10.0 + · 90.8 MB · Versie 7.1.13
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (574)
4.5
Alle versies (574)
4.5

Leer Frans – Mondly van ATi Studios is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 10.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Leer Frans met gratis lessen elke dag. Mondly doet u kennismaken met de Franse taal op een snelle en effectieve manier. In slechts enkele minuten, kunt u de meest belangrijke Franse woorden onthouden, zinnen vormen, Franse zinnen leren en deelnemen aan Franse gesprekken. Onze leuke Franse lessen verbeteren uw woordenschat, grammatica en uitspraak beter dan enkel andere methode voor het leren van een nieuwe taal. Bent u een beginner of een reeds ervaren spreker van de Franse taal? Een reiziger of professional met een druk schema? Deze applicatie is zeer geschikt, want ze past zich aan uw noden aan. Verken taaloefeningen voor lezen, luisteren, schrijven en spreken, uitgebreid met een woordenboek, werkwoordvervoeger en modern spraakherkenningssysteem – het is net alsof u uw eigen Franse leraar in uw binnenzak heeft.
Download de app voor het leren van een nieuwe taal vandaag en geniet van de voordelen van een nieuwe taal voor de rest van uw leven.

De geheimen van een nieuwe taal leren
Herinnert u zich de Franse lessen in school? U begint met honderden basiswoorden en uitdrukkingen, gevolgd door een groot aantal Franse grammaticalessen. Aan het einde van het semester, was het moeilijk om een volledige zin te vertalen, zelfs “Hallo” in de Franse taal bleek wat moeilijk. Dit is de traditionele manier voor het leren van een nieuwe taal. Mondly heeft een andere aanpak, die helemaal anders is dan de alledaagse taalcursus.

Dit is hoe de toekomst van taalcursussen eruitziet
De applicatie start met een gemakkelijk gesprek tussen twee personen. U begint snel kernwoorden te onthouden, en kunt hen gebruiken voor het vormen van zinnen en vragen, en aan het eind van de 45-minuut lange module, bent u in staat om zelf een gesprek te voeren. Het is een effectieve manier voor het leren van Franse zinnen. Moderne spraakherkenning en herhalende algoritmen maken de applicatie zeer doeltreffend voor het leren van nieuwe talen.

Hier zijn de belangrijkste redenen om Mondly te kiezen als uw leraar Frans:
Heldere audio en professionele stemacteurs. Leer de juiste Franse uitspraak door gesprekken uitgevoerd door stemacteurs in hun moedertaal.

Moderne spraakherkenningstechnologie. Mondly weet precies hoe te luisteren naar uw Franse woorden en zinnen. U krijgt alleen positieve feedback wanneer u Frans op de correcte manier uitspreekt. Dit zal uw uitspraak verbeteren.

Handige zinnen voor echte situaties. Het leren van honderden woorden is niet de best manier om Frans te leren. Mondly geeft u een Franse woordenschat met kernwoorden en zinnen. De applicatie verdeelt het leerproces in korte lessen en plaatst ze rond een centraal thema.

Werkwoordvervoegingen. Als u meer wilt leren tijdens deze cursus, druk op de Franse woorden en krijg de volledige vervoeging van het woord op uw scherm, inclusief de vertaling. Het is sneller en beter dan een woordenboek.

Voor u het weet, aan het einde van deze Franse lessen, kent u de meest nuttige 5000 woorden en zinnen, waarmee u snel een nieuwe taal kunt leren.

------------------------------

LET OP!

Je hebt een abonnement nodig om toegang te krijgen tot het lesmateriaal van de taal van jouw keuze.
- Abonnement van 1 maand voor 9,99 €
- Abonnement van 12 maanden voor 47,99 €

Elk abonnement wordt automatisch verlengd tenzij de automatische verlenging ten laatste 24 uur voor het einde van de betaalperiode wordt opgezegd. Een abonnement via uw iTunes account wordt standaard automatisch hernieuwd voor dezelfde prijs. Deze automatische hernieuwing kan tenminste 24 uur voor het aflopen van de abonnementsperiode worden stopgezet. Je kunt je abonnementsinstellingen wijzigen in je iTunes Account Settings. Na het opzeggen van je abonnement heb je tot het einde van de contractperiode nog volledige toegang tot de cursussen en features van de app.

Privacybeleid: www.mondly.com/privacy
Gebruiksvoorwaarden: www.mondly.com/terms

------------------------------

BEZOEK ONS: mondly.com
VIND ONS LEUK: facebook.com/mondlylanguages

Informatie voor Leer Frans – Mondly is het laatst vergeleken op 2 jun. om 22:52. Downloads verlopen via iTunes, bekijk daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Nieuw in versie 7.1.13

We hebben een nieuwe module met vijf speciale cursussen voor professionals gecreëerd, die zijn samengesteld uit meer dan 100 nieuwe lessen voor Restaurantpersoneel, Hotelreceptionisten, Winkelassistenten, Stewardessen, Gezondheidswerkers, beschikbaar in 33 talen. Deze nieuwe cursussen zijn aangepast aan de huidige tijd om betere kansen te creëren op de arbeidsmarkt en hopelijk de taalbarrière te doorbreken en meer begrip tussen mensen te kweken.

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • Leer Frans – Mondly iPad app afbeelding 1
 • Leer Frans – Mondly iPad app afbeelding 2
 • Leer Frans – Mondly iPad app afbeelding 3
 • Leer Frans – Mondly iPad app afbeelding 4
 • Leer Frans – Mondly iPad app afbeelding 5
 • Leer Frans – Mondly iPhone app afbeelding 1
 • Leer Frans – Mondly iPhone app afbeelding 2
 • Leer Frans – Mondly iPhone app afbeelding 3
 • Leer Frans – Mondly iPhone app afbeelding 4
 • Leer Frans – Mondly iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Onderwijs, Reizen

Recensies

Abonnement reclame

Het is het handigst als je een abonnement hebt want dan heb je niet de hele tijd van ‘neem nu een abonnement voor maar €?’ En je kan dan veel meer leren en als je een abonnement hebt dan moet het voor een jaar of een maand.

4 / 5  door Anoek
10/04/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • Cor van Os
  Cor van Os
  28/11/19 17:01 · Versie 7.1.13

  Ik volg de lessen al een tijdje maar mijn vrouw wil op haar iPad ook frans leren. Dat moet toch mogelijk zijn?

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie