June's Journey

June's Journey

van wooga
 • Universeel: Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch
 • Laatst bijgewerkt: 15-01-2020
 • Gratis! · iOS 9.0 + · 285 MB · Versie 1.53.3
iTunes Klantwaardering
Huidige versie (58)
4.5
Alle versies (11.332)
4.5

June's Journey van wooga is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 9.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 9 jaar.

Een zoek-en-vind-spel voor iedereen die van verhalen houdt

Ontdek June’s Journey, het gloednieuwe zoek-en-vind-spel van de makers van Pearl’s Peril. Ga op zoek naar verborgen aanwijzingen en los fascinerende puzzels op adembenemende locaties op. Dring stap voor stap door tot de kern van een mysterie!
Er wachten je talloze verrassingen, oogverblindende en met de hand getekende locaties, en een keur aan wereldwijze personages in een verhaal dat je meevoert over heel de wereld. Van het New York van de jaren 20 tot de elegante straten van Parijs en verder: dit is een verhaal zoals je nog nooit hebt ervaren.
Met elk nieuw hoofdstuk raak je nauwer betrokken bij aangrijpende mysteries en zinderende ontwikkelingen in een verhaal waarin je rond de wereld reist.
Gun jezelf een adempauze in het drukke leven van alledag en duik in een mysteriespel dat zijn weerga niet kent.

*MYSTERIE, AVONTUUR EN MEER!*
VAN DE MAKERS VAN PEARL’S PERIL – Het vervolg op het megapopulaire zoek-en-vind-spel dat door meer dan 90 miljoen fans wordt gespeeld.
BOEIENDE PUZZELS – Locaties met verborgen voorwerpen, legpuzzels en heel veel spannende speltypen. Welk speltype speel jij het liefst?
STOERE VROUWEN – Maak kennis met June, een dappere avonturierster in een mysteriespel om van te houden.
REIS DE WERELD ROND – Ontdek een aantal van de mooiste plekken ter wereld, stuk voor stuk met de hand getekend en met veel aandacht voor jaren 20-details.
GLOEDNIEUWE AFLEVERINGEN – Kijk reikhalzend uit naar een nieuw mysterie in elk nieuw hoofdstuk, net als bij je favoriete tv-serie.
ENORME CAST – Maak kennis met alle kleurrijke en unieke personages in June’s Journey, maar vertrouw niet iedereen!
Na de mysterieuze moord op haar zus neemt June de zorg op zich voor haar ouderloze nichtje. Samen raken zij betrokken bij een reeks mysteries die bloedstollender zijn dan ze ooit hadden kunnen vermoeden. Ben jij klaar om op reis te gaan met June’s Journey?

Ontdek het vervolg op het megapopulaire zoek-en-vind-spel Pearl’s Peril en speel vandaag nog June’s Journey!

---------------------------------------------------------------
Bezoek ons op http://wooga.com
Like ons op: facebook.com/wooga
June’s Journey is gratis te downloaden en te spelen, maar je kunt in het spel ook virtuele voorwerpen met echt geld kopen. Je kunt in-app aankopen uitschakelen in de instellingen van je apparaat.
Een internetverbinding kan vereist zijn om June’s Journey te spelen en toegang te krijgen tot de sociale functies. June’s Journey kan ook advertenties bevatten.
Gebruiksvoorwaarden: https://www.wooga.com/terms-of-service/
Privacybeleid: http://www.wooga.com/legal/privacy-policy/

Informatie voor June's Journey is het laatst vergeleken op 20 jan. om 16:45. Downloads verlopen via iTunes, controleer daar altijd de meest actuele prijs, compatibiliteit en andere informatie. Je hebt een actieve iTunes account nodig om apps aan te schaffen.

Soms/Mild animatiegeweld of fictief geweld.

Nieuw in versie 1.53.3

GELUKKIG NIEUWJAAR! Een nieuw jaar begint op Orchid Island! Luid het nieuwe jaar in stijl in met de gloednieuwe Cocktailparty-seizoensset.

OPLOSSINGEN VOOR PROBLEMEN EN VERBETERINGEN - We hebben een aantal bugs gerepareerd en wat aanpassingen doorgevoerd voor een soepelere spelervaring. We hopen dat je ervan geniet!

 • iPad
 • iPhone

Schermafdrukken

 • June's Journey iPad app afbeelding 1
 • June's Journey iPad app afbeelding 2
 • June's Journey iPad app afbeelding 3
 • June's Journey iPad app afbeelding 4
 • June's Journey iPad app afbeelding 5
 • June's Journey iPhone app afbeelding 1
 • June's Journey iPhone app afbeelding 2
 • June's Journey iPhone app afbeelding 3
 • June's Journey iPhone app afbeelding 4
 • June's Journey iPhone app afbeelding 5
Categorieën: Games, Avontuur, Puzzel

Recensies

Materialen

ik zou graag zien als je op een bepaald niveau zit en je hebt geen materialen meer nodig dit niet meer in “ hulp gevraagd komt”
omdat je geen materialen meer krijgt.

3 / 5  door Mulders62
12/01/2020
Bezoekers die deze app bekeken keken ook naar
Reageer op deze app
Reacties
 • C.
  C.
  04/10/19 15:15 · Versie 1.47.1

  Na de brandweerkazerne geen gebouwen meer . Zit op level 393. Zo is het niet leuk meer

 • Janneke
  Janneke
  05/09/19 20:52 · Versie 1.45.1

  Ik was al op level ergens in de 1000 had al heel veel gebouwen, nu bij de laatste ui-date wou mijn spel niet meer openen, ik contact gezocht en werd mij aangeraden dat ik het spel er uit moest gooien en dan weer opnieuw herladen , ik was ook gekoppeld aan Facebook dus het zou helemaal goed komen. Nee dus alles kwijt en ik kan weer helemaal opnieuw beginnen, dat ga ik niet doen jammer want ik vond het n leuk spel , ik had er ook best veel geld ingestoken dus ook kwijt

 • Doortje
  Doortje
  18/07/19 18:23 · Versie 1.42.2

  Een erg leuk spel tot nu toe.....maar de moed zakt mij in de schoenen. Ik ben bij level 360 maar wacht al tijden op één vereiste om de brandweerkazerne te upgraden. Jammer dat het verder in het spel haast onmogelijk wordt gemaakt. Kleinere stukjes land, steeds meer bloemetjes nodig etc.

 • Veertje
  Veertje
  13/06/19 00:25 · Versie 1.39.4

  June's journey is een heel aangenaam spel waar ik bijzonder van geniet! En ja met foutjes,je kunt steeds terecht bij de hulp en een opmerking achterlaten,waar ze steeds vriendelijk te hulp schieten!Ze doen hun best om je verloren en gemiste levens en dergelijke terug te krijgen.Voor het probleem dat je spel op einde blokkeerd bij ontknopping?Doe je updates regelmatig.Soms heb je een verouderd besturingssysteem,vernieuw het dan of ga dan eens even terug naar een vorig spel en speel 1of2 keer en dan lukt het om door te spelen.Vaak herlaad het spel zich zo weer terug!Ik was ook even ontmoedigd omdat alles vastliep,maar nu ga ik weer met veel plezier verder spelen!Voor iedereen veel spelpret en succes.

 • Jenny
  Jenny
  08/04/19 20:54 · Versie 1.34.2

  Ik ben nu op level 86 maar dan moet ik eerst decoreren om verder te reizen maar wat moet ik dan doen

 • Pebbles1701
  Pebbles1701
  18/01/19 22:35 · Versie 1.29.4

  Ja ik heb precies hetzelfde.....heb nu van alles in de opslag, van mijn hele mooie ontwerp van eerst is niks meer over....ik kan niet verder door te weinig kompassen en ik moet bloemen hebben voor het volgende spel. Ik zit nu vast! Ik ben 51 maar voel me heel opstandig hierdoor Hahahahahaha tis echt waar!

 • Atiram
  Atiram
  17/05/18 08:09 · Versie 1.14.4

  Ik kan June's journey niet verder spelen.... het spel start niet op..... Reden?

Deel deze app op:

AppWereld maakt gebruik van cookies, door verder gebruik te maken van de site gaat u daar mee akkoord.

Sluiten Meer informatie